Imagini cu Suport de încărcare wireless QI™

Caracteristici

Compatibil cu dispozitivele compatibile Qi

CP-WP1 este certificat pentru încărcarea wireless Qi pentru a fi compatibil cu o gamă largă de dispozitive, cum sunt smartphone-urile iPhone, Galaxy și Xperia. În plus, pot fi încărcate și căști wireless, ceasuri inteligente și alte dispozitive certificate Qi. 

Design stilat și practic

Un suport de încărcare și o bază anti-alunecare fixează telefonul pentru a preveni orice alunecări în timpul încărcării. Marginea rotunjită creează un design elegant și vă permite să luați rapid și ușor dispozitivul cu dvs.

Design compact și elegant

Grație dimensiunii reduse și designului subțire, suportul ocupă puțin spațiu pe biroul sau masa dvs., iar mulțumită construcției elegante, se potrivește perfect în orice casă sau birou.

LED de stare albastru ușor de văzut 

Când indicatorul LED albastru se aprinde, dispozitivul se încarcă în mod optim, astfel că este întotdeauna ușor să poziționați telefonul pentru a obține o încărcare cu eficiență maximă.

Încărcare wireless simplă

Plasați telefonul în centrul suportului wireless pentru a începe încărcarea. Nu este nevoie să conectați sau să deconectați cabluri, iar suportul este întotdeauna gata de utilizare.

Încărcare în siguranță de la Sony

Experiența îndelungată a Sony în ceea ce privește încărcarea dispozitivelor asigură o utilizare sigură și fiabilă. Designul rezistent la temperatură și controlerul de alimentare inteligent mențin performanța de încărcare chiar și după utilizări repetate. Tehnologia de detectare a obiectelor străine protejează dispozitivul împotriva căldurii sau supraîncărcării când alte obiecte metalice, cum ar fi monedele și cheile, sunt așezate pe sau în apropierea suportului.

Specificaţii
Eliberați-vă de fire și încărcați orice smartphone, ceas inteligent sau căști Sony, Samsung sau Apple compatibile Qi, pe acest elegant suport de încărcare wireless. Designul subțire și anti-alunecare asigură că dispozitivele stau fixe, iar LED-ul ușor de văzut arată dacă acestea se încarcă la parametri optimi. Tehnologia Sony Safe Charge oferă protecție împotriva supraîncălzirii pentru încărcare sigură și fiabilă de fiecare dată.
  • Încărcare wireless pentru dispozitive compatibile Qi

  • Design modern cu o suprafață anti-alunecare

  • LED albastru, ușor de văzut, pentru starea încărcării

  • Tehnologia Sony Safe Charge pentru a preveni supraîncălzirea

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător