TRANSCENDEŢI REALITATEA

Adevărata frumusețe 4K
Nu doar 4K, acesta este Sony 4K

Cu televizoarele Sony, tot ceea ce urmăriți este de o claritate îmbunătăţită și rafinată cu cea mai recentă tehnologie de îmbunătăţire a detaliilor şi de reducere a zgomotului pentru imagini incredibil de realiste.

Tehnologie convenţională
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ
4K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
Un singur cip schimbă totul

Procesor 4K X1™

4K Processor X1™ este o tehnologie inovatoare, care utilizează algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul și a intensifica detaliile. Aceasta funcționează cu 4K X-Reality PRO™ pentru a produce imagini clare, limpezi și incredibil de realiste.

Missing Video data!

Duceţi fiecare imagine mai aproape de 4K

Unică pentru Sony, procesarea imaginii X-Reality PRO 4K converteşte fiecare pixel pentru o claritate remarcabilă. Pixelii din cadre multiple sunt analizaţi și claritatea imaginilor este îmbunătăţită și rafinată în timp real.

X-Reality PRO
Redefinind realismul

O varietate de tehnici de reducere a zgomotului este utilizată de 4K X-Reality PRO pentru a mări și rafina claritatea imaginilor. Observaţi cum scenele devin mai clare, mai uniforme şi mai naturale.

Aduceţi la viaţă fiecare pixel

Cu 4K X-Reality PRO, modelele din imagini sunt comparate cu modelele stocate într-o bază de date unică pentru a identifica cea mai bună nuanţă, saturaţie şi luminozitate a fiecărui pixel. Noi utilizăm cunoștințele dobândite din dezvoltarea și filmarea filmelor cu încasări foarte mari și a emisiunilor TV pentru a oferi detalii extrem de realiste în tot ceea ce vedeți.