SRS-XB23 

Luaţi petrecerea cu dvs.

Compactă, ușoară și ușor de transportat. Oriunde mergeți, SRS-XB23 trebuie să fie primul lucru pe care îl puneți în bagaj.

TOATE BOXELE WIRELESS

XB23: boxă wireless portabilă cu EXTRA BASS™

SRS-XB23
SRS-XB23 în varianta de culoare neagră

redgreenbluecreamblack

Preț recomandat

649,00 LEI

Priviți SRS-XB23 din toate unghiurile
Priviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurilePriviți SRS-XB23 din toate unghiurile
Premiat
Siglă color Extra BASS
Bucurați-vă de sunet puternic, oriunde vă aflați

Bucurați-vă de sunet profund și puternic oriunde doriți cu boxa cu EXTRA BASS™. Două radiatoare pasive se combină cu boxele pentru întreaga gamă de frecvențe pentru a îmbunătăți tonurile joase, ceea ce amplifică basul.

Unde veţi călători cu ea?

Indiferent dacă mergeți la camping cu prietenii sau vă relaxați în parc, boxa SRS-XB23 compactă și ușoară își face loc în planurile dvs. la fel de ușor cum își face loc în geantă. 

SRS-XB23 în aer liber, în suportul de pahare al scaunului pliabil.
Dimensiune compactă

Boxa SRS-XB23 încape perfect în suportul de pahare de pe scaunul de camping: excelentă pentru relaxare la festivaluri în aer liber.

SRS-XB23 agățată cu cureaua de un copac.
Curea comodă

Agățați boxa în cort sau de cel mai apropiat copac, indiferent unde doriți să vă bucurați de ritmurile preferate.

Unitate X-Balanced Speaker Unit

Dezvoltată de Sony, unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit are o calitate înaltă a sunetului și o presiune sonoră ridicată, pentru o experiență de audiție mai bogată, mai profundă și mai satisfăcătoare.

Prim plan cu conul celular ranforsat cu mică al boxei și cu capacul de protecție la praf
Con celular ranforsat cu mică al boxei și capac de protecție la praf

Conul celular ranforsat cu mică (MRC) al boxei, rigid și cu greutate redusă, precum și capacul de protecție la praf contribuie la calitatea sunetului.

SRS-XB23 cu radiatoare pasive laterale
Radiatoare pasive laterale

Dispunerea radiatoarelor pasive laterale a fost optimizată pentru a reproduce sunet de bas clar.

SRS-XB23 pe o piatră în fața unui lac, stropită cu apă.
Rezistentă la apă și la praf, lavabilă

Cu clasificarea IP67, puteți lua boxa SRS-XB23 cu dvs. la plajă, în pădure, în deșert, iar aceasta nu se va opri din cântat. Este rezistentă la apă, inclusiv la apă sărată, astfel că puteți să o utilizați la mare sau în piscină și nu este nicio problemă dacă o spălați.

SRS-XB23 scăpată în praf.
Construite pentru a dura

Boxa SRS-XB23 a fost supusă unui test extins de șocuri pentru a se asigura că poate rezista la loviturile și zgârieturile inerente în condițiile utilizării de zi cu zi. Chiar dacă o scăpați pe jos, boxa SRS-XB23 va continua să funcționeze.

Siglă cu autonomia bateriei
Durată mare de utilizare a bateriei

Cu o autonomie de până la 12 ore, SRS-XB23 poate petrece chiar mai mult decât dvs. Chiar și în modul EXTRA BASS™, puteți petrece până la 10 ore.

Uşor de utilizat

Boxa SRS-XB23 a fost proiectată cu gândul la confort, astfel încât să vă bucurați de muzică unde și când doriți, fără bătăi de cap.

Bărbat folosind boxa SRS-XB23 în regim „mâini libere”
Difuzor-microfon pentru apeluri în regim „mâini libere”

Funcția de difuzor-microfon oferă un mod convenabil de a vorbi în regim „mâini libere”, fie că este vorba de un apel în conferință pentru serviciu sau de o discuție cu prietenii.

Specificaţii şi funcţii

Compactă, ușoară și simplu de transportat, boxa SRS-XB23 combină sunetul de bas puternic cu un design robust, rezistent și versatil.
  • Sunet EXTRA BASS™

  • Compactă, ușoară și extrem de portabilă

  • Unitate de boxe X-Balanced Speaker Unit pentru sunet mai clar și puternic

  • Rezistență la apă, la praf (clasificare IP67) și la șocuri

  • Autonomie a bateriei de până la 12 ore (EXTRA BASS™: până la 10 ore)

TIP DIFUZOR
Full Range
AUTONOMIA BATERIEI
Aprox. 12 ore
TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
USB-Type-C TM
GAMĂ DE FRECVENȚE DE TRANSMISIE
20 Hz - 20.000 Hz (eșantionare de 44,1 kHz)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor