FE de 24-70 mm F2.8 GM

Specificaţii şi funcţii complete

SEL2470GM

Preț recomandat

10.499,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
24-70 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
36-105 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
13/18
Unghi de vizualizare (35 mm)
84°-34°
Unghi de vizualizare (APS-C)
61°-23°
Diafragmă maximă (F)
2,8
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,38 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,24 x
Diametru filtru (mm)
82 mm

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
87,6 x 136 mm
Greutate
886 g

Ce este în cutie

  • Parasolar (ALC-SH141)
  • Capac faţă pentru obiectiv (ALC-F82S)
  • Capac spate pentru obiectiv (ALC-R1EM)
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

O nouă eră a performanței zoomului standard

Designul și tehnologia fără compromisuri rezultă într-un obiectiv cu zoom constant F2.8 care poate utiliza pe deplin potențialul corpurilor actuale și viitoare ale camerelor de înaltă rezoluție. Acest zoom standard inegalabil acoperă o gamă de distanță focală situată între 24 mm şi 70 mm, fiind alegerea ideală atunci când este nevoie de cea mai bună calitate a imaginii pentru portrete, peisaje, instantanee și altele.

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Rezoluţie excepţională şi efect bokeh

Un element de obiectiv XA (asferic extrem) cu o precizie de suprafață superlativă nu doar contribuie la o rezoluție uimitoare din colț în colț și la detaliile din întregul interval de mărire, ci, de asemenea, joacă un rol vital în realizarea efectului bokeh fin, ce poate fi un puternic instrument expresiv într-o gamă vastă de situații fotografice.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Redare și culoare naturale

Un element de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) și unul Super ED într-o cale optică care a fost proiectată la cele mai înalte standarde ajută la realizarea de imagini realiste, naturale, fără colorare nefirească prin menținerea aberației cromatice axiale și laterale sub control, în timp ce maximizează rezoluția subiectivă pentru textură şi detalii uluitoare. 

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

F2.8 luminos, rapid, la orice distanță focală

O diafragmă maximă constantă F2.8 facilitează păstrarea constantă a setărilor de expunere pe tot parcursul intervalului de zoom pentru a menține capacitatea la lumină scăzută sau timpii de expunere care îngheaţă acţiunea. Calitatea constantă spectaculoasă a imaginii este asigurată în orice diafragmă sau distanţă focală

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Focalizare precisă la viteze de înregistrare

Pe lângă poziționarea unor obiective cu diafragmă mare cu precizie extrem de înaltă pentru focalizarea pe puncte, sistemul Direct Drive SSM (DDSSM) minimizează mişcarea falsă în timp ce un sistem de control avansat și algoritmii rafinaţi cresc viteza de operare a focalizării automate. Totodată, DDSSM este lin şi silenţios, făcându-l avantajos pentru filme, precum și pentru fotografii.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

diafragma cu 9 lamele îmbunătățește frumuseţea efectului bokeh

Frumusețea remarcabilă a efectului bokeh al acestui obiectiv este amplificată de un model cu diafragmă circulară cu 9 lamele care contribuie nu doar referitor la finețe, ci şi la reflexele naturale.

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Claritate şi contrast de excepţie

Stratul original antireflexie din nanocristale de la Sony suprimă reflexiile false ce pot cauza pete albe şi reflexii parazite, în special în situaţiile cu iluminare din spate. Rezultatul este un contrast ridicat și o claritate constante, cu tonuri de un negru intens în cea mai largă gamă posibilă de situații fotografice. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Aflați mai multe

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Control facil şi versatil al focalizării

Capacitatea de a răspunde rapid la schimbarea rapidă a situațiilor fotografice poate face diferenţa dintre realizarea sau nerealizarea unei fotografii. Un comutator manual/automat pentru modul de focalizare și butonul de menţinere a focalizării sunt poziționate pentru un acces facil, oferind un control versatil şi profesional pentru o gamă largă de subiecte și medii. 

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Blocarea zoomului îmbunătățește portabilitatea

Obiectivele cu zoom se pot extinde uneori sub propria greutate în timpul transportului, iar acest lucru poate reprezenta un inconvenient, crescând riscul deteriorării accidentale. Un comutator de blocare a zoomului oferă o modalitate simplă, sigură pentru a bloca mecanismul de zoom pentru un transport convenabil şi în condiții de siguranță.

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Blocare şi eliberare a parasolarului

Un mecanism de blocare a parasolarului previne detașarea accidentală a parasolarului în timpul deplasării de la o locație la alta, în timp ce un buton de deblocare a parasolarului facilitează eliminarea și înlocuirea parasolarului ori de câte ori este necesar.

Imagine cu FE de 24-70 mm F2.8 GM

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile

Au fost puse în aplicare măsuri minuţioase pentru etanșarea la praf și umiditate în scopul de a asigura protecție maximă și fiabilitate în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

Aflați mai multe