Descoperiți noutăți despre Xperia

Xperia – optimizat pentru Call of Duty®: Mobile

Xperia este smartphone-ul oficial al Campionatului Mondial Call of Duty®: Mobile 2020. Acest turneu așteptat cu nerăbdare și extrem de competitiv este organizat într-o serie întreagă de țări din întreaga lume.


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION și CALL OF DUTY sunt mărci comerciale ale Activision Publishing, Inc. Tencent este o marcă comercială a Tencent Games Co., Ltd
Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări, și se utilizează cu permisiunea acesteia. Snapdragon Elite Gaming este o marcă comercială a Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor acesteia.

Festivalul de film Short Shorts și Asia 2020
Sony va sponsoriza festivalul Short Shorts & Asia 2020

Este pentru prima dată când o companie susține competiția de scurtmetraje care oferă câștigătorilor șansa la o nominalizare pentru premiile Academy Awards®. Xperia va crea un parteneriat cu Creators 'Junction, eveniment care explorează viitorul filmului și al tehnologiei cu generația următoare de producători.

Pentru audiofili — colaborare cu Sony Music Entertainment

Ascultați muzică așa cum trebuie să se audă. Având la bază expertiza noastră în hardware și divertisment muzical, Xperia 1 II a fost conceput pentru a oferi o experiență de ascultare autentică, cu un sunet reglat în colaborare cu Sony Music Entertainment.

Xperia 1 a fost distins cu premiul Red Dot 2020​pentru design
Xperia 1 a primit premiul Red Dot 2020​pentru design

Inovație, funcționalitate, calitatea designului, ergonomie, durabilitate și conținut simbolic și emoțional... Xperia 1 a excelat într-o serie întreagă de criterii și s-a impus în cursa pentru premiul internațional acordat pentru design. 

Xperia 1 și Cinema Pro au primit premiul iF Design 2020

Xperia 1 și Cinema Pro, tehnologia digitală pentru camerele Sony, au fost distinse cu premiul iF pentru design 2020, îndeosebi pentru inovațiile în design.