Imagini cu Boxe cu Dolby Atmos
Imagini cu Boxe cu Dolby Atmos
Imagini cu Boxe cu Dolby Atmos
Imagini cu Boxe cu Dolby Atmos
Imagini cu Boxe cu Dolby Atmos
Treceți la sunetul surround Dolby Atmos®

Descoperiți inovația în materie de sunet cinematografic în propria locuință. Boxele SS-CSE sunt create în exclusivitate pentru Dolby Atmos și funcționează perfect cu alte formate avansate de sunet surround, cum ar fi DTS:X™. Rezultatul este un sunet surround care vă învăluie din fiecare unghi – chiar și de deasupra.

Dolby Atmos
Dolby Atmos

Tehnologia Dolby Atmos oferă un realism care vă va tăia respiraţia, cu sunet surround distribuit în 360°, prin poziţionarea exactă a sunetului în mediul dvs. Rezultatul este un sunet bogat care vă înconjoară complet, iar cu boxele SS-CSE, sunetul vine chiar şi de deasupra dvs.

Sunet surround profund

Nu sunt necesare configuraţii complicate în ceea ce priveşte boxele. Boxele compacte SS-CSE se integrează perfect în configuraţia şi spaţiul existente pentru a reproduce o experienţă de sunet surround ca în sălile de cinema. 

Creat pentru sunetul suprem 

Fiecare componentă a boxei SS-CSE a fost creată pentru a reduce vibrațiile și distorsiunile, deci beneficiați de amplitudinea și claritatea binemeritate cu sunetul surround Dolby Atmos. 

O potrivire pe măsura seriei CS
Designul seriei CS   

Boxele SS-CSE se armonizează perfect cu interiorul dvs., cu televizoarele și receptoarele AV. Sunt realizate cu tehnici sofisticate de prelucrare a lemnului, iar incinta compactă se potrivește perfect cu seria de boxe CS ca sunet și design.

Incintă rezistentă din MDF
Acustică bogată, cu o incintă puternică din MDF

Incintele de lemn sunt optimizate pentru a asigura rezonanța acustică. Vibrațiile nedorite sunt atenuate grație îmbinărilor ranforsate din interior cu plăci fibrolemnoase de densitate medie. Rezultatul? Reproducerea spațială a sunetului pentru televizoare și filme. 

Con celular ranforsat cu mică
Sunet cristalin cu conul celular ranforsat cu mică

Multe boxe obișnuite au conuri de hârtie care se pot curba și deteriora în timp, furnizând un sunet distorsionat. Difuzoarele woofer de la SS-CSE sunt rigide, menținându-și forma chiar și la presiuni mari. 

Compact și ingenios   

Boxele SS-CSE au un profil compact și sunt ideale pentru instalarea discretă în pereți și în sistemul audio existent. Dacă doriți să treceți la sunetul cinematografic Dolby Atmos sau doar să extindeți sistemul audio, aceste boxe ingenioasă vă permit trecerea la un sunet superior.

Design compact și ingenios

D: 180 mm fără terminalul boxei | H: 145 mm cu grilaj

Specificaţii şi funcţii

Bucuraţi-vă de cele mai noi inovaţii în domeniul sunetului cinematografic chiar la dvs. acasă. Boxele SS-CSE sunt create exclusiv pentru Dolby Atmos, o tehnologie care vă oferă sunet surround ca în sălile de cinema, şi funcţionează perfect cu alte formate surround avansate, precum DTS:X™. Rezultatul este un sunet surround care vă înconjoară din orice unghi, chiar şi de sus.
  • Sunet surround uluitor, ca în sălile de cinema, cu Dolby Atmos.

  • Con celular ranforsat cu mică pentru sunet clar

  • Construcţie rigidă, de tip premium, a componentelor

  • Opţiuni de configurare versatile

  • Design compact pentru potrivire cu seria CS

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor