BOXE DE RAFT STEREO

Specificaţii şi funcţii complete

SS-CS5

Preț recomandat

892,50 LEI

Boxă faţă

Tip de incintă boxă frontală
Bass Reflex
Finisaj boxă frontală
Material textil (grilă), foaie PP (incintă)
Putere de intrare maximă boxă frontală
100 W
Nume model difuzor frontal
SS-CS5
Impedanţă nominală boxă frontală
6 ohmi
Sistem difuzor frontal
Sistem de boxe cu 3 difuzoare şi 3 căi
Boxe frontale: Tweeter
25 mm, tip dom x 1
Boxe frontale: Subwoofer
13 cm, tip con x 1
Terminal de intrare boxă frontală
Tip şurub
Sensibilitate boxă frontală
87 dB (2,83 V, 1 m)
Dimensiuni boxă frontală (l x H x A)
178 x 335 x 220 mm

Caracteristici generale

Boxă centrală
0
Răspuns în frecvenţă
53 Hz - 50 kHz
Boxă faţă
2
Surround
0

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
456 x 269 x 408 mm
Greutate
10 kg

Ce este în cutie

  • Manual de instrucţiuni
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Boxe de raft stereo

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri

Duceţi colecţia dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât mostrele de sunete pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărei mostre, sunetul de înaltă rezoluţie surprinde aproape perfect muzica unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Boxe cu 3 căi, cu 3 difuzoare, pentru o claritate îmbunătăţită

Ascultaţi toate fişierele audio la o profunzime naturală şi o claritate totală. Boxele de raft cu 3 difuzoare includ un difuzor woofer rigid de 130 mm pentru un bas dinamic, împreună cu un tweeter de 25 mm şi un super-tweeter de 19 mm, concepute pentru a reproduce piese cu sunet de înaltă rezoluţie. Având dimensiuni compacte şi o putere de intrare de până la 100 W, aceste boxe sunt cu adevărat alegerea perfectă pentru orice cameră.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Super-tweeterele extind sunetul de scenă

Simţiţi cum muzica preferată se desfăşoară în întreaga cameră cu precizie şi echilibru. Aceste boxe includ super-tweetere noi cu unghi larg. Notele de înaltă frecvenţă sunt reproduse cu precizie pe o scenă de sunet amplă - puteţi chiar să simţiţi poziţionarea instrumentelor, ca şi cum aţi fi acolo.

Presiune îmbunătăţită a sunetului şi greutate redusă

Presiunea scăzută a sunetului este adesea un punct slab al tweeterelor de dimensiuni mici şi poate avea ca rezultat un sunet neechilibrat. Aceste boxe includ tweetere cu o presiune ridicată a sunetului, obţinută printr-o varietate de tehnici de reducere a greutăţii, inclusiv integrarea unui circuit magnetic mai puternic şi a unui CCAW (cablu din aluminiu învelit în cupru) mai uşor în bobina mobilă.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Tweeter de precizie ridicată pentru un sunet fidel

Auziţi sunete vocale care reproduc perfect energia şi pasiunea cântăreţului. Tweeterul principal cu dom moale de 25 mm este prevăzut cu fibră de poliester, pentru un sunet mai fidel, mai autentic. Reglarea acustică de precizie, utilizând o pâslă avansată cu absorbţia sunetului, elimină presiunea sonoră din spate de la tweetere pentru a reda sunete vocale naturale.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Difuzorul woofer de 130 mm amplifică sunetele finale joase

Acest sistem de boxe încorporează un difuzor woofer nou dezvoltat de 130 mm, pentru un bas profund şi stabil. Utilizând o diafragmă celulară cu structură spongioasă din mică, acesta produce atât basul puternic cât şi detaliile fine necesare pentru sunetele vocale clare şi dialogurile din gama de frecvenţe medii.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Partenerul perfect pentru muzica plină de bas din prezent. Un număr mare de boxe utilizează conuri de hârtie care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Difuzoarele woofer din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) sunt rigide şi îşi menţin forma chiar şi la presiuni şi viteze mari, astfel că puteţi amplifica basul fără a compromite calitatea sunetului.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Acustică bogată cu un design rezistent al incintei

Incintele adăpostite sunt construite integral din lemn, pentru o acustică rezonantă. Vibraţiile nedorite sunt amortizate şi absorbite, graţie unei construcţii rigide ce include îmbinări interioare ranforsate cu o structură solidă din lemn. De asemenea, designerii noştri au optimizat tipul şi configuraţia materialului interior care absoarbe sunetul, pentru a controla şi a regla cu precizie vibraţiile rezonante.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Muchiile conice ale plăcii frontale păstrează claritatea sunetului

Eliminarea zgomotului inutil la ecranul acustic şi incintă este esenţială pentru o performanţă de înaltă calitate. Cu muchii uşor conice ale plăcii frontale, difracţia este eliminată, pentru o scenă de sunet clar şi natural.

Componente premium, sunet premium

Conexiunile necorespunzătoare pot afecta semnificativ calitatea generală a sunetului. Acesta este motivul pentru care aceste boxe utilizează numai componente premium: inductoare cu miez de aer în tweetere, o placă din oţel cu silicon în woofer, cel mai gros material de bobinaj posibil şi condensatoare de peliculă de înaltă calitate. Ascultaţi şi savuraţi fiecare nuanţă a sunetului de înaltă rezoluţie, cu detaliile pe care le merită.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Finisaj din lemn pentru stil şi substanţă

Această boxă are un finisaj negru elegant, care se asortează cu majoritatea interioarelor contemporane. De asemenea, furnirul îşi menţine bine forma, asigurându-vă că sunetul nu va fi influenţat de modificările de temperatură şi umiditate.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Structură de înaltă calitate, pentru o redare clară a muzicii

Aceste boxe sunt construite pe baze solide. O incintă rezistentă, adăpostită, asigură o acustică bogată şi rezonantă. Tubul Bass Reflex, poziţionat în spatele boxei, suprimă zgomotul nedorit şi îmbunătăţeşte reproducerea sunetelor de frecvenţe joase.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Design compact tip raft, pentru spaţii mici

Aceste mici boxe de raft sunt foarte compacte şi eficiente, pentru o instalare uşoară în locuri înguste. În ciuda dimensiunilor compacte, acestea oferă un răspuns larg în frecvenţă, de până la 53 Hz, fiind alegerea ideală dacă nu doriţi să sacrificaţi calitatea sunetului în favoarea spaţiului.