GTK-PG10

Sunet perfect, în aer liber

Cu modul de petrecere în aer liber, care proiectează sunetul pe o distanță mare, GTK-PG10 este adaptată utilizării în exterior. Are și un panou superior pe care puteți pune băuturile. 

În aer liber sau în interior, alegerea este a dvs.

Wireless, portabilă și cu o autonomie mare a bateriei, GTK-PG10 este ideală pentru redarea muzicii în aer liber, la picnic sau într-o excursie. În plus, puteți plia panoul superior și lua boxa compactă în interior, pentru un sunet care va umple încăperea.

Imagine de stil de viață cu GTK-PG10 în aer liber
ÎN AER LIBER
Imagine de stil de viață cu GTK-PG10 în interior
ÎN INTERIOR
GTK-PG10 cu panourile superioare închise
Puternic şi clar

În exterior sau în interior, GTK-PG10 livrează un sunet impresionant, puternic, fără a compromite claritatea. Procesorul digital de semnal reglează automat setările sunetului pentru a optimiza performanța și pentru a se adapta mediului înconjurător.

GTK-PG10 cu panourile superioare închise pentru proiectarea sunetului înainte
Sunet proiectat înainte

Cu panourile superioare închise și tweeterele îndreptate în față, GTK-PG10 proiectează sunetul înainte, pentru volum și claritate.

GTK-PG10 în modul de petrecere în aer liber, cu panourile superioare deschise
Modul de petrecere în aer liber

Cu panourile superioare deschise, tweeterele integrate sunt îndreptate în sus și înainte, răspândind sunetul mai pe o arie mai largă, pentru petrecerile în aer liber. 

Pictogramă autonomie 13 ore baterie
Puterea de a duce petrecerea oriunde

Nu aveți o sursă de energie electrică? Nicio problema. Bateria reîncărcabilă încorporată rezistă până la 13 ore cu volumul setat la 25. Chiar și la volum maxim vă puteți bucura de o autonomie de 5 ore a bateriei.

Sigla Bluetooth®
Conectivitate Bluetooth® pentru redarea simplă a muzicii în timp real

Tehnologia Bluetooth® vă permite să redați toate melodiile și listele de redare preferate de pe smartphone pe sistemul audio.

Pictogramă USB
Portul USB vă permite să vă conectați, să redați și să încărcați

Conectați un stick de memorie USB, un smartphone sau o tabletă și redați toate fișierele digitale. Grație compatibilității cu formatele MP3, WMA, AAC și WAV, veți putea să continuați petrecerea și să încărcați dispozitivul în același timp.

Pictogramă tuner FM
Tuner radio FM pentru emisiunile dvs. preferate

Doriți să ascultați DJ-ii preferați, sport în direct sau emisiuni radio? Alegeți postul dorit utilizând selectorul radioului FM și vedeți ce mai este nou.

Panou superior rezistent la stropire

Când panoul superior este deschis, este perfect pentru băuturi și mâncare – nu trebuie să vă îngrijorați că le veți vărsa, pentru că panoul superior are încorporate suporturi de pahare adânci, este rezistent la stropire și ușor de curățat.

GTK-PG10 transportată
Uşurința la transport 

Luați-l cu dvs. și petreceți oriunde. Indiferent dacă petreceți timp cu prietenii acasă sau dacă duceți distracția în altă parte, construcția compactă a boxei GTK-PG10 este prevăzută cu mânere integrate pentru portabilitate și confort.

GTK-PG10 pe un trepied
Compatibil cu trepied 

Grație orificiului de montare încorporat, GTK-PG10 poate fi instalat cu ușurință pe un suport pentru boxe de tip trepied într-o poziție înălțată.

Sigla Sony | Music Center
Personalizați setările cu aplicația Sony | Music Center

Preluați controlul setărilor dvs. cu aplicația Sony | Music Center. Pur și simplu descărcați-o pe smartphone și bucurați-vă de controlul wireless al muzicii dvs. Puteți ajusta setările audio, puteți selecta listele de redare preferate de pe telefon sau de pe un dispozitiv USB și puteți pregăti melodia următoare, fără a fi legat de sistemul audio.

Control distractiv şi simplu, prin intermediul aplicaţiei Fiestable

Preluați controlul asupra redării de pe smartphone cu aplicația Fiestable, pe care o puteți accesa după ce descărcați Sony Music | Center. Puteți să schimbați piesa sau să reglați volumul rostind o comandă către smartphone. Selectați Control vocal în aplicația Fiestable și rostiți comanda.

Smartphone conectându-se la GTK-PG10 prin aplicația Fiestable
Sigla Google Play
Sony | Music Center pentru Android
Sigla App Store
Sony | Music Center pentru iOS
Plug-inul Fiestable pentru Android
Plug-inul Fiestable pentru iOS
Ilustrație a conectării mai multor dispozitive
Conectare a mai multor dispozitive

Dvs. și prietenii dvs. puteți asocia simultan până la trei smartphone-uri sau tablete folosind tehnologia Bluetooth®. Veți putea să redați melodii din bibliotecile muzicale, astfel că aveți și mai multe opțiuni.

Pictogramă microfon
Dezvăluiți talentul dvs. de vedetă a muzicii pop

Dacă doriți să cântați pe acordurile melodiilor preferate sau să fiți MC-ul petrecerii, doar conectați un microfon. GTK-PG10 va integra vocea dvs. direct în mix. 

Specificaţii şi funcţii

Portabil, wireless și reîncărcabil, GTK-PG10 este ideal pentru utilizarea în aer liber – are chiar și un mod de petrecere în aer liber dedicat, care răspândește sunetul mai departe și un panou superior rezistent la stropire pe care să vă puneți băuturile. Este potrivit și pentru interior, ocupând puțin spațiu și având un sunet clar.
  • Modul de petrecere în aer liber răspândește sunetul mai departe

  • Panou superior rezistent la stropire cu suport de pahare integrat

  • Bateria reîncărcabilă oferă până la 13 ore de redare

  • Conectivitate Bluetooth® pentru redarea muzicii wireless în timp real

  • Tunerul FM vă permite să vă bucurați de emisiunile radio preferate.

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor