5 DJ care trebuie să îi rataţi

la festivalul TomorrowWorld 2015

TomorrowWorld este o variantă americană a Festivalului muzical Tomorrowland organizat în Belgia, care va avea loc în perioada 25-27 septembrie la Atlanta, Georgia. Există un motiv bine întemeiat pentru care TomorrowWorld a fost nominalizat pentru premiul Best Music Event la Premiile muzicii dance internaţionale. Evenimentul adună sute de DJ (da, chiar sute), oferă campare de lux şi este considerat cel mai mare festival de muzică din SUA pentru cei cu vârsta de peste 21 de ani. TomorrowWorld este renumit pentru scenele gigantice spectaculoase. Fiecare are un aer propriu unic şi acordă o atenţie deosebită detaliilor. Deci, pe cine suntem nerăbdători să vedem anul acesta cântând la festival?

Descoperiţi aceşti cinci DJ fenomenali care au obligaţia să impresioneze la ediţia din acest an a festivalului TomorrowWorld.

1. Adventure Club

Acest duo de muzică electronică dance este format din nativi din Montreal

Leighton James şi Christian Srigley fac valuri uriaşe în lumea EDM. Semnătura sunetului lor este un amestec de dubstep melodic frumos şi voci graţioase feminine. Luaţi-vă căştile preferate şi delectaţi-vă cu piesa „Gold” care impresionează profund, produsă în colaborare cu artistul malaiezian Yuna pentru un adevărat deliciu pentru urechi.

2. Ferry Corsten

DJ-ul olandez Ferry Corsten este considerat un pioner al muzicii trance.

Începând cu anii 90, a scos mai multe piese clasice trance sub diferite pseudonime, cum ar fi System F, Moonman sau Gouryella, printre altele. De atunci a adoptat un stil mai general de muzică electronică, cântând în orice stil, de la electro până la trance melodic. Vizualizaţi teaserul ultimei lui piese, „Reborn” – şi aşteptaţi sunetul profund al basului!

3. Flux Pavilion

Acest DJ britanic dă viaţă ritmurilor încă din anul 2008.

Dar nu este doar un maestru al platanelor. Cântă şi la tobe, chitară, saxofon şi pian! Cele mai important punct de cotitură în cariera sa a fost o vizită la un club din Londra denumit Fabric:

„Nu am frecventat cluburile pentru că nu m-am simţit acceptat pe acele scene; erau prea spectaculoase, prea dichisite. Apoi l-am văzut pe Rusko evoluând la Fabric şi mi-a schimbat percepţia despre orice. Se agita sărind peste tot, purtând o pălărie mare de carton sub formă de pasăre şi cântând cea mai scandaloasă muzică pe care am auzit-o vreodată. Am fost încântat.”

5. Martin Garrix

Dacă ați ascultat piesa fără îndoială atrăgătoare „Animals” (şi cine n-a ascultat-o?), probabil aţi auzit şi de acest DJ şi producător olandez de 19 ani. „Animals” a fost un hit de Top 10 în peste 10 ţări, iar piesa a fost Nr. 1 în Belgia şi în Marea Britanie. Garrix consideră că DJ Tiësto a avut cea mai mare influenţă asupra carierei sale. De fapt, faptul că l-a văzut pe DJ Tiësto la Jocurile Olimpice de la Atena din anul 2004 l-a inspirat pe Garrix să devină DJ.

4. Tiësto

Producător veteran şi unanim recunoscut de trance

în lumea muzicii dance electronice. Tiësto a fost votat DJ-ul Nr. 1 de revista DJ Magazine în topul publicat anual, Top 100 DJ, ocupând această poziţie trei ani la rând, din 2002 până în 2004. A câştigat un premiu Grammy pentru versiunea remixată a piesei lui John Legend, „All of me”, care i-a fost decernat la ediţia 57 a Premiilor Grammy – şi suntem siguri că nu va fi ultimul premiu Grammy pe care o să-l câştige.

Acestea sunt recomandările noastre pentru Top 5 DJ, deşi există multe alte talente la acest festival! Pe cine doriți să vedeți cel mai mult în acest an?