Femeie purtând boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 în varianta de culoare negru
Vedere din profil cu boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 în varianta de culoare negru
Vedere din profil cu boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 în varianta de culoare alb
Vedere din față cu boxa wireless cu bandă de fixare pe cap SRS-NB10 în varianta de culoare negru
Vedere de sus cu boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 în varianta de culoare negru
O modalitate mai eficientă de a lucra de acasă.

Preluați apeluri în conferință. Ascultați muzică. Plimbați-vă oriunde în confort deplin. Boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 face ca munca de acasă să fie o experiență mai plăcută.

Auziți totul clar, în fiecare zi de lucru

Difuzorul pentru toată gama de frecvenţe orientat în sus optimizează sunetul doar pentru urechile dvs. Veți auzi clar fiecare cuvânt, însă ceilalți din cameră abia vor auzi. Un radiator pasiv încorporat în spatele aparatului amplifică basul pentru un sunet bine echilibrat, asigurând întâlniri organizate fără efort.

Vedere de sus cu boxa wireless cu bandă de gât SRS-NB10, indicând poziția difuzoarelor pentru toată gama de frecvențe
Vedere pe trei sferturi cu boxa wireless cu bandă de gât SRS-NB10, cu detalii care indică poziția microfoanelor
Faceți-vă auzit, chiar și când acasă e mai zgomotos

Indiferent ce se întâmplă în jur, vocea dvs. va fi auzită întotdeauna clar datorită tehnologiei de preluare precisă a vocii. O matrice de formare a razei de înaltă calitate, folosind două microfoane, combinată cu procesare avansată a semnalului audio permite dispozitivului SRS-NB10 să minimizeze conexiunea inversă și ecoul, asigurând în același timp o calitate a vocii cu claritate deosebită pentru persoana sau persoanele participante la apel.

Atingeți pentru a vorbi, atingeți pentru a asculta

Uneori vorbiți, alteori ascultați, alteori doriți pur și simplu să vă bucurați de intimitatea oferită de modul de anulare a sunetului. Controlați cu ușurință microfonul atunci când participați la conferințe în aplicațiile de comunicare printr-un simplu clic pe butonul MIC Mute.

Prim-plan cu butonul MIC Mute al boxei wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10
Prim-plan cu butonul de volum al boxei wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10
Volumul, exact așa cum doriți

Voci puternice, voci slabe, apelurile oferă un amestec de înălțimi și tonalități. Puteți controla cu ușurință volumul la un nivel confortabil pentru dvs. atingând butonul de volum de pe partea laterală a acestei boxe cu bandă pentru gât de la Sony. În plus, când ascultați muzică, puteți reda și întrerupe experiența de audiție.

Lucrați întreaga zi, purtați întreaga zi

Ușoară și comodă, această boxă wireless cu bandă de gât este concepută pentru utilizare întreaga zi, de la prima întâlnire până la ultimul apel. Se fixează în siguranță în jurul gâtului și se sprijină ușor pe umeri, astfel că o puteți purta și după ce terminați lucrul – fiind perfectă pentru a asculta muzică în timp ce pregătiți cina sau faceți curat.

Vedere din față cu boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 în varianta de culoare alb
Purtare confortabilă

Atât de ușoară, încât veți uita că o purtați. Banda flexibilă din spate vă ajută să găsiți o potrivire perfectă.

Femeie purtând boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 în varianta de culoare alb
Fiți mereu pe fază

Designul care nu acoperă urechile vă permite să ascultați apeluri, dar să fiți pe deplin la curent cu ceea ce se întâmplă în jur.

Puternică și practică

Nici chiar persoanele obsedate de muncă nu trebuie să-și facă griji cu privire la autonomia bateriei. Această boxă wireless cu bandă pentru gât este gata să facă față unei zile întregi de apeluri de serviciu, liste de redare muzicale, emisiuni TV și multe altele.

Pictogramă Autonomie de 20 de ore a bateriei
Autonomie pentru întreaga zi, orice s-ar întâmpla

Cu o autonomie a bateriei de până la 20 de ore, sunteți gata în orice moment, indiferent la câte întâlniri virtuale trebuie să participați.

Pictograme care ilustrează faptul că o încărcare rapidă de 10 minute poate oferi până la 60 de minute de utilizare
Un plus de autonomie, exact când aveți nevoie

Dacă bateria este descărcată, o încărcare rapidă de 10 minute prin USB Type-C vă oferă până la o oră de redare suplimentară pentru activități profesionale sau personale.

Treceți la treabă. Relaxați-vă cu muzică.

Conectați simultan 2 disp. precum laptop și smartphone. Apoi, dacă primiți un apel de serviciu pe laptop în timp ce ascultați muzică pe smartphone, puteți prelua apelul printr-un singur clic al butonului Redare/Apelare din partea stângă a benzii pentru gât. După terminarea apelului, puteți relua lista de redare preferată; nu este necesară reconectarea boxei.

Ilustrație care arată boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 conectându-se simultan la un smartphone și un laptop
Rezistentă la stropire. Fără griji.

Designul conform IPX4 vă permite să realizați sarcinile zilnice ascultând muzică, fără nicio problemă.

Muzică și filme, după preferințe

Această boxă portabilă în jurul gâtului oferă sunet personal clar, chiar și la volum redus. Conectați-vă la TV, smartphone sau player muzical cu tehnologia Bluetooth® și bucurați-vă de filmele, emisiuni și liste de redare preferate fără a deranja vecinii, colegii de cameră sau alți membri ai familiei.

Construcție fluidă superbă

Un design modern și simplu, cu finisaj din material de înaltă calitate face ca această boxă cu greutate redusă să fie un dispozitiv pe care îl utilizați cu plăcere.

Vedere de sus cu boxa wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10 în varianta de culoare negru
Calitate care se simte

Difuzoarele acoperite cu material textil oferă benzii pentru gât un aspect și o senzație premium.

Vedere din profil cu două boxe wireless cu bandă pentru gât SRS-NB10, una de culoare neagră, cealaltă de culoare albă
Alegeţi-vă culoarea

Această boxă portabilă este disponibilă în varianta de culoare gri-cărbune sau alb pentru a se potrivi decorului biroului dvs. de la domiciliu.

Priviți mai în detaliu produsul SRS-NB10
SRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de gradeSRS-NB10: vedere produs la 360 de grade
Imagine de sus cu 3 farfurii cu diferite materiale: lemn și fibre vegetale, bucăți de sticlă transparentă și fragmente colorate de plastic
Sustenabilitatea este prioritară

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Plasticul reprezintă mai puțin de 10% din materialul de ambalare al boxei SRS-NB10, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor noastre asupra mediului.

Specificaţii şi funcţii

O boxă wireless cu bandă pentru gât care stă pe umeri și vă ajută să lucrați mai confortabil de acasă. Concepută pentru apeluri în conferință și ascultare de muzică.
  • Tehnologia de preluare precisă a vocii permite interlocutorilor dvs. să vă audă clar

  • Difuzorul pentru toată gama de frecvenţe oferă un sunet personalizat de înaltă calitate

  • Construcție ușoară și confortabilă pentru purtare pe tot parcursul zilei

  • Autonomie a bateriei de până la 20 de ore, încărcare rapidă în 10 minute pentru o oră de redare

  • Construcție rezistentă la stropire IPX4

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor