Bucuraţi-vă, conectaţi-vă, creaţi.

Indiferent dacă schimbaţi tweet-uri, partajaţi fotografii sau înregistraţi o piesă, aplicaţiile VAIO vă transformă computerul într-un instrument puternic pentru a da frâu liber creativităţii.

Imaginaţi-vă, puneţi în aplicare

Imagination Studio™ VAIO Edition vă stimulează creativitatea.

Gândiţi la scară mare cu acest pachet convenabil de patru aplicaţii puternice VAIO. Creaţi muzică originală. Editaţi sunet într-un mod profesionist. Creaţi un DVD impresionant. Mai presus de toate, faceţi-vă viaţa mai uşoară cu tutorialele de pornire rapidă şi un centru de ajutor complet.

Perfecţionaţi-vă fotografiile şi clipurile video

Probabil aveţi atât de multe fotografii şi filme excelente pe computer, încât este greu să le găsiţi. Aplicaţia PlayMemories Home de la Sony păstrează totul organizat şi vă permite chiar să le perfecţionaţi cu o aplicaţie distractivă de organizare.

PlayMemories Home cu Sony Computer
Găsiţi uşor fotografiile preferate

Fotografiile şi filmele sunt organizate după data şi ora la care au fost realizate, deci le puteţi găsi şi vizualiza rapid.

Vizualizare hartă cu PlayMemories Home
Urmăriţi-vă traseul cu funcţia Vizualizare hartă

Îmbogăţiţi-vă poveştile cu informaţii despre locaţie pentru fotografiile şi clipurile video realizate cu ajutorul unor camere Sony compatibile.

Postaţi amintirile instantaneu cu aplicaţia Album

A trimite fotografii una câte una durează mult timp. Această aplicaţie VAIO vă permite să partajaţi instantaneu fotografii şi clipuri video în albume publice sau private sau să le încărcaţi direct pe site-urile reţelelor de socializare.

Socializaţi cu Socialife

Fiţi în mai multe locuri, mai uşor

Cea mai mare provocare a reţelelor de socializare este să fiţi tot timpul la curent cu ultimele bloguri, actualizări, tweet-uri, postări, ştiri şi clipuri video cu pisici care cântă la pian, dar cu aplicaţia Socialife de la Sony, cu un design complet nou, aveţi soluţia.

Socialife cu tableta Sony Tablet
VAIO Touch Search

Căutare instantanee şi intuitivă

Căutaţi uşor, fără întreruperea fluxului. Pur şi simplu urmăriţi cuvinte pe ecran şi vedeţi o planşă de bord uşor de parcurs cu rezultate de pe Web, plus aplicaţiile, fişierele şi folderele dvs.

Un ghid mai inteligent pentru televizor

Aplicaţia TV SideView vă transformă tableta, laptopul sau smartphone-ul în telecomanda supremă. Parcurgeţi conţinut, transmiteţi prietenilor informaţii despre cele mai recente emisiuni şi, bineînţeles, schimbaţi sute de canale cu o singură mişcare din deget - sau doar cu o simplă comandă vocală.

Treceţi direct la tot ce e mai bun cu Sony Select

Uitaţi de mesajele irelevante de marketing; cu Sony Select, puteţi urmări ofertele speciale, aplicaţiile, recomandările şi celelalte informaţii relevante numai pentru modelul vostru VAIO.

Logo VAIO Care
Menţineţi performanţa de vârf a computerului VAIO

Asistenţa cuprinzătoare oferită de VAIO Care de la Sony oferă evaluări automate de performanţă, depanare, instrumente de diagnosticare uşor de utilizat şi multe altele pentru a asigura protecţia computerului VAIO.