SRS-XP700

Trăiește viața la intensitate maximă - Sony lansează o nouă gamă X-Series, și prezintă trei noi boxe wireless puternice

28 apr., 2021

Viața trebuie trăită la volum maxim. Acest lucru înseamnă că puteți da muzica tare și să dansați toată noaptea pe ritmuri clare și puternice. Cu noua gamă de boxe X-Series de la Sony utilizatorii pot profita la maximum de fiecare moment, de experiențele pe care și le vor aminti mereu și se pot bucura de viață la intensitate maximă.

Muzica este făcută pentru a fi împărtășită, iar cu noile boxe din gama X-Series acest lucru devine și mai ușor. Toate boxele noi sunt special concepute pentru a oferi un sunet puternic și amplu care să pună în valoare orice gen de muzică.

Fie că aleg să asculte în interior sau în aer liber, singuri sau alături de un grup de prieteni, noile boxe din gama X-Series se potrivesc oricărui stil al utilizatorilor. Aceștia pot alege o boxă ce se pliază perfect pe stilul propriu, având la dispoziție o gamă largă de opțiuni privind calitatea sunetului, portabilitatea, durabilitatea și iluminarea.

Bucurați-vă de sunet puternic și clar

Boxe inovative X-Balanced

Toate boxele dispun de unități inovatoare de tip X-Balanced de la Sony. Diafragma non-circulară oferă o presiune mai mare a sunetului și reduce distorsiunile, maximizând zona difuzorului, ceea ce înseamnă că utilizatorii se vor bucura de un sunet mai bogat și mai clar, indiferent de stilul de muzică pe care îl aleg.

Sunet Omnidirectional Party pentru XP700

XP700 dispune de trei tweetere frontale[1] de înaltă eficiență și de un tweeter similar în partea din spate, care oferă sunet Omnidirectional Party cu bas intens și profund, dar și mai multă claritate.

Party Sound puternic pentru XP500 și XG500

XP500 și XG500 au două tweetere frontale de înaltă eficiență care, împreună, oferă audiție Party Sound puternică, potrivită pentru distracție. În plus, XG500 dispune de radiatoare pasive optimizate pentru a reproduce un bas clar, iar rezultatul este un sunet excelent care merită împărtășit cu cei din jur.

MEGA BASS și LIVE SOUND

Funcția MEGA BASS implementată pe întreaga gamă le permite utilizatorilor să regleze basul din boxă, oferindu-le un sunet mai puternic și mai profund.

Cu noile boxe din gama X-Series utilizatorii se pot bucura de muzică la fel ca de o experiență live. Cu modul LIVE SOUND[2], utilizatorii pot recrea acea atmosferă unică și pot retrăi experiențele muzicale favorite, ori de câte ori își doresc.

Mutați petrecerea afară

Noua boxă XG500 are un rating IP66[3] ce garantează rezistența acesteia la apă și praf și care le permite utilizatorilor să se bucure de un sunet puternic oriunde, fiind mereu pregătiți pentru petrecere. Aceasta poate fi folosită la piscină, în parc pentru un picnic sau la plajă pentru o zi relaxantă, fără a exista riscul unei defecțiuni. XG500 este realizată folosind o țesătură textilă rezistentă la apă, care va menține boxa uscată și va propaga sunetul.

Fiți oricând pregătiți pentru o petrecere în grădină. XP700 și XP500 au un rating IPX4[4] care garantează că produsele sunt rezistente la apă, astfel încât petrecerea poate continua, chiar dacă începe ploaia.

Petrecere oriunde și oricând

Autonomie mare a bateriei

Utilizatorii se pot bucura acum de sunet oricând și oriunde, datorită autonomiei mari a bateriilor boxelor XG500[5]XP700[6] și XP500[7]. De asemenea, bateriile boxelor[8] se încarcă rapid, iar utilizatorii nu trebuie să își facă griji din această perspectivă.

Toate cele trei boxe beneficiază de funcția Battery Care Mode, care împiedică atingerea unui nivel de încărcare de 100% a bateriei, pentru a crește durata de viață a acesteia.

Mânere confortabile pentru transport

Produsele din noua gamă X-Series integrează un mâner confortabil, care facilitează transportul. Dacă își doresc, utilizatorii pot muta boxa din camera de zi în grădină prin simpla ridicare a acesteia și o pot lua cu ei oriunde.

O viață plină de lumină

O structură de iluminare ambientală complet nouă oferă o iluminare modernă și subtilă. Utilizatorii pot selecta o varietate de tipare diferite de iluminat[9], care pot aduce un plus de energie la petreceri sau pot contura o atmosferă caldă și liniștitoare, o seară petrecută acasă.

Dați startul distracției

Karaoke

Vă place să faceți karaoke? Atunci boxele din noua gamă X-Series reprezintă partenerul perfect. Boxele sunt dotate cu intrări[10] pentru microfon și chitară, oferind astfel divertisment pentru întreaga seară.

Poziționare orizontală sau verticală

Atât XP700, cât și XP500 au multiple dispuneri și pot fi poziționate fie orizontal, fie vertical. Indiferent de formula preferată, un senzor de pe XP700 va optimiza sunetul pentru poziționarea aleasă și va oferi un sunet[11] excelent.

Compatibilitate Bluetooth®

Toate cele trei boxe dispun de compatibilitate BLUETOOTH®, astfel încât să poată fi cuplate direct la un dispozitivul compatibil și, astfel utilizatorii pot reda conținutul dorit direct către boxă.

Funcția Party Connect

De asemenea, toate cele trei boxe dispun de funcția Party Connect, care le permite utilizatorilor să cupleze până la 100 de boxe compatibile, care se vor sincroniza cu muzica și luminile.

Porturi USB

Noile boxe din gama X-Series beneficiază de redare prin USB și, de asemenea, de încărcare USB. Astfel, utilizatorii pot reda muzică sau alte fișiere digitale utilizând portul USB. Mai mult, dacă smartphone-ul rămâne fără baterie, acesta poate fi conectat la boxă și se va încărca automat[12].

Aplicațiile Sony | Music Center și Fiestable

Noua gamă este compatibilă atât cu aplicațiile Sony | Music Center, cât și cu Fiestable. Cu Sony | Music Center utilizatorii pot selecta o lista de redare, pot programa melodia următoare, au posibilitatea de a schimba tiparele de iluminare și modurile de sunet, toate acestea direct de pe ringul de dans. Fiestable le permite utilizatorilor accesarea unor funcții distractive care ajută la întreținerea atmosferei de petrecere, cum ar fi crearea unui playlist, funcții de karaoke, inclusiv Voice Changer și Echo, dar și însușirea rolului de DJ, pentru a adăuga efecte de sunet.

Preț și disponibilitate

Pentru specificații de produs, vă rugăm accesați:

SRS-XP700: https://www.sony.ro/electronics/statii-andocare-boxe-wireless/srs-xp700

SRS-XP500: https://www.sony.ro/electronics/statii-andocare-boxe-wireless/srs-xp500

SRS-XG500: https://www.sony.ro/electronics/statii-andocare-boxe-wireless/srs-xg500

Pentru mai multe noutăți Sony, accesați http://presscentre.sony.ro/

[1]Doar cele două tweetere frontale vor funcționa la un moment dat

[2]Modul LIVE SOUND este disponibil prin intermediul aplicației Sony Music Center

[3]Produsul este protejat într-o măsură care nu permite pătrundere prafului în produs. Rezistența la apă oferă protecție împotriva jetului puternic de apă din toate direcțiile. Rezistența la apă și praf sunt eficiente numai atunci când capacul este închis. Eficiența nu este garantată pentru toate situațiile

[4] Rezistența la apă este eficientă numai atunci când capacul este închis. Nu este garantată pentru toate situațiile

[5] SRS-XG500 funcționează până la 30 de ore cu MEGA BASS pornit, Volum 19, iar iluminarea este dezactivată în timp ce ascultați piese care corespund condițiilor Sony

[6] SRS-XP700 funcționează până la 25 de ore cu MEGA BASS pornit, Volum 13, iar iluminarea este dezactivată în timp ce ascultați piese care corespund condițiilor Sony

[7] SRS-XP500 funcționează până la 20 de ore cu MEGA BASS pornit, Volum 16, iar iluminarea este dezactivată în timp ce ascultați piese care corespund condițiilor Sony

[8] 10 minute de încărcare asigură 3 ore de redare pe XG500 și XP700, și 80 de minute pe XP500

[9]Available via Sony | Music Center app

[10] XP700 și XP500 vin cu două intrări pentru microfon în portul din spate, unul pentru microfon și unul pentru microfon sau chitară. XG500 vine cu o intrare care poate fi folosită fie pentru o chitară, fie pentru un microfon

[11] Doar XP700 are un senzor încorporat care optimizează procesarea sunetului la un sunet stereo

[12]Această caracteristică nu acceptă toate smartphone-urile sau tabletele

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/

Sign up to receive Sony press releases by email
You have successfully signed up for Sony press release emails
Done!
Invalid email