Fotografiați inspirat cu Xperia

Am colaborat cu fotografi profesioniști pentru a vă arăta cum să realizați diverse tipuri de imagini cu precizie ridicată pe smartphone-ul Xperia.

Dați tot ce aveți mai bun folosind Photography Pro

Perfecționați arta fotografierii folosind comenzi preluate de pe camerele Alpha de la Sony. Selectați cu ușurință setările potrivite pentru fotografii, inclusiv modul de captură, distanța focală, viteza obturatorului, ISO și expunerea.

Ecran Xperia care prezintă interfața Photography Pro cu o imagine a unui model feminin care pozează pe un acoperiș urban.
Xperia 1 III | Viteză și mult mai mult decât atât
Fotograful Kazushi Momoi face o fotografie cu o cameră din seria Sony Alpha cu obiectiv lung.
Faceți cunoștință cu Kazushi Momoi

De peste 30 de ani, fotograful independent Kazushi realizează portrete în întreaga lume. De asemenea, a scris diverse cărți despre camerele foto și a contribuit la dezvoltarea primului camere Sony Alpha 100 și a ghidului tehnic aferent acesteia. Lector specializat în aparate foto Alpha și expozant, Kazushi este specialist în fotografia de portret cu vastă experiență în ceea ce privește tehnologia Sony.

© Kazushi Momoi. Toate imaginile au fost realizate de fotograful profesionist Kazushi Momoi. Toate imaginile au fost făcute cu Xperia 1 III.

Un Alpha cu adevărat de buzunar

Atunci când nu își folosește camera foto cu obiective interschimbabile Alpha, Kazushi Momoi crede că Xperia 1 III este înlocuitorul perfect. Aflați de ce în acest clip video.

Portret al fotografei Jean Fruth
Faceți cunoștință cu Jean Fruth

Unul dintre cei mai importanți fotografi din baseball, Jean a debutat ca jurnalist sportiv în Bay Area înainte de a deveni fotografa itinerantă a institutului National Baseball Hall of Fame and Museum și a instituției partenere La Vida Baseball. Organizația ei nonprofit, Grassroots Baseball, celebrează și promovează jocul amator din întreaga lume. Cartea ei, Grassroots Baseball: Where Legends Begin, a fost lansată în 2019.

© Jean Fruth. Toate imaginile au fost realizate de fotografa profesionistă Jean Fruth. Toate imaginile au fost făcute cu Xperia 1 III.

Portret al fotografului Steven Irby
Faceți cunoștință cu Steven Irby

Născut în Brooklyn și crescut în Queens, Steven John Irby, alias Steve Sweatpants, este fotograf de stradă, consultant creativ, regizor aspirant și multe altele. Este cofondator și director al revistei Street Dreams și a lucrat pentru clienți precum Sony, Nike, Cartier și The New Yorker. În 2020, a fost onorat de orașul New York pentru serviciile aduse artelor și comunității locale.

© Steven Irby. Toate imaginile au fost realizate de fotograful profesionist Steven Irby. Toate imaginile au fost făcute cu Xperia 1 III.

Descoperiți de ce fotografii de sport și de stradă aleg Xperia 

În acest videoclip, Jean Fruth și Steven Irby explică modul în care Xperia 1 III are viteza de care au nevoie pentru a surprinde momente de neuitat.

Portret al fotografului Weimin Chu
Faceți cunoștință cu Weimin Chu

Weimin Chu, cunoscut sub numele de Thomas Chu, este un fotograf peisagist premiat, stabilit în Chongqing, China. Concentrându-se asupra peisajelor îndepărtate și a oamenilor care le locuiesc, lucrările sale l-au purtat prin toată lumea, inclusiv în Groenlanda, Pakistan și America de Sud. A câștigat marele premiu la concursul National Geographic Travel Photo 2019 și a fost inclus pe lista Forbes 30 Under 30 China 2019.

© Weimin Chu. Toate imaginile au fost realizate de fotograful profesionist Weimin Chu. Toate imaginile au fost făcute cu Xperia 1 III.

O opțiune perfectă pentru fotografia de peisaj 

Aflați de ce Weimin Chu crede că Xperia 1 III este un instrument neprețuit atunci când fotografiați în locații îndepărtate și în medii dificile.

Diverși fotografi din #TravelByXperia
@SonyXperia pe Instagram
Imagine la distanță cu o mamă și un copil în jachete colorate strălucitoare pe o cărare pietruită dintr-o pădure deasă.
Ippei și Janine 

Ippei și Janine sunt un cuplu de fotografi cu sediul în Tokyo, cunoscuți pentru imaginile lor naturale și emoționante de stil de viață în aer liber și pentru fotografiile de familie.

Hsiang Li (Rookie)

În prezent fotograf la Sony Taiwan, Hsiang Li (Rookie) a început prin a înregistra oamenii și scenele pe care le întâlnea în timpul slujbei sale ca poștaș. 

Vedere de-a lungul unui drum lung drept, cu câmpuri de ambele părți și cu marea în depărtare.
Prim-plan cu o lalea galbenă și roșie solitară, înconjurată de lalele roșii
Albert Dros

Fotograf de peisaje din Țările de Jos, Albert este un ambasador oficial Sony Imaging, ale cărui lucrări au apărut în TIME, National Geographic și Adobe.

Xperia 1 III | Viteză și mult mai mult decât atât
Xperia 1 II | Creat pentru viteză
Imagine cu Nick Didlick
Faceți cunoștință cu Nick Didlick

Fotograf profesionist de peste 40 de ani, Nick a surprins în imagini Jocurile Olimpice, finala Cupei Stanley, Super Bowl și multe alte evenimente din peste 60 de țări. Renumit pentru fotografiile de sport, a fost numit Jurnalistul anului de către Reuters și a câștigat premiul Asociației Naționale a Presei, fiind nominalizat de două ori la premiul Pulitzer.

© Nick Didlick. Toate imaginile sunt realizate de fotograful profesionist Nick Didlick. Toate imaginile sunt realizate cu Xperia 1 II.

Acțiunea prinde viață cu Nick Didlick și Xperia

În acest clip video, Nick discută despre caracteristicile de fotografiere rapidă ale dispozitivului Xperia 1 II și cum le folosește pentru a surprinde frumusețea mișcării.

Fotografie cu Ira Block
Faceți cunoștință cu Ira Block

De peste 40 de ani, fotograful de peisaje Ira călătorește prin lume lucrând pentru National Geographic și a realizat peste 30 de reportaje, conducând expediții prin 10 țări. Din Siberia până în Asia, din America de Sud până în regiunea arctică, obiectivul lui a surprins peisaje uimitoare. Are circa 350.000 de urmăritori pe Instagram.

© Ira Block. Toate imaginile au fost realizate de fotograful profesionist Ira Block. Toate imaginile au fost făcute cu Xperia 1 II. 

Perfecționarea în fotografia de peisaj cu Ira Block și Xperia 

În acest clip video, Ira evidențiază unele dintre caracteristicile foto avansate ale dispozitivului Xperia 1 II care îl ajută să surprindă minunile orașelor și ale naturii.

Imagine cu Kazushi Momoi
Faceți cunoștință cu Kazushi Momoi

De peste 30 de ani, fotograful independent Kazushi realizează portrete în întreaga lume. De asemenea, a scris diverse cărți despre camerele foto și a contribuit la dezvoltarea primului camere Sony Alpha 100 și a ghidului tehnic aferent acesteia. Lector specializat în aparate foto Alpha și expozant, Kazushi este specialist în fotografia de portret cu vastă experiență în ceea ce privește tehnologia Sony.

© Kazushi Momoi. Toate imaginile au fost realizate de fotograful profesionist Kazushi Momoi. Toate imaginile au fost făcute cu Xperia 1 II.

Surprindeți momentul cu Kazushi Momoi și Xperia 

În acest clip video, Kazushi discută despre utilizarea caracteristicilor foto avansate ale dispozitivului Xperia 1 II, cum ar fi FA pe ochi și fotografiere continuă în serie la 20 cadre/s pentru a realiza portrete uimitoare.

Fotografie cu Akiyo Ogawa
Faceți cunoștință cu Akiyo Ogawa

Un popular fotograf de animale de companie cu o serie largă de calificări pentru lucrul cu animale, Akiyo a fotografiat peste 30.000 de animale de companie până acum. Ea a predat și cursuri de fotografie cu aparate Alpha, a organizat numeroase activități fotografice proprii în Japonia și a primit comenzi pentru fotografii destinate cataloagelor, cărților poștale și calendarelor cu animale de companie.

© Akiyo Ogawa. Toate imaginile au fost realizate de fotograful profesionist Akiyo Ogawa. Toate imaginile au fost făcute cu Xperia 1 II.

Surprinderea expresiilor cu FA pe ochi la animale și fotografiere continuă în serie la 20 cadre/s 

În acest clip video, Akiyo explică de ce recomandă Xperia 1 II tuturor deținătorilor de animale de companie.

Diverși fotografi din #TravelByXperia
@SonyXperia pe Instagram
Scenă stradală în umbră
Billy Ha 

Născut în Hong Kong și crescut în SUA, Billy își propune să spună o poveste în fiecare fotografie pe care o face și îi place să exploreze diferite compoziții și perspective în munca sa.

Tobias Hägg

Tobias Hägg (Airpixels pe rețelele de socializare) este un fotograf și videograf suedez pasionat de peisaje, aventură și natură.

Un copac mic în zăpadă cu soarele dimineții în spate
Copaci și munți reflectați într-un lac.
Tiffany Nguyen

O fotografă de călătorii de aventură din sudul Californiei, Tiffany își găsește inspirația în explorarea unor locuri noi și în experimentarea unor culturi necunoscute.

Xperia 1 II | Creat pentru viteză
Xperia 5 II | Creat pentru viteză, realizat compact
Portret cu Ippei și Janine lângă o cascadă
Faceți cunoștință cu Ippei & Janine

Ippei și Janine sunt un cuplu de fotografi din Tokyo, specializați în fotografia cinematografică, care creează imagini de viață în aer liber, naturale și emoționante, și fotografiază direct pentru cupluri și familii. Lucrările lor au apărut în zeci de publicații media globale și nenumărate campanii de publicitate.

© Ippei & Janine Photography. Toate imaginile au fost realizate de fotografii profesioniști Ippei și Janine. Toate imaginile au fost realizate cu Xperia 5 II.

Descoperiți de ce fotografii de familie aleg Xperia 

Aflați de ce Ippei și Janine recomandă Xperia pentru efectuarea fotografiilor de familie spontane, pline de energie și expresivitate.

Urmăriți acest clip video pentru a obține mai multe sfaturi despre fotografierea copiilor 

Aflați cum să realizați fotografii naturale și captivante cu copiii dvs., asigurându-vă că nu știu că sunt fotografiați, fotografiind aceiași scenă din perspective diferite și nu numai.

Diverși fotografi din #TravelByXperia
@SonyXperia pe Instagram
Perspectivă asupra cerul cu două clădiri de ambele părți, de jos
Crissibeth Cooper 

Fotografia creativă a newyorkezei Crissibeth se caracterizează prin imagini izbitoare, compuse cu precizie, adesea inspirate de arhitectură și peisaje urbane. 

Laurent Derossi

Stabilit la Paris, Laurent Derossi este un fotograf urban și de călătorie cu o pasiune deosebită pentru orașul pe care îl numește acasă.

Stradă pariziană cu moped și o băltoacă
Xperia 5 II | Creat pentru viteză, realizat compact