Accesorii pentru jocuri

Accesorii pentru jocuri

Accesorii pentru jocuri
Imagine cu o pereche de căști pentru jocuri Sony INZONE H9 cu personaje VALORANT și logourile INZONE și VALORANT VCT23 Imagine cu o pereche de căști pentru jocuri Sony INZONE H9 cu personaje VALORANT și logourile INZONE și VALORANT VCT23

Partenerul oficial pentru căști pentru jocuri al VALORANT Champions Tour

Imagine cu Laz din ZETA DIVISION purtând o pereche de căști pentru jocuri INZONE H9

„Căștile INZONE H9 sunt excelente pentru identificarea direcției din care vine sunetul și pentru a auzi toate detaliile, ambele fiind extrem de valoroase când joc VALORANT. Într-o bătălie în grup restrâns, în care nu știi unde se află echipa adversă, un singur pas poate face diferența dintre o victorie și o înfrângere. Așa că sunetul este extrem de important, chiar și la nivelul profesionist din prezent. Am utilizat multe căști de diferite tipuri, dar calitatea sunetului oferită de INZONE H9 este ușor de recunoscut instantaneu.”

Laz | ZETA DIVISON

Locul trei 2022 VCT STAGE 1 MASTERS Reykjavík și partener pentru căști INZONE

Logo divizie Zeta
Imagine cu Neli din EXCEL ESPORTS purtând o pereche de căști INZONE H9

„Căștile INZONE H9 au fost extrem de confortabile de la început. Cu aceste căști, este ca și cum aș avea propriul radar. De asemenea, personalizarea INZONE HUB îmi oferă o experiență de joc mai realistă, mai captivantă și mai precisă.”

Neli – Jucător EXCEL ESPORTS VALORANT Game Changers

Imagine cu ethos din NRG la birou, cu un poster în fundal și o pereche de căști INZONE H9 pe birou

„Căștile INZONE H9 sunt perfecte pentru jocuri tactice de tipul first-person shooter, precum VALORANT, deoarece izolează extrem de bine sunetele din joc. Grație funcției de anulare a zgomotului de top, fiecare sunet din joc poate fi auzit clar, indiferent dacă sunteți acasă sau într-un turneu LAN, cu sute de oameni aclamând. Căștile INZONE H9 sunt accesoriul ideal pentru oricine dorește să își ducă jocul la nivelul următorul.”

ethos | NRG

VCT Americas International League Team

Imagine cu un bărbat într-o cameră cu lumină mov, jucând VALORANT pe un PC și utilizând o pereche de căști pentru jocuri INZONE H9 Imagine cu un bărbat într-o cameră cu lumină mov, jucând VALORANT pe un PC și utilizând o pereche de căști pentru jocuri INZONE H9

Inginerul Sony de nivel Immortal explică modalitatea în care INZONE H9 îl ajută să câștige în VALORANT

Zdrobiți adversarii în modul Competiție

Sunt Sentinel și lider în joc (IGL), așa că este important pentru mine să am o privire de ansamblu asupra situației. Căștile INZONE H9 mi-au îmbunătățit abilitatea de a distinge sunete și îmi oferă informații mai bogate, pe care le pot utiliza pentru a construi o strategie. Aceasta înseamnă că am la dispoziție mai multe opțiuni strategice și pot oferi coechipierilor instrucțiuni mai precise.

Cu ajutorul sunetelor mici, precum pași din depărtare, îmi pot da seama de distanță, chiar dacă vin din spatele meu, ceea ce nu puteam face folosind căștile de dinainte. De asemenea, pot înțelege mai bine materialul din care este făcută podeaua pe care calcă echipa adversă și pot identifica pașii fiecărui agent. Adeseori, acești pași mici sunt ascunși în discuțiile din chat, dar chiar și sunetele slabe, ale abilităților folosite, pot fi acum auzite cu claritate. Funcția de anulare a zgomotului reduce zgomotul din afară, ceea ce mă ajută să mă concentrez și să disting între sunetele din joc, indiferent cât de slabe sunt.

Tehnologie utilizată
Sunet spațial 360 pentru jocuri/360 Spatial Sound Personalizer/Anularea zgomotului

Imagine cu o captură de ecran din joc VALORANT cu un bărbat purtând căști pentru jocuri INZONE H9 cu text deasupra

În Mod neevaluat și încălzire

Ce îmi place cel mai mult la căștile INZONE H9 este că pot asculta muzica preferată de pe smartphone ca fundal în timp ce joc Deathmatch și Shooting Range, utilizând aplicația de muzică pe care o folosesc de obicei. De asemenea, pot ajusta volumul utilizând comenzile de pe smartphone.

Tehnologie utilizată
Conexiune simultană de 2,4 GHz și Bluetooth®

Imagine cu o pereche de căști H9 cu linii către un PC cu simbolul 2,4 GHz și către un telefon mobil cu un simbol Bluetooth

În așteptare și în pauze

Când trebuie să mă ridic de la birou un pic în timpul unui joc, mă pot mișca ușor, fără a fi nevoie să îmi scot căștile. Este comod pentru că nu interferează cu momentele de relaxare și expresivitate emoțională. Întârzierea sunetului, care este o problemă obișnuită la căștile wireless, nu este deloc o problemă cu INZONE H9. Acum, că am trecut la wireless, nu m-aș mai întoarce niciodată la căști cu fir.

Tehnologie utilizată
Întârziere scăzută la conexiune wireless 2,4 GHz

Imagine cu un bărbat bând dintr-o cană metalică, purtând o pereche de căști pentru jocuri INZONE H9, cu un PC în fundal

Model prezentat pe această pagină

INZONE H9

Căști wireless pentru jocuri, cu funcție de anulare a zgomotului

Încercați INZONE H9 pentru a vedea diferența pe care o pot face.
Imagine cu o pereche de căști pentru jocuri INZONE H9

Descoperiți celelalte modele de căști pentru jocuri INZONE

INTO YOUR ZONE

Ascuțiți-vă simțurile și pregătiți-vă pentru victorie. Căștile noastre pentru jocuri INZONE vă ajută să auziți mai clar și să reacționați mai rapid pentru performanță invincibilă.
Imagine cu o pereche de căști pentru jocuri INZONE H9 pe un fundal cu degrade mov cu roz