Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR™

Vă așteaptă un număr imens de filme. Cu tehnologia BRAVIA XR, Pure Stream™ și IMAX® Enhanced, imaginile sunt uimitoare, iar sunetul are o expresivitate extraordinară. Cu BRAVIA CORE Calibrated, filmele se vor ajusta automat la setările optime ale imaginii pentru a crea o experiență cu adevărat excepțională de vizionare.

Sigla CES Innovation Awards 2022 honoree
CES® 2022 Innovation Awards,premiu pt BRAVIA Core
BRAVIA CORE

Gama TV selectată include:

5 SAU 10 FILME
12 SAU 24 DE LUNI DE STREAMING NELIMITAT

5 filme de valorificat, redare în flux nelimitată 12 luni:
A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S, X95K
10 filme de valorificat, redare în flux nelimitată 24 luni:
A90J, Z9J, A83K, A84K, A90K, A95K, X92K, X93K, X94K, X94S, Z9K

Alegeți până la 10 filme de revendicat din sutele de lansări recente și filme clasice de succes

Aici găsiți filmele, noi și clasice, care s-au bucurat de cel mai mare succes. Folosiți creditele BRAVIA CORE pentru a alege ce doriți să vizionați, la o calitate de până la 4K HDR.

Bucurați-vă de streaming nelimitat de filme până de până la 2 ani

Dacă folosiți BRAVIA CORE, aveți abonament la o selecție uimitoare de filme pe care le puteți reda în timp real oricând și de câte ori doriți, la o rezoluție de până la 4K HDR.

Vizionați cu Pure Stream™, cea mai bună soluție de redare în timp real în ceea ce privește calitatea imaginii

BRAVIA CORE oferă Pure Stream™, care redă filme HDR la max. 80 Mbps, similar cu 4K UHD Blu-ray, dintr-o gamă largă de conținut. Adică mult mai mult detaliu, culoare și contrast decât conținutul convențional, redat la 15-25 Mbps.

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului pe BRAVIA cu sigla Pure Stream™ și grafic Mbps indicând 80 Mbps pentru Pure Stream™

1. Alte servicii de redare în timp real 2. Pure Stream™

Imagine cu filmul SPIDER-MAN No Way Home pe un ecran BRAVIA cu logo IMAX ENHANCED și logo BRAVIA CORE dedesubt
Delectați-vă cu cea mai mare colecție de filme IMAX® Enhanced

TV BRAVIA XR cu IMAX® Enhanced certificat de IMAX și DTS®: îndeplinește standardele riguroase pentru a oferi o experiență cinematografică IMAX optimă din filmele BRAVIA CORE. Modul Calibrat oferit de BRAVIA CORE optimizează automat setările de imagine când vizionați filme IMAX Enhanced.

Dezlănțuiți puterea IMAX® în casa dvs. cu IMAX® Enhanced

Bucurați-vă de imagini 4K HDR extrem de intense, cu tehnologia de remasterizare digitală IMAX®, optimizată pentru BRAVIA XR. Titlurile selectate au, de asemenea, un raport de aspect extins, astfel încât să puteți vedea întreaga dimensiune și amploare a imaginii, pentru un nou nivel de imersiune.
În combinație cu tehnologia de sunet DTS captivantă, puteți aduce experiența cinematografică acasă cu filmele IMAX® Enhanced de pe BRAVIA CORE.

Accesați cea mai vastă colecție IMAX® Enhanced, prin BRAVIA CORE

Cu o bibliotecă în continuă evoluție de titluri de filme IMAX® Enhanced, puteți duce experiența Home Cinema la următorul nivel cu BRAVIA CORE pe televizorul dvs. BRAVIA XR. Bucurați-vă de cea mai vastă colecție de titluri IMAX Enhanced, cu imagini și sunete ce poartă semnătura IMAX, remasterizate digital și optimizate pentru experiența de vizionare supremă pe televizoarele BRAVIA XR.
*Selecția de titluri și disponibilitatea variază în funcție de regiune/limbă

Cu Studio Access aflați detalii despre crearea filmelor dvs. preferate

Vreți să aflați detalii despre ce s-a întâmplat în culisele creării filmelor dvs. preferate? BRAVIA CORE vă oferă o serie întreagă de imagini care nu au fost făcute publice, interviuri și multe altele.

Ecran BRAVIA: Peter Iepurașul: Fugit de acasă cu personaje și echipamente de filmare în jur
Urmăriți în mișcare pe XPERIA și acasă pe BRAVIA

Bucurați-vă de BRAVIA CORE for XPERIA oricând, oriunde, cu un smartphone XPERIA eligibil.

TV BRAVIA XR în stânga sus, smartphone Xperia în dreapta jos, cu imagini din SPIDER-MAN No Way Home și logo BRAVIA CORE în dreapta sus
Ce zice lumea divertismentului despre inspirația din spatele BRAVIA CORE

Aflați mai multe despre motivele pentru care televizoarele BRAVIA XR pot oferi o experiență de divertisment excepțională cu BRAVIA CORE.

Termeni și condiții

Programul de acces BRAVIA CORE („Programul”) este disponibil în Europa*1 pe televizoare inteligente de la Sony care fac parte din Program („Televizoare eligibile”)*2.
Prețul de achiziție al unui Televizor eligibil include acces temporar la serviciul BRAVIA Core, sub rezerva respectării clauzelor și a condițiilor de mai jos:
i) credite de film limitate 10 credite de film pentru Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J și A90J sau 5 credite de film pentru restul Televizoarelor eligibile, care pot fi utilizate pentru o selecție de cel puțin 300 de filme (un credit de film este suficient pentru a solicita un film). Creditele de film vor expira în termen de 12 luni de la adăugarea în contul dvs. BRAVIA CORE la înregistrare, dar puteți viziona filmele solicitate prin BRAVIA CORE până în data de 23 februarie 2028, sub rezerva respectării Condițiilor de furnizare a serviciului BRAVIA CORE; și
ii) acces temporar la conținut Video la cerere pe bază de abonament
24 de luni de acces la conținut Video la cerere pe bază de abonament BRAVIA CORE pentru Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J și A90J sau 12 luni pentru restul Televizoarelor eligibile. Perioada de abonare va începe din momentul înregistrării contului dvs. BRAVIA CORE. La finalul perioadei de abonare temporară achiziționate cu Televizorul eligibil, accesul dvs. la conținut Video la cerere pe bază de abonament va înceta. Reînnoirea va face obiectul unui acord cu furnizorul serviciului BRAVIA CORE, sub rezerva respectării clauzelor și a condițiilor aplicabile pentru serviciul respectiv.
Pentru a beneficia de Program, trebuie să înregistrați un cont BRAVIA CORE pe Televizorul eligibil până în data de 23 februarie 2026. Dacă nu l-ați înregistrat până la data respectivă, accesul dvs. la serviciul BRAVIA CORE în temeiul Programului va expira la acea dată.
După înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare a contului, iar creditele de film BRAVIA CORE și conținutul Video la cerere pe bază de abonament detaliate mai sus vor fi adăugate automat în contul dvs.
Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate BRAVIA CORE reglementează utilizarea serviciului BRAVIA CORE. Pentru a înregistra un cont BRAVIA CORE, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să acceptați Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate BRAVIA CORE.
Valorificarea acestui Program necesită ca versiunea aplicației BRAVIA CORE să fie actualizată pe Televizorul eligibil. Cea mai recentă versiune a aplicației BRAVIA CORE este disponibilă în Google Play Store.
Tranzacțiile din BRAVIA CORE necesită credite în aplicație. În acest moment, nu este posibil să realizați tranzacții monetare în BRAVIA CORE sau să achiziționați credite suplimentare ca parte a acestui Program. Titlurile de film disponibile pot fi modificate fără notificare. Toate titlurile sunt oferite în cel mai ridicat format disponibil, inclusiv definiție standard, înaltă definiție, 4K, 4K HDR sau 4K IMAX ® Enhanced, iar disponibilitatea diferă în funcție de titlu și de piață. Conținutul IMAX® Enhanced permite o experiență completă IMAX® Enhanced - titlurile IMAX® Enhanced sunt disponibile doar pe televizoarele certificate IMAX® Enhanced.
Puteți reda în timp real pe maximum 4 Televizoare eligibile simultan per cont BRAVIA CORE. Serviciul BRAVIA CORE nu este disponibil sau poate să nu fie acceptat în fiecare țară și în fiecare limbă. Sony își rezervă dreptul de a modifica, a suspenda accesul și/sau a desființa platforma BRAVIA CORE în orice moment. BRAVIA CORE oferă serviciul Pure Stream™, care asigură redare în timp real între 30 MB/s și 80 MB/s. Pentru a accesa Pure Stream™ la 30 MB/s, trebuie să aveți o viteză internet minimă de 43 MB/s. Pentru a accesa serviciul Pure Stream™ de cea mai înaltă calitate, disponibil la 80 MB/s, trebuie să aveți o viteză internet minimă de 115 MB/s. Pentru a beneficia de 80 Mbps cu funcționalitatea Pure Stream™, trebuie să vă conectați la internet prin Wi-Fi (rețea locală wireless) care acceptă IEEE 802.11 n/ac. Serviciul BRAVIA CORE nu este responsabil pentru restricțiile de rețea sau pentru lățimea de bandă disponibilă. Este posibil să se aplice clauzele și restricțiile furnizorului de servicii de rețea.
Sony nu furnizează rambursări sau credite pentru perioadele parțiale sau pentru creditul neutilizat și/sau conținutul BRAVIA CORE nevizionat. Accesul dvs. la serviciul BRAVIA CORE în temeiul Programului este netransferabil și nerambursabil. Creditele de film nu au valoare monetară sau de rambursare și nu sunt destinate vânzării sau revânzării.
Sony Europe B.V.

„SONY”, „BRAVIA” și „BRAVIA CORE” sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Sony Group Corporation sau ale companiilor sale afiliate. Google TV și siglele asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Google Play Store este o marcă comercială a Google LLC. IMAX® este o marcă comercială înregistrată a IMAX Corporation. Este posibil ca alte denumiri de produse și de companii menționate în prezentul document să fie mărci comerciale ale deținătorilor acestora. Pictogramele și imaginile sunt simulate și au rol exclusiv ilustrativ. Toate drepturile care nu sunt acordate explicit prin prezenta sunt rezervate. Toate clauzele pot fi modificate fără notificare prealabilă."*1 Acest Program este disponibil în următoarele țări: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Groenlanda, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Țările de Jos, Ungaria și Vatican."*2 Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, A80K, A75K, X95K, X94K, X93K, X92K, X90K, X89K, X82K, X94S, X90S, Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J și X94J.