BRAVIA Core Homescreen

BRAVIA CORE oferă cea mai bună experiență a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR

28 apr., 2021

Realizat în colaborare cu Sony Pictures Entertainment (SPE), BRAVIA CORE™ este locul în care divertismentul întâlnește tehnologia și a fost dezvoltat pentru a le oferi celor care cumpără televizoarele din noua gamă Sony filme de lung metraj extraordinare și alte tipuri de conținut la cea mai înaltă calitate. Cu o selecție de filme disponibilă pentru toate noile modele BRAVIA XR, precum televizorul nou lansat A90J 4K HDR OLED Master Series sau viitorul model X90J 4K HDR Full Array LED, utilizatorii se pot bucura de o selecție a unora dintre cele mai noi titluri[i] premium și clasice SONY Pictures Entertainment (SPE), precum și de cea mai mare colecție IMAX® Enhanced. BRAVIA CORE este primul serviciu din industrie care dispune de tehnologia Pure Stream™, obținând o calitate excelentă echivalentă cu cea UHD BD, cu streaming de până la 80 Mbps[ii].

Keith Le Goy, Președintele Worldwide Distribution and Networks, Sony Pictures Television: „Îi aducem împreună pe cei mai buni regizori și pe cei mai buni actori și le oferim consumatorilor filme de lung metraj, prin inovația adusă de tehnologiile Sony și prin calitatea de top a televizoarelor noastre. Serviciul video BRAVIA CORE, integrat pe fiecare televizor BRAVIA XR, oferă experiența de top de vizionare acasă.”

Posesorii de televizoare BRAVIA XR pot vizona filme dintr-o selecție de 300 de titluri, inclusiv VenomPeter RabbitGhostbustersBlade Runner 2049 și Jumanji: The Next Level folosind credite BRAVIA CORE. Sunt incluse zece credite pentru filme la pachet cu televizoarele A90J și Z9J și cinci pentru restul modelelor[iii] BRAVIA XR. De asemenea, prin intermediul BRAVIA CORE, aceștia sunt abonați la o selecție uimitoare de filme pentru a se bucura de streaming oricând și ori de câte ori doresc, la o calitate[iv] până la 4K HDR.

Pete Wood, SVP, New Media Distribution, Sony Pictures Entertainment: „Sunt aproximativ patru ani de când lucrăm și ne gândim la cum am putea regândi experiența vizonării acasă și la felul în care să oferim o tehnologie excelentă, imersivă, pe care o vedeți de obicei la cinema.”

„BRAVIA CORE este o experiență complet inedită. Utilizatori vor beneficia de cel mai bun conținut pe care studioul îl are de oferit, de la unele dintre cele mai bune și noi lansări, la o serie de producții clasice Sony.”

Pentru o experiență de vizionare cu adevărat captivantă acasă, BRAVIA CORE oferă acces la cea mai mare colecție de filme IMAX Enhanced. Optimizată pentru BRAVIA XR, aceasta livrează imagini remasterizate IMAX® și sunet imersiv, datorită DTS.

Bruce Markoe, Head IMAX Post Production, IMAX Corporation: „IMAX Enhanced este cel mai bun mod de a experimenta divertismentul de succes în afara cinematografelor. Am colaborat îndeaproape cu Sony Pictures și DTS pentru a remasteriza peste 50 de titluri IMAX Enhanced care oferă imagini și sunet de cea mai înaltă fidelitate pe un dispozitiv Sony BRAVIA XR. Suntem încântați să continuăm extinderea colecției IMAX Enhanced pe BRAVIA CORE, și suntem nerăbdători să aducem mai multe elemente pe care consumatorii le apreciază la IMAX pe cele mai bune dispozitive de streaming și divertisment pentru acasă.”

Conținutul înregistrat pe un film IMAX sau folosind camere certificate, cum ar fi Spider-man: Far from Home, are un raport de aspect mai extins care a fost conceput special pentru IMAX, pentru a acoperi o suprafață mai mare a ecranului. Telespectatorii se pot bucura de o experiență cinematografică superioară chiar acasă, inclusiv de filme premiate (Little Women, A Beautiful Day in the Neighborhood), de producții pline de acțiune (Bad Boys For Life, Baby Driver), dar și de distracție alături de întreaga familie (Hotel Transylvania, Smurfs: The Lost Village).

„Realizarea filmelor a devenit atât de sofisticată, iar datorită televizoarelor și tehnologiei Sony BRAVIA XR, utilizatorii pot obține acum această experiență chiar acasă”, a adăugat Bruce Markoe.

Cu Studio Access, parte din pachetul BRAVIA CORE, telespectatorii pot accesa o serie de imagini suplimentare din culise, interviuri și multe altele.

BRAVIA CORE este disponibil acum pe toate televizoarele BRAVIA XR. Gama BRAVIA XR se bazează pe noul Procesor CognitivXR™, care folosește o metodă de procesare complet nouă ce depășește inteligența artificială convențională, concepută pentru a reproduce modul în care oamenii văd și aud.

Mai multe informații despre BRAVIA CORE: https://www.sony.net/bravia-core

[i] Numărul și selecția titlurilor se pot modifica.

[ii] BRAVIA CORE dispune de tehnologia Pure Stream™ care oferă streaming între 30 Mbps– 80 Mbps. Pentru a accesa Pure Stream™ la 30 Mbps, utilizatorii trebuie să aibă o viteză minimă de internet de 43 Mbps. Pentru a accesa Pure Stream™ la cea mai înaltă calitate disponibilă la 80 Mbps utilizatorii trebuie să aibă o viteză minimă de internet de 115 Mbps. BRAVIA CORE nu este responsabil pentru restricțiile de rețea sau pentru lățimea de bandă disponibilă. Se pot aplica restricții și condiții din partea furnizorului de servicii de rețea.

[iii]A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J și X94J.

[iv]Acces temporar la conținutul abonamentului Video-on-Demand BRAVIA CORE pentru 24 de luni pentru modelele pentru Z9J și A90J sau abonament Video-on-Demand BRAVIA CORE timp de 12 luni pentru A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J și X94J. Perioada de abonament va începe de la momentul înregistrării contului BRAVIA CORE. La finalul perioadei temporare de abonament achiziționate odată cu televizorul, accesul la conținutul de abonament Video-On-Demand va înceta. Orice reînnoire va fi supusă acordului furnizorului serviciului BRAVIA CORE, sub rezerva Termenilor și Condițiilor aplicabile pentru serviciul respectiv.

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundație solidă în domeniul tehnologiei. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, imagini, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emoție, prin puterea creativității și a tehnologiei. Pentru mai multe informații vizitați http://www.sony.net/

Sign up to receive Sony press releases by email
You have successfully signed up for Sony press release emails
Done!
Invalid email