FE 12-24mm F4 G

Specificaţii şi funcţii complete

SEL1224G

Preț recomandat

9.799,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
12-24
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
18-36
Grupuri/elemente de obiectiv
13-17
Unghi de vizualizare (35 mm)
122゚- 84゚
Unghi de vizualizare (APS-C)
99°-61°
Diafragmă maximă (F)
4
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
7
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,28 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,14
Diametru filtru (mm)
- (nu se ataşează)
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)
Sistem zoom
Manuală
Compatibilitate teleconvertor (x1,4)
-
Compatibilitate teleconvertor (x2,0)
-
Tipul parasolarului
Formă de petală, tip fix

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
87 x 117,4 mm
Greutate
565 g

Ce este în cutie

  • Capac faţă pentru obiectiv: Special
  • Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Înaltă rezoluţie la unghiuri superangulare extreme

Acoperind cea mai mare gamă disponibilă de obiective cu montură E şi Full Frame, zoomul obiectivului FE 12-24mm F4 G are un potenţial de expresivitate nemaiîntâlnit pentru peisaje, oraşe, arhitectură şi alte subiecte extinse. Elementele optice superangulare de fineţe surprind scene extinse cu perspective dinamice, plus o rezoluţie şi o claritate remarcabile.

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Rezoluţie excelentă în întreaga imagine

Patru elemente asferice într-un design optic inovator suprimă eficient aberaţiile optice care pot fi problematice la obiectivele superangulare. Acest obiectiv remarcabil are o rezoluţie excelentă, în deplină concordanţă cu conceptul obiectivului G Lens în tot intervalul de zoom.

Aflați mai multe

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Sticla Super ED îmbunătăţeşte rezoluţia şi contrastul

Un element de sticlă Super ED (dispersie extrem de scăzută) şi trei elemente de sticlă ED sunt aşezate strategic pentru a reduce aberaţia cromatică. Reducerea eficientă a aberaţiei cromatice contribuie la intensificarea clarităţii în întreaga imagine.

Aflați mai multe

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Claritate şi contrast în orice lumină

Stratul antireflexie din nanocristale de la Sony suprimă reflexiile incidentale care duc la pete albe şi reflexii parazite când lumina pune probleme, pentru a obţine un contrast şi o claritate constante. Lipsa petelor albe într-un interval mare al unghiurilor cu lumină incidentală vă permite o mai mare flexibilitate la încadrare şi compunere. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

Aflați mai multe

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Compact, cu greutate redusă şi mobil

Un design optic de fineţe reduce lungimea totală a tubului obiectivului, dar şi diametrul elementelor frontale, menţinând cea mai ridicată performanţă optică posibilă la toate distanţele focale şi setările diafragmei. Dimensiunile compacte şi greutatea redusă de 565 de grame fac ca acest obiectiv să fie ideal oricând este necesară portabilitatea şi mobilitatea.

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Focalizare automată rapidă şi silenţioasă pentru fotografii şi filme

Viteza şi precizia focalizării automate sunt esenţiale pentru urmărirea şi surprinderea rapidă a subiectului, dar şi funcţionarea silenţioasă este obligatorie pentru înregistrarea filmelor. Acest obiectiv are în interior un mecanism de focalizare avansat, acţionat de sistemul Direct Drive SSM (DDSSM) de la Sony, asigurând focalizarea automată cu blocare rapidă şi exactă şi funcţionarea lină, silenţioasă.

Aflați mai multe

Avantajele înregistrării filmelor

Cu diafragmă maximă constantă F4 în întreg intervalul de zoom, acest obiectiv permite obţinerea unei expuneri consecvente. Focalizarea automată avansată cu o viteză şi o precizie remarcabile contribuie la urmărirea fiabilă a subiectului la unghi panoramic, pentru perspective impresionante în filme.

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Funcţionare lină şi flexibilă

Un buton personalizabil de menţinere a focalizării căruia i se pot atribui alte funcţii contribuie la controlul simplu, iar comutatorul AF/MF stabileşte modul de funcţionare a obiectului pe măsura situaţiei. Modul manual de focalizare este rapid şi sensibil, cu un decalaj aproape neobservat.

Aflați mai multe

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile

Designul general al acestui obiectiv este rezistent la praf şi umiditate, pentru a oferi o protecţie în plus şi funcţionarea fiabilă în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

Aflați mai multe

Imagine cu FE 12-24mm F4 G

Parasolar pentru obiectiv integrat

Un parasolar pentru obiectiv încorporat blochează eficient lumina incidentală care poate provoca pete albe şi reflexii parazite, menţinând la nivel optim claritatea şi contrastul chiar şi la cele mai largi unghiuri ale obiectivului. Capac pentru obiectiv furnizat alunecă direct peste parasolarul încorporat.