Jocuri la alt nivel, cu Xperia

Dezvoltat împreună cu jucători profesioniști și creat special pentru jocuri pe dispozitiv mobil, Xperia are numeroase caracteristici care vă oferă un avantaj competitiv.

Dispozitivul mobil oficial pentru Call of Duty®: Mobile World Championship 2021

Deschise participanților eligibili din întreaga lume, concursul Call of Duty: Mobile World Championship 2021 se va desfășura în mai multe etape. Xperia 1 III va fi dispozitivul mobil oficial pentru Stage 4 Regional Playoffs în anumite piețe și pentru Stage 5 Grand Finals. Xperia 1 III le oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de o experiență de joc optimizată la 120 fps.   

Imagine promoțională cu Call of Duty: Personaje mobile pe ecranul unui smartphone Xperia, plus o grămadă de jetoane CP
Ofertă specială: la cumpărarea unui dispozitiv Xperia veți colecta puncte Call of Duty

Cumpărați anumite modele Xperia și veți primi puncte Call of Duty pe care să le folosiți pentru Battle Pass, având astfel șansa să treceți la următorul nivel și să câștigați recompense de fiecare dată când jucați.

© 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY și litera M stilizată sunt mărci comerciale ale Activision Publishing, Inc.

Cea mai bună experiență de joc Asphalt 9

Asphalt 9: Legends este cel mai recent joc Gameloft din franciza de jocuri de curse pentru telefoane mobile, cel mai descărcat și multipremiat joc din lume, care combină un conținut de curse hiperrealist cu o listă de top de hipermașini reale care vă captează imaginația. Iar, cu frumosul său ecran 21:9 și cu rată de cadre ridicată pentru mișcări extrem de fluide, Xperia 1 III oferă cea mai bună experiență de joc Asphalt 9. 

Imagine promoțională cu Asphalt 9 pe ecranul unui smartphone Xperia plus o grămadă de credite și jetoane Asphalt 9
Ofertă specială: credite și jetoane Asphalt 9 la cumpărarea de dispozitive Xperia

Fie că doriți să treceți la o mașină mai performantă, să cumpărați planuri sau să obțineți pachete de cărți, creditele și jetoanele Asphalt 9 fac jocul mult mai distractiv, iar noi le oferim gratuit cu anumite smartphone-uri Xperia. 


©2021 Gameloft. Toate drepturile rezervate. Producătorii, mașinile, numele, mărcile și imaginile asociate sunt mărci comerciale și/sau materiale cu drepturi de autor ale proprietarilor respectivi.
 

Bucurați-vă de un joc captivant cu Identity V pe Xperia 1 III

Vreți să știți de ce Xperia 1 III este dispozitivul perfect pentru a juca Identity V? Vizionați clipul video și totul vă va fi dezvăluit…


©Jocker Studio of NewEase. Toate drepturile rezervate.
 

Verificat de GameBench Labs
Verificat de GameBench Labs
Xperia 1 III impresionează în testele independente

În testarea independentă realizată de GameBench Labs, Xperia 1 III a obținut mult doritul ecuson „Ultra” pentru rata de reîmprospătare a ecranului și latența răspunsului tactil atunci când se joacă jocul Call of Duty®: Mobile. Acest ecuson indică faptul că experiența de joc i-ar satisface și pe cei mai pretențioși jucători, cum ar fi jucătorii extrem de competitivi sau profesioniștii din domeniul sporturilor electronice.

Proiectat pentru a vă menține cu un pas înainte

În special în jocurile de tip FPS (First-Person Shooter), fiecare element de informație vizuală și audio despre adversar este vitală – iar Xperia 1 III vă oferă mai multe ca niciodată. Ca răspuns la cerințele jucătorilor profesioniști, ne-am concentrat atât pe calitatea imaginilor și a sunetului, cât și pe capacitatea de a le personaliza. Astfel, vă puteți să vă îmbunătățiți experiența de joc și să obțineți mai multe victorii. 

Mergeți în culise pe Xperia 1 III

Vedeți cum inginerii s-au bazat pe cunoștințele și experiența jucătorilor profesioniști pentru a crea o experiență de joc excepțională.

Tehnologii dezvoltate împreună cu jucătorii profesioniști
Imagine compozită arătând un membru al echipei de gaming profesionist SCARZ și un primplan al jocului pe un telefon Xperia
Ajustați culoarea și luminozitatea pentru a vedea primul inamicul

Găsirea adversarului înainte ca el să te găsească pe tine este cheia victoriei. De aceea, Xperia 1 III vă permite să ajustați setările de afișare, cum ar fi echilibrul luminozității, pentru a dezvălui inamicii și obiectele care altfel ar putea fi ascunse în scenele întunecate. De asemenea, vă permite să presetați culoarea și luminozitatea pentru anumite etape de joc sau pentru a citi mai ușor hărțile în medii dificile.

Sunetul personalizabil te ajută să-ți întreci adversarii

În jocuri, ceea ce auziți poate fi la fel de important ca ceea ce vedeți. Astfel, Xperia 1 III vă permite să folosiți egalizatorul audio pentru a reduce la minimum sunetele inutile și a vă concentra asupra celor care contează – de la pașii unui adversar care se apropie până la sunetul unui cui de declanșare care este scos dintr-o grenadă. Xperia 1 III dispune, de asemenea, de funcția îmbunătățită de chat vocal, astfel încât să puteți comunica mai clar cu coechipierii dvs.

Imagine compozită care prezintă un membru al echipei de gaming profesionist SCARZ și un primplan al interfeței de utilizare pentru Audio equalizer de pe un telefon Xperia
Imagine cu un dispozitiv robotizat care reproduce mișcările degetelor pe ecranul de gaming al unui Xperia 1 III
Faceți ca fiecare atingere să conteze

Am înregistrat mișcările degetelor jucătorilor profesioniști, apoi am efectuat reglarea răspunsului la atingere în timp ce reproduceam aceste mișcări ale degetelor cu un robot. Rezultatul? Xperia oferă o viteză și o precizie tactilă excepționale, cu o rată de scanare a atingerilor de 240 Hz pentru un control de precizie.

Optimizare jocuri vă asigură un avantaj

Optimizare jocuri reprezintă centrul de comandă pentru jocuri, care vă permite să particularizați caracteristicile și setările pentru a crea experiența perfectă pentru jucători. Vizionați clipul video de mai jos pentru a afla mai multe.

Rafinați-vă experiența de joc

Ușor de utilizat și intuitivă, funcționalitatea Game enhancer vă permite să adaptați și să ajustați toate aspectele experienței de joc în funcție de cerințele dvs. 

Personalizați setările de afișare pentru a vedea mai mult din ceea ce contează

De la culoare până la balansul de alb, Xperia vă permite să vă personalizați setările de afișare, astfel încât să puteți vedea acțiunea mai clar și să vă identificați mai ușor adversarii. De asemenea, este mai confortabil pentru ochi, astfel încât puteți juca mai mult timp fără să vă simțiți obosit.

Ajustați sunetul pentru a vă oferi un avantaj

Egalizatorul audio vă permite să vă concentrați asupra sunetelor semnificative – pași care se apropie sau zgomotul distinctiv al unei anumite arme – pentru a vă putea da seama unde se află adversarii, ce amenințare reprezintă și cum îi veți învinge. 

Setări particularizate

Fiecare joc are cerințe diferite de la jucător. Astfel, Optimizare jocuri vă permite să particularizați setări cheie în funcție de cerințele dvs., inclusiv rata de reîmprospătare a ecranului, viteza de răspuns tactil și sensibilitatea de urmărire a atingerii.

Stil de joc mai cursiv

O altă caracteristică cheie pentru Optimizare jocuri, Reducerea neclarității cauzate de mișcare la 240 Hz asigură acțiune incredibil de cursivă pe ecran. Stilul de joc este extrem de clar și de bine definit – chiar și mișcările direcționale ample sunt lipsite de neclarități – ceea ce ajută la maximizarea clarității jocului și a nivelului de divertisment.

Răspuns tactil mai rapid

Pentru a face față cerințelor sporturilor electronice, în special, Xperia oferă o rată crescută de scanare tactilă la 240 Hz pentru răspuns tactil extrem de rapid. În situații la limită, poate face o diferență crucială.

Prevenirea supraîncălzirii

Dacă jucați jocuri în timp ce dispozitivul Xperia este conectat la un adaptor de încărcare, controlul de alimentare cu eliminarea căldurii vă ajută să preveniți supraîncălzirea și protejează bateria împotriva deteriorării. Ceea ce înseamnă că puteți juca mai mult timp fără a compromite performanțele.

Stil de joc cu concentrare maximă

Activați setarea de concurs pentru a transforma smartphone-ul Xperia într-un dispozitiv dedicat de joc, fără a vă distrage nimic de la acțiune. Notificările, alertele și apelurile primite sunt dezactivate, astfel încât să vă puteți concentra doar asupra jocului.

Setări audio reglabile

Intenționați să înregistrați și să partajați online stilul de joc? Mixerul audio vă permite să reglați separat volumul pentru voce și volumul pentru joc, pentru un sunet echilibrat. În plus, vă permite să înregistrați la volum maxim, chiar dacă jucați la volum redus la cască.

Afișajul unui smartphone Xperia arătând setările audio ajustabile
Chat mai clar

Atunci când utilizați căștile cu mufă audio de 3,5 mm cu microfon pentru chat vocal în joc, funcția de eliminare a zgomotului de fond din Chat vocal reduce semnificativ zgomotul de fond. Astfel că dvs. și colegii de echipă vă puteți auzi tare și clar.