TRANSCENDEŢI REALITATEA

Capturează mai multe culori

Vedeţi mai multe din strălucirea vieţii. Televizoarele Sony pot reproduce o gamă uluitoare de culori vii, naturale, ceea ce face tot ce vedeți mai real și mai realist.

O imagine pictată cu culori suplimentare

Vedeţi diferenţa cu un afişaj TRILUMINOS™  

Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS™ îmbogățește experiența dvs. de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale. 

Cu Triluminos™
CU UN AFIŞAJ TRILUMINOS™
Fără Triluminos™
FĂRĂ UN AFIŞAJ TRILUMINOS™
Mai aproape ca oricând de culorile din lumea reală

Afișajul TRILUMINOS™ excelează la reproducerea nuanțelor de roșu, verde și albastru, culorile despre care se știe că sunt greu de afișat cu precizie de către televizoare. În plus, acesta afișează superb nuanțe ale pielii datorită paletei de culori extinse și gradației precise.

Gamă cromatică mai bogată

Cu cât aveți mai multe creioane pentru a desena o imagine, cu atât aceasta devine mai plină de viață și mai naturală. Un afișaj TRILUMINOS™ are aceleași principii, folosind un spectru mai larg de culori decât un afișaj LED convențional.

Afişaj TRILUMINOS
Culori optimizate, controlate perfect

Organizare precisă a culorilor

Transformarea cu precizie a culorilor depășește orice îmbunătățire convențională a acestora, optimizând-o pe fiecare în parte în timp real. Aceasta asigură performanță maximă de afișare și controlul perfect al reprezentării fiecărei culori, pentru tonuri bogate și naturale.

Tehnologie convenţională
Organizarea cu precizie a culorilor
Organizarea cu precizie a culorilor
Tehnologie convenţională