HT-ST5000

O nouă dimensiune a distracției

Descoperiți acasă un nivel superior al sunetului cinematografic captivant. Cu Dolby Atmos, vă veți bucura de un sunet surround tridimensional care vă taie răsuflarea.

HOME THEATER ŞI BARE DE SUNET

Bară de sunet Dolby Atmos 7.1.2 cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

HT-ST5000

Imagine cu Bară de sunet Dolby Atmos 7.1.2 cu tehnologie Wi-Fi/Bluetooth®

Preț recomandat

6.878,20 LEI

Sunet de înaltă rezoluție

Aşa cum au intenţionat artiştii

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Descoperiți sunetul captivant absolut

Tehnologie S-Force PRO Front Surround cu 7.1.2 canale.

Sunetul nostru surround virtual combină procesarea semnalului digital și S-Force PRO Front Surround cu tehnologia frontului de undă pentru a emula un câmp acustic natural, tridimensional, toate dintr-o singură bară de sunet și un singur subwoofer.

 • Vedere configurație din față
 • Vedere configurație din spate
Dolby Atmos


Dolby Atmos

Dolby Atmos oferă un realism uluitor printr-un sunet surround la 360°, poziționând precis sunetele în mediul dvs., astfel încât configurația pe 7.1.2 canale să vă învăluie în sunet chiar și de sus.

Materiale de calitate, design optim

Proiectate și fabricate din componente de înaltă calitate pentru a oferi sunetul captivant suprem.

 • Boxe coaxiale
 • Boxe cu Dolby Atmos

Sunet și calitate estetică maxime

Vedeți și ascultați detalii exacte datorită redării audio de înaltă rezoluție și intervalului dinamic ridicat, care oferă performanțe înalte pentru filme și muzică.

Vedeți clar datorită intervalului dinamic ridicat

Un semnal HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) oferă detalii, culori și contrast excepționale, cu o gamă mult mai amplă de luminozitate decât alte formate video.

HDR
INTERVAL DINAMIC RIDICAT
HDR2
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ

Conectaţi-vă

Cele 3 intrări HDMI compatibile HDCP 2.2, ieșirea HDMI ARC, conexiunea SPDIF optică, cea AUX analogică și cea USB vă oferă posibilitatea să suplimentați mereu configurația dvs. Home Cinema.

HDMI®

3 porturi HDMI®

Conectați-vă cu ușurință echipamentul actual folosind cele 3 intrări HDMI și ieșirea HDMI ARC.

USB

Port USB

Nu trebuie decât să vă conectați dispozitivul USB pentru a vă bucura de sunet de înaltă rezoluție.

Amplificator digital S-master HX

Amplificator digital S-master HX

Amplificatorul digital S-master HX reduce distorsiunile producând rezultate precise în cazul frecvențelor înalte (peste 40 kHz).

DSEE HX

Motor de accentuare a sunetului digital HX

Tehnologia DSEE HX de conversie ascendentă folosește un algoritm pentru analizarea muzicii și înlocuirea armonicilor pierdute, readucând semnalele audio la o calitate apropiată de cea specifică înaltei rezoluții.

Clear Audio+

ClearAudio+

De la modul pentru jocuri la cel pentru film sau muzică, funcția ClearAudio+ reglează setările de sunet în mod automat pentru a se potrivi cu ce vizionați sau ascultați.

Conectați-vă la muzica dvs.

Bucuraţi-vă de redarea fără efort şi instantanee a muzicii folosind tehnologia wireless Bluetooth® cu NFC.

Redare audio wireless în timp real de înaltă calitate

LDAC este o tehnologie audio Sony care vă asigură un sunet wireless de înaltă calitate prin Bluetooth®. Deoarece transmite de trei ori mai multe date, LDAC oferă o experiență îmbunătățită de audiție wireless pentru toată muzica dvs.

NFC

Conectaţi-vă într-o clipă

Realizaţi o conexiune rapidă NFC printr-o atingere, pentru a începe redarea, în timp real, a muzicii de pe smartphone-urile selectate, prin intermediul receptorului.

Bluetooth®

Redare în timp real prin Bluetooth®

Redaţi muzică în timp real în mod wireless cu tehnologia Bluetooth® de pe un smartphone, o tabletă sau un laptop. 

Wireless

Redare wireless în timp real

Conectați-vă la internet folosind funcția Wi-Fi integrată pentru acces instantaneu la servicii de muzică precum Spotify și altele disponibile prin Chromecast-ul integrat și redați muzică în timp real de pe dispozitive din rețeaua dvs. de domiciliu.

Acces mai rapid la muzică

Reveniți fără întârziere la melodiile preferate. Folosind butonul special Serviciu de muzică, puteți relua audiția exact de unde ați rămas pe alt dispozitiv prevăzut cu Spotify .

Accesaţi cu uşurinţă muzica

Bucurați-vă de acces simplu la muzică și conținut media extrem de divers datorită tehnologiei Chromecast built-in (denumit anterior Google Cast™) și serviciului Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, radio online și podcasturi de pe smartphone, tabletă sau laptop pe dispozitivul dvs. audio. Pur și simplu apăsați pe butonul Cast.

Spotify

Spotify Connect

Redați conținut de pe Spotify prin dispozitivul dvs. audio utilizând aplicația Spotify ca telecomandă.

Transmiteți în timp real cu Chromecast built-in

Redați în timp real muzică, podcasturi și posturi de radio din peste 100 de aplicații audio, inclusiv din Google Play™ Music și altele.

Media Object


Vedeți-o în acţiune

 • Servicii de redare în timp real
 • Sunet de calitate
 • Baterie smartphone
 • Audiţie flexibilă

Sunetul care rămâne cu dvs.

Transmiteţi muzica în toată locuinţa cu Sony | Music Center

Ascultaţi toate melodiile minunate în toată locuinţa cu modul de audiţie în mai multe camere, controlat din aplicaţia Sony | Music Center (numită anterior SongPal). Folosiţi aplicaţia Sony | Music Center pentru a grupa barele de sunet şi boxele wireless Sony, apoi transmiteţi prin serviciul muzical preferat sau de la televizor prin conexiune HDMI, optică sau analogică.

 • Redaţi în timp real în întreaga casă
 • Redaţi în timp real în camere diferite
Specificaţii şi funcţii
Datorită compatibilității cu 7.2.1 canele și cu Dolby Atmos, ST-5000 oferă sunet surround cinematografic tridimensional, care vă umple casa.
 • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

 • Dolby Atmos oferă un sunet surround tridimensional

 • Conversia extinsă DSEE HX restabileşte calitatea fişierelor comprimate

 • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

 • Muzică de calitate excepţională într-un singur pas cu ClearAudio+

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor