Bucurați-vă de divertisment excepțional oriunde v-ați afla

Vă așteaptă un număr imens de filme. Cu BRAVIA CORE pentru Xperia, tot ceea ce vizionați devine o experiență de divertisment excepțională.


5 filme de valorificat și 12 luni de streaming nelimitat

Cu o colecție imensă de conținut, o calitate remarcabilă a imaginii și a sunetului, 5 titluri de filme de valorificat și 12 luni de streaming nelimitat, BRAVIA CORE for Xperia reprezintă divertismentul mobil așa cum ar trebui să fie.


Un ecran 21:9 4K HDR maximizează experiența de vizionare BRAVIA CORE for Xperia

Un ecran 21:9 4K HDR vă scufundă în film, umplând întregul ecran al telefonului cu filmul.

Alegeți din sute dintre cele mai recente lansări pentru a valorifica și a vă bucura de streaming nelimitat de filme de top

Aici găsiți filmele, noi și clasice, care s-au bucurat de cel mai mare succes. Folosiți creditele BRAVIA CORE for Xperia pentru a alege ceea ce doriți să vizionați. Cu BRAVIA CORE for Xperia, sunteți abonat la o selecție uimitoare de filme pentru care puteți face streaming oricând și de câte ori doriți.

Două smartphone-uri Xperia – unul afișând Spider-Man: Far From Home, celălalt cu fața în jos, cu o mufă pentru căști – și sigla pentru IMAX Enhanced
Aveți acces la cea mai mare selecție de conținut IMAX® Enhanced pe BRAVIA CORE for Xperia

Accesați cea mai mare colecție IMAX Enhanced pentru o experiență cinematografică cu adevărat superioară, oferind o calitate a imaginii remasterizate și un sunet imersiv realizat de DTS.

Cu Studio Access aflați detalii despre crearea filmelor dvs. preferate

Vreți să aflați detalii despre ce s-a întâmplat în culisele filmelor dvs. preferate? BRAVIA CORE for Xperia vă oferă o serie de filmări suplimentare, interviuri și multe altele.

Un smartphone Xperia cu Peter Rabbit 2 pe ecran, înconjurat de lumini de cinema, cameră și personaje din film

Tot ce trebuie să știți despre BRAVIA CORE for Xperia


Valorificați până la 5 titluri de filme (1 credit pentru filme pentru 1 titlu) dintr-o selecție de cel puțin 300 de filme.

Creditele pentru filme vor expira la 12 luni după ce au fost adăugate în contul BRAVIA CORE for Xperia, iar filmele pe care le valorificați pot fi vizionate până la 23 februarie 2028.

Bucurați-vă de 12 luni de streaming nelimitat, începând din momentul în care vă înregistrați contul BRAVIA CORE for Xperia.

Conținutul disponibil poate suferi modificări.

Pentru a fi eligibil pentru ofertele acestei promoții, trebuie să achiziționați un smartphone Xperia eligibil și să vă înregistrați pentru BRAVIA CORE for Xperia până la data de 23 februarie 2026.

Clauze și condiții pentru promoția BRAVIA CORE for Xperia


1. Programul de acces la BRAVIA CORE for Xperia (denumit în continuare „Programul”) este disponibil în Europa pe modelele de smartphone Sony Xperia care fac parte din Program („Smartphone eligibil”).

2. Prețul de achiziție al unui Smartphone eligibil include acces temporar la serviciul BRAVIA CORE for Xperia, sub rezerva clauzelor și condițiilor de mai jos: i) credite pentru filme limitate – 5 credite pentru filme pentru Smartphone-ul eligibil pentru a fi utilizate pentru o selecție de cel puțin 300 de filme (un credit pentru filme este suficient pentru a valorifica un film). Creditele pentru filme vor expira la 12 luni de la adăugarea lor în contul BRAVIA CORE for Xperia la înregistrare, dar puteți viziona filmele pe care le-ați valorificat prin BRAVIA CORE for Xperia până la 23 februarie 2028, sub rezerva Condițiilor de utilizare pentru BRAVIA CORE; dacă aveți deja un cont BRAVIA CORE existent înregistrat prin intermediul oricărui dispozitiv eligibil, puteți accesa și valorifica dreptul dvs. prin intermediul aplicațiilor BRAVIA CORE sau BRAVIA CORE for Xperia; și ii) acces temporar la conținuturi Video la cerere pe bază de abonament timp de 12 luni prin intermediul Video la cerere pe bază de abonament BRAVIA CORE for Xperia pentru Smartphone-ul eligibil. Perioada de abonare va începe din momentul înregistrării contului dvs. BRAVIA CORE for Xperia. La sfârșitul abonamentului temporar obținut odată cu Smartphone-ul eligibil, accesul la conținutul video la cerere va înceta. Orice reînnoire va face obiectul unui acord cu furnizorul BRAVIA CORE, conform Clauzelor și condițiilor aplicabile pentru serviciul respectiv. Aveți posibilitatea de a vă accesa drepturile prin intermediul aplicației BRAVIA CORE sau BRAVIA CORE for Xperia.

3. Pentru a beneficia de Program, trebuie să vă înregistrați un cont pentru BRAVIA CORE for Xperia pe Smartphone-ul dvs. eligibil până la 23 februarie 2026. Dacă nu vă înregistrați până la această dată, accesul la serviciul BRAVIA CORE for Xperia în cadrul Programului va expira la acea dată. Dacă aveți deja un cont BRAVIA CORE creat prin intermediul altor dispozitive eligibile, puteți accesa acest Program conectându-vă la contul BRAVIA CORE existent pe Smartphone-ul eligibil. După ce v-ați creat un cont sau v-ați conectat pentru prima dată ca utilizator al serviciului BRAVIA CORE for Xperia, veți primi un e-mail de confirmare a contului, iar creditele pentru filme BRAVIA CORE for Xperia și Video la cerere pe bază de abonament detaliate mai sus vor fi adăugate automat la contul dvs. Utilizarea BRAVIA CORE este reglementată de Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate pentru BRAVIA CORE for Xperia. Pentru a înregistra un cont BRAVIA CORE for Xperia, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să acceptați Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate pentru BRAVIA CORE for Xperia. Pentru a revendica Programul, versiunea BRAVIA CORE trebuie să fie actualizată pe Smartphone-ul eligibil. Cea mai recentă versiune a aplicației BRAVIA CORE for Xperia este disponibilă în Google Play Store. Aveți dreptul la un voucher pentru acest Program pentru fiecare achiziție de Smartphone eligibil. Dacă achiziționați mai mult de un dispozitiv, contactați serviciul de asistență pentru clienți pentru codul (codurile) de voucher eligibil(e).


4. Tranzacțiile din BRAVIA CORE for Xperia necesită credite în aplicație. Momentan, nu puteți să faceți tranzacții monetare în BRAVIA CORE for Xperia sau să cumpărați alte credite ca parte a Programului. Titlurile de filme disponibile pot fi modificate fără notificare. Toate titlurile sunt oferite în formatul cel mai bun disponibil, inclusiv Standard Definition, High Definition 4K, HDR 4K sau IMAX® Enhanced 4K; disponibilitatea variază în funcție de piață și titlu. Filmele selectate sunt oferite în raportul de aspect 21:9.

5. Puteți face streaming pe până la 4 dispozitive eligibile pe fiecare cont BRAVIA CORE for Xperia în același timp. Serviciul BRAVIA CORE for Xperia nu este disponibil sau poate să nu fie acceptat în fiecare țară și limbă. Sony își rezervă dreptul de a modifica, a suspenda accesul și/sau a închide platforma BRAVIA CORE for Xperia în orice moment. BRAVIA CORE for Xperia nu este responsabil pentru restricțiile de rețea sau pentru lățimea de bandă disponibilă. Se pot aplica restricțiile și condițiile furnizorului de servicii de rețea.

6. Sony nu furnizează rambursări sau credite pentru nicio perioadă parțială sau credit neutilizat și/sau conținut BRAVIA CORE for Xperia nevizionat. Accesul dvs. la BRAVIA CORE for Xperia în cadrul Programului este netransferabil și nerambursabil. Creditele pentru filme nu au valoare în numerar sau de rambursare și nu sunt destinate vânzării sau revânzării.

7. „SONY” este o marcă comercială înregistrată a Sony Group Corporation. „BRAVIA”, „BRAVIA CORE” și „Xperia” sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Sony Group Corporation. Google TV și siglele asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Google Play Store marcă comercială a Google LLC. IMAX® este o marcă comercială înregistrată IMAX Corporation. Este posibil ca alte denumiri de produse și companii menționate în prezentul document să fie mărci comerciale ale deținătorilor respectivi. Pictogramele și imaginile sunt simulate și au exclusiv scop ilustrativ. Drepturile neacordate în mod explicit în prezentul document sunt rezervate. Toate termenele pot fi modificate fără înștiințare prealabilă.

Spider-Man: No Way Home: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and Marvel Characters, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Venom: Let There be Carnage: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Ghostbusters: Afterlife: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and BRON Creative USA, Corp. All Rights Reserved.

Spider-Man: Into the Spiderverse: © 2018 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Peter Rabbit 2: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc., 2.0 Entertainment Borrower, LLC and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved. PETER RABBIT and all associated characters ™ & © Frederick Warne & Co Limited.

Spider-Man: Far From Home: © 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Spider-Man: Homecoming: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Inferno: © 2016 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Jumanji: Welcome to the Jungle: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Blade Runner 2049: © 2017 Alcon Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Honey Girls: © 2021 Build-A-Bear Entertainment, LLC and Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc. All Rights Reserved.

Ghostbusters (1984): © 1984 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.