Aplicație și software

Software-ul, aplicațiile și serviciile noastre care vă ajută să vă exprimați creativitatea

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Aplicaţie de mobil

Cu această aplicație puteți transfera toate imaginile în timp ce fotografiați, prin Wi-Fi®, și le puteți partaja imediat prin SNS. Puteți să trimiteți filme 4K de pe cameră pe mobil, să accesați de la distanță vizualizarea camerei și să adăugați date despre locație în imagini.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Aplicații pentru desktop

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea în timp real; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

IPTC

Presetare metadate IPTC

Creați și exportați metadatele IPTC pentru α9 pentru a eticheta în mod automat imaginile cu drepturi de autor și alți descriptori imediat ce realizați fotografiile.

Capture One pentru Sony

Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

PlayMemories

Pagina de start PlayMemories

Pagina de start PlayMemories

Importați cu ușurință fotografii și clipuri video pe computerul dvs. Mac® sau PC și folosiți instrumente simple de editare și partajare pentru a obține cea mai bună imagine.

PlayMemories Online

PlayMemories Mobile

Folosiți telefonul smartphone sau tableta pentru vizualizare în timp real și control de la distanță. Ideal pentru selfie-uri, fotografii macro sau viteze mici de expunere. Apoi, salvați și partajați imaginile cu ușurință de pe dispozitivul mobil.

Alte programe software utile

Siglă Action Cam

Action Cam Movie Creator

Creați și partajați videoclipuri active cu software-ul gratuit. Redarea cu încetinitorul, suprapunerea datelor GPS și editarea cu mai multe camere vă transformă în vedeta propriei capodopere.

Siglă recorder pentru videoclipuri muzicale

MVR studio

Cu „MVR studio” importați și editați sunetul și imaginile înregistrate cu recorderul pentru videoclipuri muzicale HDR-MV1. Îmbunătățiți sunetul cu efecte audio, editați forma de undă, apoi partajați pe YouTube.