Descoperiți noutăți despre Xperia

Campania Travel by Xperia

În 2020, viețile noastre de zi cu zi s-au schimbat dramatic – inclusiv modul în care ne deplasăm dintr-un loc în altul. Într-o perioadă în care călătoriile fizice par un vis îndepărtat, campania #TravelByXperia are drept scop să-i ajute pe oamenii din întreaga lume să reia legătura unii cu alții prin prisma pasiunii lor pentru aventură. De la peisaje urbane captivante la delicatese locale, explorați lumea cu Xperia; nu știți niciodată ce puteți descoperi.

Pentru a fi alături de noi în această călătorie, pur și simplu imortalizați peisajele, mâncărurile și cultura minunate din țara dvs. utilizând dispozitivul Xperia și postați imaginile pe Instagram cu hashtagul #TravelByXperia. Contul nostru oficial Sony Mobile de pe Instagram @SonyXperia va selecta apoi cele mai bune imagini și le va distribui în flux și în povestea noastră.

 Pentru ca @SonyXperia să distribuie imaginea dvs., trebuie să:

Citiți și acceptați clauzele și condițiile înainte de a participa la această campanie

Postați folosind următorul hashtag: #TravelByXperia
      Adăugați numele țării sau al regiunii, de ex., #France
Numele dispozitivului Xperia, de ex., #Xperia5II

Modelul de smartphone nu contează, atât timp cât fotografiați cu un dispozitiv Xperia. Dacă alegem să vă prezentăm fotografia, vă vom contacta mai întâi prin mesaj Instagram Direct. 

Călătorie (virtuală) plăcută!

Xperia 1 III cu 5G
Un nou Xperia va deveni disponibil în curând

Viteză și multe altele. Cel mai nou dispozitiv Xperia este frumos, puternic și oferă o multitudine de funcții inovatoare care vor suscita interesul tuturor comunităților.

Urmăriți dezvăluirea celui mai recent dispozitiv Xperia.

Accesați canalul YouTube oficial @SonyXperia

Descoperiți experiențe care depășesc imaginația, pentru utilizatorii dedicați și pasionați, pe canalul nostru YouTube. Dăm viață celor mai recente smartphone-uri din gama noastră cu sfaturi, clipuri video și scurtmetraje realizate cu Xperia de către profesioniști. Alăturați-vă familiei Xperia pentru a vedea clipuri video și a afla mai multe despre noile poduse în momentul în care sunt anunțate, abonându-vă la canalul nostru.

Titlul concursului de filme realizate pe smartphone, pe un fundal negru, cu sigla Sony
Festival Short Shorts și concurs de filme pe smartphone Asia 2021 

Fiți un creator, realizați un film cu smartphone-ul. Concursul, susținut de Sony Mobile, extinde expresivitatea creatorilor și oportunitățile de originalitate și inovație. Susținem progresul creativității cinematografice unice pentru universul smartphone-urilor.

Imagine care prezintă dispozitivul Xperia 5 II, vedere din față și din spate, precum și sigla Masterclass
Xperia 5 II Masterclass

Perfect pentru înregistrare, vizionare, ascultare și joc – realizat compact. Aruncați o privire în culise, acolo unde experții noștri vă arată cum să profitați la maximum de Xperia 5 II.

Xperia 5 II cu 5G
Anunț privind produsele Xperia 2020

Conceput pentru viteză, realizat compact. Sony continuă evoluția în domeniul smartphone-urilor cu prezentarea noului model Xperia 5 II, cel mai recent dispozitiv din seria reprezentativă, care oferă tehnologii cheie de la Xperia 1 II într-un design compact.

Vizionați anunțul privind produsele pentru a vedea prezentarea de către Sony Mobile a modelului Xperia 5 II.

Festivalul de film Short Shorts și Asia 2020
Sony va sponsoriza festivalul Short Shorts & Asia 2020

Este pentru prima dată când o companie susține competiția de scurtmetraje care oferă câștigătorilor șansa la o nominalizare pentru premiile Academy Awards®. Xperia va crea un parteneriat cu Creators 'Junction, eveniment care explorează viitorul filmului și al tehnologiei cu generația următoare de producători.

Pentru audiofili — colaborare cu Sony Music Entertainment

Ascultați muzică așa cum trebuie să se audă. Având la bază expertiza noastră în hardware și divertisment muzical, Xperia 1 II a fost conceput pentru a oferi o experiență de ascultare autentică, cu un sunet reglat în colaborare cu Sony Music Entertainment.

Xperia 1 a fost distins cu premiul Red Dot 2020​pentru design
Xperia 1 a primit premiul Red Dot 2020​pentru design

Inovație, funcționalitate, calitatea designului, ergonomie, durabilitate și conținut simbolic și emoțional... Xperia 1 a excelat într-o serie întreagă de criterii și s-a impus în cursa pentru premiul internațional acordat pentru design. 

Xperia 1 și Cinema Pro au primit premiul iF Design 2020

Xperia 1 și Cinema Pro, tehnologia digitală pentru camerele Sony, au fost distinse cu premiul iF pentru design 2020, îndeosebi pentru inovațiile în design.