Creați conținut de nivel superior cu Xperia și Videography Pro

Fie că sunteți regizor, YouTuber sau vlogger, Xperia duce calitatea conținutului dvs. la un alt nivel cu Videography Pro.

Xperia PRO-I afișează o imagine cu o persoană pe role și cu IU Videography Pro
Lucrul cu Videography Pro

Videography Pro vă pune la îndemână toate setările de creație de care aveți nevoie. Bazându-se pe experiența Sony în domeniul unei serii de camere video și cinematografice, interfața Videography Pro vă permite să personalizați comenzile manuale în funcție de cerințe sau să vă bazați pe modul automat pentru confort absolut.

Părerea unui regizor despre filmarea cu Xperia

Celebrul regizor britanic Philip Bloom își spune părerea despre cum lucrează cu Xperia PRO-I.Portretul cineastului Philip Bloom
Faceți cunoștință cu Philip Bloom

Philip Bloom este un regizor și cineast specializat în crearea de imagini cinematografice incredibile, indiferent de camera de filmat folosită. Cunoscut pentru activitatea sa în domeniul filmării cu DSLR, pentru blogul său și pentru activitatea educațională, a lucrat, de asemenea, ca operator de film și cameraman în industria audiovizuală și cinematografică.

Senzor de imagine mare, de tip 1.0, pentru o calitate excepțională a imaginii

Philip:
Imediat m-a entuziasmat dimensiunea senzorului, de tip 1.0, care are o suprafață de aproape patru ori mai mare decât cea a unui senzor standard de telefon mobil. Având un senzor mai mare, este capabil de o adâncime de câmp mai mică. Ai pixeli mai mari, adică absoarbe mai multă lumină, ceea ce înseamnă că este mai bun în condiții de iluminare slabă. În plus, având acei pixeli mai mari pe o suprafață mai mare, înseamnă că imaginea este mai puțin zgomotoasă, pur și simplu.

Prim-plan al unor mâini care țin un Xperia PRO-I, filmând în Londra în condiții de lumină slabă.
Frunze într-un copac focalizate clar, cu un fundal neclar cu pietoni și bicicliști.

Cadru realizat cu Xperia

Deschidere dublă pentru creativitate maximă

La camera principală, aveți două diafragme separate. Așadar, aveți F2.0, deci puteți să folosiți un obturator cu adâncime de câmp, să absorbiți mai multă lumină, dar și să coborâți la F4.0, deci aveți o diafragmă mai mică, ceea ce înseamnă că aveți o adâncime de câmp mai mare.

Focalizarea automată a ochilor scoate tot ce e mai bun din subiecții dvs.

Uimitoarea focalizare automată a ochilor în modul video urmărește ochii animalelor, ceea ce este extraordinar și, probabil, mi s-a părut cea mai interesantă funcție când am auzit de ea. În plus, funcționează și la oameni, dacă vrei să filmezi oameni.

Xperia PRO-I este folosit pentru a filma o pisică.
Urmăriți interviul cu Philip
Părerile unui YouTuber despre lucrul cu Xperia

Fiți alături de YouTuberul Sara Dietschy în timp ce pune la încercare Xperia PRO-I.Portretul Sarei Dietschy, YouTuber.
Faceți cunoștință cu Sara Dietschy

Sara Dietschy este YouTuber și creatoare de conținut din Dallas, Texas. Are peste 800.000 de abonați la canalul ei autointitulat, unde creează și încarcă seriale documentare, recenzii tehnice și vloguri. Prin munca ei, Sara explorează intersecția dintre tehnologie și creativitate, împărtășind propriul proces creativ împreună cu alți cineaști, fotografi și artiști.

O experiență de filmare remarcabilă

Sara:
Xperia are o nouă soluție pentru deplasări numită Videography Pro, care combină toate caracteristicile de care are nevoie un regizor de film foarte ocupat ca mine. Pot avea acces la diferite obiective, aspecte cinematografice și pot comuta diafragmele între F2.0 și F4.0. Pot să folosesc modul automat sau manual, iar toate comenzile sunt intuitive și receptive.

Sara Dietschy în aer liber, se filmează folosind Xperia PRO-I cu mâner de filmare, microfon extern și monitor de vlogging.
Smartphone-ul Xperia PRO-I în prim-plan, echipat cu un monitor de vlogingg și pe al cărui ecran se afișează materiale video ale Sarei Dietschy.
Obțineți rezultate și mai bune cu monitorul de vlogging

Îl pot modifica cu o mulțime de accesorii: un microfon extern în partea de sus, un mâner multiuncțional cu care pot mări și micșora imaginea și, de asemenea, un monitor de vlogging portabil. Acest lucru este cu adevărat grozav, deoarece pot în continuare să folosesc camerele foto posterioare și să mă văd. Sincer, e o nebunie că înregistrez asta pe telefon, pentru că arată ca un film. Atât e de bun!

Microfon mono și filtru de vânt pentru sunet superior

Cineva ar putea crede că pentru un YouTuber imaginea este totul, ceea ce este adevărat, dar sunetul este la fel de important... Este foarte deranjant dacă nu este bun.

Xperia a adăugat un al treilea microfon unidirecțional și aproape că îți dă senzația cp ești acolo cu persoana respectivă. De asemenea, are un separator de surse de sunet care utilizează un filtru de vânt inteligent. Asta înseamnă că și-au dat seama cum să se descurce cu cel mai mare dușman al sunetului din branșă, adică vântul!

Prim-plan al modelului Xperia PRO-I care prezintă obiectivele camerei și microfonul mono.
Sara Dietschy se filmează într-un oraș cu Xperia PRO-I echipat cu un mâner de filmare.
Stabilizare optică a imaginii pentru materiale filmate mai stabile

Și, la fel ca atunci când fotografiez cu camerele mele Sony Alpha, am stabilizare optică a imaginii. În acest fel am siguranța că imaginea va fi stabilă, nu tremurată. Imaginile video tremurate sunt întotdeauna foarte, foarte deranjante.

Urmăriți interviul cu Sara
Verdictul unui vlogger privind videografia Xperia

Auziți ce are de spus vloggerul AUXOUT despre crearea de conținut cu Xperia PRO-I.Portretul vloggerului AUXOUT
Faceți cunoștință cu AUXOUT

Locuind în Tokyo, AUXOUT este un regizor/fotograf de weekend pasionat de crearea de „vloguri cinematografice” - experiențe cotidiene filmate cu o abordare cinematografică.

Videography Pro simplifică filmarea

AUXOUT:
Aplicațiile convenționale pentru camerele foto de smartphone sunt foarte simple și ușor de utilizat pentru oricine, dar pot fi frustrante pentru profesioniști și pentru cei familiarizați cu camerele foto. Videography Pro optimizează filmările cu smartphone-ul. Această aplicație a fost ușor de utilizat și mi-a permis să schimb rapid setările, cum ar fi ISO și rata de cadre, în funcție de situație. Poți trece la modul AUTO cu o singură atingere, lucru confortabil inclusiv când vrei să faci fotografii spontane.

Prim-plan al unei persoane care reglează setările video pe un smartphone Xperia PRO-I
O femeie pe o plajă, stropindu-și picioarele în apă.

Cadru realizat cu Xperia

Surprindeți emoția filmând la 120 cadre/s

Sincer, inclusiv filmarea 4K la 120 cadre/s a fost surprinzătoare. Scenele care se petrec într-o clipă și care sunt greu de văzut se vor transforma într-o scenă emoționantă cu redare „slow motion” 5x.

Un înlocuitor perfect pentru o cameră compactă

Este uimitor faptul că un smartphone poate înlocui o cameră foto digitală compactă pe care obișnuiam să o port cu mine drept cameră de rezervă.

Mulți oameni „creativi” sunt foarte atenți la calitatea rezultatelor lor, chiar și pentru conținutul personal. Așadar, cred că Xperia PRO-I va fi o cameră principală excelentă pentru aceste persoane.

Imagine la apus a siluetei unei femei privind spre mare.

Cadru realizat cu Xperia

Urmăriți interviul cu AUXOUT


Delectați-vă cu o selecție de materiale filmate cu Xperia 

Vreți să vedeți ce se întâmplă când creatorii profesioniști folosesc Xperia și Videography Pro? Aruncați o privire la aceste scurtmetraje și pregătiți-vă să fiți inspirați.Un scurtmetraj de Philip Bloom

Explorați peisajele și sunetele Londrei în acest film fermecător realizat de Philip Bloom, filmat în întregime cu Xperia PRO-I.


Un vlog cinematografic realizat de AUXOUT

Faceți o excursie pe Insula Iepurelui din Japonia în acest frumos vlog cinematografic realizat de AUXOUT, creat cu ajutorul Xperia PRO-I.