TOATE BOXELE WIRELESS

XB13: boxă wireless portabilă cu EXTRA BASS™

SRS-XB13
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM) văzută din față.

pinkyellowbluecreamblacklightblue

Preț recomandat

290,00 LEI

Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM).
Boxă compactă care extinde sunetul  

Boxa SRS-XB13 este rezistentă și portabilă și include o curea proiectată special pentru a fi ușor de transportat. Nu vă lăsați păcălit de dimensiunile compacte, deoarece, cu Extra Bass™ și procesor cu difuzie a sunetului, boxa redă sunet puternic.

Priviți SRS-XB13 din toate unghiurile
Priviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurilePriviți SRS-XB13 din toate unghiurile
Bucurați-vă de sunet puternic cu EXTRA BASS™

Un radiator pasiv interacționează cu un set de difuzoare pentru toată gama de frecvențe pentru a îmbunătăți tonurile joase, ceea ce amplifică basul.

Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM) cu cureaua atașată.
Vă însoțește peste tot

Exteriorul și cureaua rezistente permit boxei să facă față oricărei situații. Puteți să o agățați de rucsac, de încheietură sau chiar de un parasolar atunci când stați la soare, iar difuzorul orientat în jos proiectează sunetul acolo unde vă aflați.

Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM) atașată de rucsacul unei tinere.
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM) atașată de un parasolar pe o plajă tropicală.
Boxă de dimensiuni mici, sunete ample 

Nu vă lăsați păcălit de dimensiunile compacte, deoarece această boxă mică redă sunet surround puternic. Procesorul cu difuzie a sunetului extinde sunetul în orice spațiu, grație tehnologiei DSP.

Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 cu EXTRA BASS(TM), cu unde sonore care emană de sus, indicând procesorul cu difuzie a sunetului.
Duceți distracția afară

Rezistentă la apă și la praf, cu o clasificare IP67, această boxă este la fel de bună la exterior pe cât este la interior. Duceți-o la piscină, pe malul râului sau în parc și puteți asculta muzică în timp ce dvs. și prietenii dvs. vă bucurați de soare.

Imagine cu o boxă wireless portabilă sub jet de apă, ilustrând rezistența la apă.
Imagine cu boxa wireless portabilă XB13 EXTRA BASS(TM) într-o locație izolată
Pictogramă care indică o baterie complet încărcată, ce asigură 16 ore de redare.
Autonomie impresionantă pentru petreceri 

Beneficiați de o autonomie a bateriei de până la 16 ore pentru a continua petrecerea. Un nou indicator de baterie, amplasat pe smartphone, vă informează când trebuie să reîncărcați.

Lăsați-vă mâinile libere

Trebuie să efectuați un apel? Nicio problemă. Indiferent dacă sunteți acasă sau în deplasare, microfonul încorporat vă permite să vă bucurați de apelare în regim „mâini libere”, direct prin boxă.

Specificaţii şi funcţii

Boxa compactă cu sunet puternic. Boxa SRS-XB13 include caracteristici uimitoare de sunet precum EXTRA BASS™ și un procesor cu difuzie a sunetului pentru ritmuri îmbunătățite și un sunet mai extins. Iar cu cureaua multifuncțională, autonomia bateriei de 16 ore la încărcare completă și exteriorul rezistent la apă și la praf, această boxă este gata să vă ofere sunet puternic, indiferent unde mergeți.
  • Dimensiuni compacte și curea multifuncțională

  • Bucurați-vă de sunet puternic cu EXTRA BASS™

  • Procesorul cu difuzie a sunetului răspândește sunetul pe o suprafață mai mare

  • Rezistentă la apă și la praf, cu clasificare IP67

  • Autonomie a bateriei de 16 ore și un nou indicator al autonomiei bateriei

DIMENSIUNE DIFUZOR
Diametrul unității de difuzoare (boxă mono): 46 mm
AUTONOMIA BATERIEI
Aprox. 16 ore
TERMINALE DE INTRARE ȘI IEȘIRE
USB Type-C®
GAMĂ DE FRECVENȚE DE TRANSMISIE
20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare 44,1 kHz)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor