De la zero la infinit

Camera integrează calităţi legendare într-o formă minimalistă şi împinge limitele pentru a ajunge la originea ingeniozităţii.
Provocarea nesfârşită de a atinge imaginaţia infinită şi de a o pune într-o imagine începe de la zero.
Priviţi lumea într-un mod cu totul nou. Tot ce aveţi nevoie este în mâinile dvs.
Nimic nu vă va împiedica să vă atingeţi viziunea.

Imagine cu posibilităţi infinite 

Calităţile exprimării creative nelimitate concentrate într-o carcasă minimalistă - aceasta este forma camerelor viitorului. Fotografiaţi liber. Vedeţi rezultatele aşa cum doriţi.
RX0 are flexibilitatea de a se integra într-un un sistem complet care vă oferă posibilităţi infinite de gestionare a imaginilor.

Pătrundeţi într-o dimensiune în care aveţi libertatea de a potrivi exact la fix, din perspectiva dvs., atmosfera, sincronizarea şi toate aspectele legate de fotografie. O nouă lume a oportunităţilor de fotografiere aşteaptă s-o descoperiţi, iar situaţia de fotografiere nu mai e un factor de luat în seamă.

Tehnologie cheie pentru un potenţial infinit de gestionare a imaginilor

RX0 integrează fără probleme un obiectiv de ultimă generaţie, un senzor de imagine şi un procesor de imagine în dimensiuni extraordinar de compacte.
Oferă o calitate extraordinară în orice condiţii. Maximizează performanţa şi flexibilitatea cu minim de efort.
Oferă soluţii avansate în toate aspectele care transformă fiecare fotografie în ceva special.

Creată cu meticulozitate, la o scară de detaliere de 0,1 mm

Eliberaţi-vă imaginaţia şi simţiţi-vă liberi să exploraţi o perspectivă nouă.
Cu mecanisme interne proiectate cu marje de eroare de până la 0.1 mm, camera ultra-compactă RX0 îmbină eficient capacităţile avansate care o fac ideală pentru o fotografiere mai flexibilă în orice condiţii, în mod independent sau ca parte a unui sistem cu mai multe camere.

Un corp rigid pentru o fotografiere mai flexibilă

Corpul extrem de rigid al carcasei din duraluminiu sporeşte fiabilitatea camerei RX0, în special în condiţii grele. Camera a fost supusă unor teste riguroase repetate pentru a vă oferi performanţe superioare în mod constant, în special atunci când fotografiaţi scene cu pământ, apă şi aer, care relevă adevărata libertate.

Sisteme la scară completă, acum mai simple

Designul minimalist al carcasei facilitează utilizarea camerei RX0 pe cont propriu sau ca parte a unui sistem integrat, în combinaţie cu accesorii şi chiar mai multe camere. Indiferent cum alegeţi să fotografiaţi cu ea, camera este capabilă să ofere tot mai multă flexibilitate pe măsură ce vă străduiţi să obţineţi perfecţiunea fotografiere.