Primul TV din lume cu inteligență cognitivă

Imersiune completă într-o experiență care vă captivează și vă oferă senzații realiste. Acesta este scopul televizoarelor BRAVIA XR™, bazate pe noul Cognitive Processor XR™, conceput să reproducă modul în care creierul gândește și răspunde.

Trăiți emoții mai intense în fața ecranului

Cum se simte realitatea? Aceasta este întrebarea căreia BRAVIA XR îi răspunde prin „inteligență cognitivă”. Înțelege cum ochii și urechile noastre percep realitatea, pentru a prezenta o perspectivă umană pe ecran, pentru o experiență apropiată de lumea reală, care vă transpune în fiecare scenă.

Ce este inteligența cognitivă?

Percepem lumea pe baza datelor de la ochi și urechi, pe care le interpretează creierul nostru. Inteligența artificială convențională detectează și analizează individual culoarea, contrastul și detaliile. Cognitive Processor XR analizează încrucișat fiecare element, ca și creierul nostru.

Procesorul analizează sute de bucăți de informații, la fel ca și creierul nostru

Pentru a crea acest sentiment mai apropiat de realitate, Cognitive Processor XR împarte ecranul în sute de zone și recunoaște obiectele individuale din aceste zone mai bine ca niciodată. Pe deasupra, poate analiza încrucișat în câteva sute de mii de elemente diferite care alcătuiesc o imagine într-o secundă, la fel cum funcționează creierul nostru.

Imagini la fel ca modul în care ochii noștri percep lumea
Ecran divizat cu un păun, arătând cum culoarea, contrastul, claritatea și mișcarea sunt ajustate pentru echilibrul imaginilor
Fiecare element în armonie, pentru o imagine fidelă

Când diferitele elemente care alcătuiesc o imagine sunt privite individual și toate elementele sunt ajustate la același nivel, rezultatele pot părea artificiale și pot separa spectatorul de experiență. Prin analiza încrucișată, fiecare element este optimizat, astfel încât totul este în armonie și oferă o senzație naturală.

Focalizează exact cum o fac ochii noștri

Când vedem ceva în viața reală, ochii noștri nu se concentrează pe toată imaginea, doar pe obiectul pe care vrem să-l vedem. Televizoarele BRAVIA XR funcționează în același mod, detectând punctul focal al scenei și îmbunătățind fiecare detaliu, pentru ca acesta să iasă în evidență cu o profunzime naturală, la fel ca în lumea reală.

O imagine cu o femeie într-un tren, evidențiind îmbunătățirile de focalizare oferite de BRAVIA XR
Delectați-vă cu un peisaj sonor mai realist și captivant, la fel ca sunetele pe care le auziți în viața reală
Televizor arătând o femeie cântând, cu unde sonore care provin de la microfonul de pe ecran
Sunet poziționat a vă cufunda complet în acțiune

Urechile sunt remarcabile pentru identificarea sursei sunetelor din spațiul multidimensional din jurul nostru. De aceea, pe televizoarele care au boxe pe lateral sau în jurul cadrului, uneori pare că sunetul nu se potrivește cu imaginea. Televizoarele BRAVIA XR procesează avansat sunetul, îi detectează poziția pe ecran și îl plasează în locul potrivit. Rezultatul este senzația că vă aflați chiar acolo, în inima scenei.

O experienţă de sunet virtual cu dimensiuni suplimentare 

În mod obișnuit, sunetul este emis pe orizontală, dar BRAVIA XR poate emite sunetul în toate direcțiile, ca în viața reală. Acesta analizează și convertește sunetul obișnuit în sunet surround pe 5.1.2 canale, pentru o experiență multidimensională. Acum, sunetul nu este poziționat doar orizontal, ci și vertical, într-un veritabil peisaj sonor 3D.

O femeie privind la TV pe canapea în sufragerie, cu unde sonore de la boxele virtuale de deasupra, din spatele și din fața ei
Ascultați despre filosofia din spatele BRAVIA XR 

Ascultați ce au de spus inginerii din spatele noilor televizoare BRAVIA XR despre ceea ce i-a impulsionat să creeze un tip complet nou de procesor pentru televizoare.

Descoperiți inspirația din spatele televizoarelor BRAVIA XR

Ascultați părerile echipei creative din spatele designului BRAVIA XR despre conceptul său minimalist, cu ramă extrem de îngustă și un design unic, monobloc, care oferă o experiență cu adevărat captivantă la dvs. acasă.

Urmăriți anunțul despre noul televizor BRAVIA XR

Aflați despre filosofia din spatele BRAVIA XR și Cognitive Processor XR. Imaginea și sunetul sunt optimizate pentru o experiență captivantă. Vedeți interviuri cu partenerii noștri despre BRAVIA CORE, și Google TV despre implicarea lor în aceste funcții.

Urmăriți o demonstrație a televizoarelor BRAVIA XR

Descoperiți tehnologia din spatele gamei BRAVIA XR și aflați despre toate caracteristicile imaginii și sunetului și despre funcțiile inteligente care diferențiază aceste televizoare de concurență.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.