Jocuri la alt nivel, cu Xperia

Indiferent dacă sunteți un jucător ocazional sau un profesionist al sporturilor electronice, descoperiți ce face ca Xperia să fie alegerea naturală pentru jucătorii pe mobil.

Tot ce aveți nevoie pentru a câștiga

Specificații Xperia 5 II

Pictogramă de afișaj cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9
Afișaj cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9

Afișajul foarte lat cu raport de aspect 21:9 vă permite să vedeți mai mult din acțiunea în joc.

Sigla Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G
Platformă Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G pentru dispozitive mobile

Oferă performanțe excepționale de procesare pentru jocuri fără întreruperi.

Pictogramă pentru afișaj cu rată de reîmprospătare la 120 Hz
Afișaj cu rată de reîmprospătare la 120 Hz

Redă clar obiectele aflate în mișcare rapidă, pentru un stil de joc cursiv.

Pictogramă pentru rata de scanare tactilă la 240 Hz
Rată de scanare tactilă la 240 Hz

Sistemul vă recunoaște intrarea tactilă exact în momentul în care doriți.

Pictogramă pentru prevenirea supraîncălzirii
Prevenirea supraîncălzirii

Structura de grafen și controlul de alimentare cu eliminarea căldurii reduc solicitarea bateriei.

Pictogramă pentru mufă audio de 3,5 mm
Mufă audio de 3,5 mm

Căștile cu fir oferă latență mai redusă, pentru o experiență de joc cursivă.

Pictogramă Optimizare jocuri
Optimizare jocuri: jucați mai bine, partajați mai mult

Bucurați-vă de un stil de joc mai exact, fără factori de distragere a atenției, plus sfaturi online și partajare facilă.

Pictogramă de baterie de 4.000 mAh
Baterie puternică

O baterie de 4.000 mAh cu autonomie ridicată asigură mai multe ore de joc plin de acțiune.

Trăiți jocul. Dominați clasamentul.

Cu afișajul său imersiv cu raport de aspect CinemaWide™ 21:9 și rată de reîmprospătare rapidă, Xperia 5 II vă permite să vă lăsați captivat de jocuri pe mobil ca niciodată până acum. Indiferent ce jucați, caracteristicile de atingere precisă, răspuns extrem de rapid și Optimizare jocuri vă ajută să înclinați balanța.

Creat pentru jucătorii profesioniști

Urmăriți clipul video pentru a explora experiența de joc a dispozitivului Xperia 5 II din perspectiva inginerilor noștri și a jucătorilor profesioniști.

Proiectat pentru performanță de nivel profesionist
Grafic care arată că Xperia 5 II are un răspuns tactil cu 35 % mai rapid decât Xperia 5
Răspuns tactil cu 35 % mai rapid

Feedbackul din partea jucătorilor de sporturi electronice ne-a ajutat să îmbunătățim semnificativ precizia performanței tactile pe Xperia 5 II – astfel că atunci când țintiți, nu ratați. De asemenea, are un răspuns tactil cu până la 35 % mai rapid decât modelul predecesor, Xperia 5, ceea ce vă oferă câteva fracțiuni de secundă vitale în plus atunci când aveți mai mare nevoie. 

Control procesor

Jocurile solicită resursele procesorului, cauzând fluctuații ale performanței și ale vitezei. De aceea, Xperia 5 II are o funcție de control al procesorului, pentru a optimiza eficiența performanței în mod specific pentru joc. Aceasta înseamnă că jucătorii Call of Duty®: Mobile se pot aștepta acum la experiențe de joc cu mai mulți jucători la 120 Hz, cu performanță de vârf și stabilitate la 97 %.

Imagine cu ecranele a două telefoane, unul colorat în portocaliu și roșu pentru temperatură ridicată, celălalt verde și galben pentru temperatură scăzută

[A] OPRIT = temperatură ridicată       [B] PORNIT = temperatură scăzută

Control de alimentare cu eliminarea căldurii

Jocul prelungit la nivel înalt impune alimentarea telefonului cu cablul de încărcare. Aceasta generează căldură, ceea ce afectează performanța de joc. Controlul de alimentare cu eliminarea căldurii remediază această problemă prin alimentarea sistemelor și a aplicațiilor telefonului direct de la încărcător, ocolind bateria pentru a reduce solicitarea termică.

Reducerea neclarității create de mișcare

Pentru a maximiza claritatea mișcării pe ecran, rata de reîmprospătare de pe Xperia 5 II a fost îmbunătățită de la 60 Hz la 120 Hz – și prin inserarea digitală a cadrelor negre, jucătorii beneficiază de efect la 240 Hz cu estomparea redusă a mişcării. Inginerii au reglat fin frecvența și raportul împreună cu jucătorii profesioniști, pentru a asigura echilibrul potrivit între luminozitatea ecranului și reducerea neclarității create de mișcare.

Imagine care compară ecranele de smartphone cu rate de reîmprospătare la 60 Hz, 120 Hz și echivalent la 240 Hz.

*echivalent

Creat pentru jocuri

Vedeți ce face ca Xperia 5 II să fie un dispozitiv extraordinar pentru jocuri.

Optimizare jocuri vă asigură un avantaj

Optimizare jocuri oferă o gamă de caracteristici și de setări pentru a vă îmbunătăți experiența de joc. Vizionați clipul video de mai jos pentru a afla mai multe.

Setări particularizate

Fiecare joc are cerințe diferite de la jucător. Astfel, Optimizare jocuri vă permite să particularizați setări cheie în funcție de cerințele dvs., inclusiv rata de reîmprospătare a ecranului, viteza de răspuns tactil și sensibilitatea de urmărire a atingerii.

Stil de joc mai cursiv

O altă caracteristică cheie pentru Optimizare jocuri, Reducerea neclarității cauzate de mișcare la 240 Hz asigură acțiune incredibil de cursivă pe ecran. Stilul de joc este extrem de clar și de bine definit – chiar și mișcările direcționale ample sunt lipsite de neclarități – ceea ce ajută la maximizarea clarității jocului și a nivelului de divertisment.

Răspuns tactil mai rapid

Pentru a face față cerințelor sporturilor electronice, în special, Xperia 5 II oferă o rată crescută de scanare tactilă la 240 Hz pentru răspuns tactil extrem de rapid. În situații la limită, poate face o diferență crucială.

Prevenirea supraîncălzirii

Dacă jucați jocuri în timp ce dispozitivul Xperia este conectat la un adaptor de încărcare, controlul de alimentare cu eliminarea căldurii vă ajută să preveniți supraîncălzirea și protejează bateria împotriva deteriorării. Ceea ce înseamnă că puteți juca mai mult timp fără a compromite performanțele.

Stil de joc cu concentrare maximă

Activați setarea de concurs pentru a transforma smartphone-ul Xperia într-un dispozitiv dedicat de joc, fără a vă distrage nimic de la acțiune. Notificările, alertele și apelurile primite sunt dezactivate, astfel încât să vă puteți concentra doar asupra jocului.

Setări audio reglabile

Intenționați să înregistrați și să partajați online stilul de joc? Mixerul audio vă permite să reglați separat volumul pentru voce și volumul pentru joc, pentru un sunet echilibrat. În plus, vă permite să înregistrați la volum maxim, chiar dacă jucați la volum redus la cască.

Imagine cu un afișaj de smartphone care prezintă setările audio reglabile
Chat mai clar

Atunci când utilizați căștile cu mufă audio de 3,5 mm cu microfon pentru chat vocal în joc, funcția de eliminare a zgomotului de fond din Chat vocal reduce semnificativ zgomotul de fond. Astfel că dvs. și colegii de echipă vă puteți auzi tare și clar. 

©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION și CALL OF DUTY sunt mărci comerciale ale Activision Publishing, Inc.

Optimizat pentru Call of Duty®: Mobile

Xperia este smartphone-ul oficial al Call of Duty® Mobile. Jocul este optimizat cu Qualcomm® Snapdragon Elite Gaming™ pentru a vă îmbunătăți experiența. Cu Xperia 5II, vă puteți bucura de o nouă experiență de joc la 120 CPS, disponibilă în modul cu mai mulți jucători din Call of Duty®: Mobile, reglat fin în colaborare cu Sony Mobile. 


©2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION și CALL OF DUTY sunt mărci comerciale ale Activision Publishing, Inc.
Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări, și se utilizează cu permisiunea acesteia. Snapdragon Elite Gaming este o marcă comercială a Qualcomm Incorporated. Qualcomm Snapdragon Elite Gaming este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor acesteia.