SUBWOOFER HOME CINEMA

Specificaţii şi funcţii complete

SA-CS9

Preț recomandat

1.017,45 LEI

Boxă faţă

Boxe frontale: Subwoofer
250 mm, difuzor woofer celular ranforsat cu mică

Caracteristici generale

Boxă centrală
0
Răspuns în frecvenţă
28 - 200 Hz
Boxă faţă
0
Surround
0

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
295 x 345 x 400 mm
Greutate
11,5 kg

Opţiuni de culoare

black

Ce este în cutie

  • Cablu RCA
  • Manual de instrucţiuni
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Subwoofer Home Cinema

Subwoofer activ de 250 mm, pentru un bas puternic

Bucuraţi-vă de un bas profund şi bogat de la acest puternic subwoofer activ. Diafragma conică de 250 mm poate mişca un volum mai mare de aer, producând o puternică rezonanţă pentru frecvenţele joase, care face ca sunetul de bas să fie bogat şi autentic. Subwooferul consolidează sunetele de frecvenţă joasă în filme şi muzică, pentru o excelentă experienţă Home Theatre pe mai multe canale.

Imagine cu Subwoofer Home Cinema

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Partenerul perfect pentru muzica plină de bas din prezent. Un număr mare de boxe utilizează conuri de hârtie care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Difuzoarele woofer din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) sunt rigide şi îşi menţin forma chiar şi la presiuni şi viteze mari, astfel că puteţi amplifica basul fără a compromite calitatea sunetului.

Imagine cu Subwoofer Home Cinema

Energizaţi fiecare ritm cu amplificatorul încorporat

Amplificaţi basul în orice melodie şi însufleţiţi petrecerea. Acest subwoofer include un amplificator încorporat cu o putere de ieşire de până la 115 W. Circuitele electrice predispuse la vibraţii sunt situate în afara incintei, eliberând presiunea ridicată în interiorul incintei pentru un sunet de bas clar şi puternic.

Imagine cu Subwoofer Home Cinema

Vibraţii reduse pentru un bas dens

Eliminarea vibraţiilor din incintă este vitală pentru un bas dens şi precis. Vibraţiile nedorite sunt gestionate în două moduri: prin absorbţia acustică a undelor generate de presiunea din spatele unităţii şi prin amortizarea vibraţiilor din interiorul incintei. Designerii au optimizat tipul şi configuraţia materialelor care absorb sunetul pentru a menţine vibraţia incintei la minim.

Sistemul Bass Reflex reproduce ritmuri intense

Subwoofer-ul este construit pe o bază solidă, cu o structură închisă, concepută pentru a menţine sunetul pur şi natural. Tuburile Bass Reflex elimină zgomotul nedorit şi îmbunătăţesc reproducerea sunetelor de frecvenţe joase astfel încât să puteţi auzi un bas profund, puternic atunci când ascultaţi muzică sau vizionaţi filme.

Componente premium, sunet premium

Componentele necorespunzătoare pot afecta semnificativ calitatea generală a sunetului. Acest subwoofer utilizează numai componente premium: un transformator puternic capabil să furnizeze o alimentare stabilă, un circuit electric robust şi un disipator termic de mari dimensiuni pentru a elimina variaţiile de temperatură în caz de şoc electric.

Imagine cu Subwoofer Home Cinema

Finisaj inteligent pentru stil şi substanţă

Această boxă are un finisaj negru elegant, care se asortează cu majoritatea interioarelor contemporane. De asemenea, furnirul îşi menţine bine forma, asigurându-vă că sunetul nu va fi influenţat de modificările de temperatură şi umiditate.

Imagine cu Subwoofer Home Cinema

Design compact pentru spaţii mici

Puternic şi compact, acest subwoofer este perfect pentru o instalare uşoară în spaţii înguste. Datorită suprafeţei reduse a ecranului acustic, boxa minimizează distorsiunile câmpului sonor, pentru claritate şi precizie optime.