Imagini cu Obiectiv FE 24-105 mm F4 G OSS
Imagini cu Obiectiv FE 24-105 mm F4 G OSS
Imagini cu Obiectiv FE 24-105 mm F4 G OSS
Imagini cu Obiectiv FE 24-105 mm F4 G OSS
Zoom extins și compact, cu greutate redusă

Cu diafragma F4 de 24 - 105 mm în tot intervalul de zoom, G Lens are o calitate ridicată constantă. Pe lângă performanța optică, are un design ușor și compact pentru portabilitatea și mobilitatea potrivită monturii E. Focalizarea automată rapidă și precisă și fiabilitatea ridicată completează posibilitățile de utilizare a acestui obiectiv cu zoom.

Galerie foto
FE 24-105mm F4 G OSS
Imagini excelente în întreg intervalul de zoom
Imagini excelente în întreg intervalul de zoom

Elementele optice avansate asigură o rezoluție constantă pe toată suprafața, în întreg intervalul de zoom. Patru elemente asferice reduc aberația, iar elementele de sticlă ED (dispersie scăzută) minimizează aberația cromatică. Diafragma circulară și forma aberației sferice atent controlate adaugă expresivitate printr-un efect bokeh frumos și constant pe fundal, iar evidențierile naturale completează claritatea excepțională a focalizării.

O soluție cu un singur obiectiv pentru mobilate și flexibilitate la fotografiere
O soluție pentru mobilate și flexibilitate la fotografiere

Performanța optică și raportul zoomului sunt cuprinse într-un design compact, ușor, de numai 663 grame. Designul compact și ușor se extinde la corpurile cu montură E pentru mobilitate și manevrare simplă. Acest obiectiv de înaltă performanță vă permite să fotografiați o gamă largă de subiecte în situații diverse. Distanța de focalizare minimă de 0,38 metri și stabilizarea optică a imaginii îmbunătățesc și mai mult flexibilitatea.

F4 constant și FA rapidă, precisă și silențioasă
F4 constant și FA rapidă, precisă și silențioasă

Diafragma maximă F4 este constantă în întreg intervalul de zoom și își menține luminozitatea chiar și la modificarea distanței focale. Designul DDSSM al focalizării automate permite focalizarea rapidă, precisă și silențioasă. Designul optic asigură focalizarea constantă. FE 24-105mm F4 G OSS este alegerea excelentă pentru imagini statice și filme.

Funcționare și fiabilitate profesională
Fiabilitate și funcționare profesională

O peliculă de fluor împiedică depunerea impurităților, cum ar fi uleiurile, murdăria și apa pe partea frontală a obiectivului, fiind ușor de îndepărtat. Designul rezistent la praf și umiditate și butonul personalizat de menținere a focalizării contribuie și mai mult la fiabilitatea și funcționarea profesională.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Designul impecabil al obiectivului G Lens de la Sony evidențiază un echilibru fin între rezoluția înaltă și efectul bokeh din fundal.

[1] Lentile asferice avansate (AA) [2] Obiectiv asferic [3]Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Funcție de transfer al modulației pentru SEL24105G
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca nivel de contrast obținut între liniile fin spațiate.

[1] Contrast (%) [2] Distanța de la centrul optic (mm) [3] La 24 mm [4] La 105 mm [5] Frecvență spațială [6] 10 perechi de linii/mm [7] 30 de perechi de linii/mm [8] Diafragmă maximă [9] Diafragmă F8 [10] Valori radiale [11] Valori tangențiale

Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Comenzi obiectiv

1. Inel de zoom / 2. Comutare mod de focalizare / 3. Inel de focalizare / 4. Buton de menținere a focalizării / 5. Comutator de compensare a tremuratului

Compatibilitate cu FE 24-105mm F4 G OSS

Urmați link-ul de mai jos pentru detalii referitoare la compatibilitatea obiectivului/corpului.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv cu zoom standard G Lens

  • Două elemente AA (asferice avansate) pentru rezoluție excepțională

  • Strat antireflexie Sony Nano pentru eliminarea luminii difuze şi a reflexiilor parazite

  • Direct Drive SSM pentru un control silenţios şi extrem de precis al focalizării obiectivului

  • Design rezistent la praf şi la umezeală

Distanţă minimă de focalizare
0,38 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,31
Diametru filtru (mm)
77
Greutate
663 g

Ce este în cutie

Capac (model): ALC-SH152, Capac față pentru obiectiv: ALC-F77S, Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM, Husă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor