Imagini cu Walkman® ZX500 din seria ZX
Imagini cu Walkman® ZX500 din seria ZX
Imagini cu Walkman® ZX500 din seria ZX
Imagini cu Walkman® ZX500 din seria ZX
Imagini cu Walkman® ZX500 din seria ZX
Imagini cu Walkman® ZX500 din seria ZX
Imagini cu Walkman® ZX500 din seria ZX

Caracteristici

Fiecare notă, așa cum a fost imaginată de artist

Duceți colecția dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluție. Prin captarea și reproducerea sunetului digital la o rată mai mare decât cea a CD-urilor (24 de biți/192 kHz și mai mare), sunetul de înaltă rezoluție vă permite să vă apropiați de înregistrarea originală din studio.

Format nativ DSD la 11,2 MHz/PCM la 384 kHz

Calitate excepțională cu formatul nativ DSD la 11,2 MHz folosind căștile echilibrate și PCM la 384KHz pe 32 de biți.

S-Master HX™

Amplificatorul digital S-Master HX™ reduce distorsiunile și zgomotul într-o bandă largă de frecvențe, pentru un sunet bogat și amplu.

DSEE HX™

Funcția de upscaling audio este îmbunătățită și mai mult de procesorul DSEE HX™, care recunoaște în mod inteligent instrumentele, vocile și genurile muzicale. Prin identificarea acestora și energia relativă a sunetului, procesorul poate regenera cu precizie sunetul pierdut în timpul compresiei digitale, pentru o experiență cu fidelitate completă, chiar și cu formate comprimate. Procesorul DSEE HX funcționează chiar și atunci când redați muzică în flux.

NFC™ cu o singură atingere și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC) și Bluetooth® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu capacitate NFC de dispozitivul seria NW-ZX500 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectați-vă prin Bluetooth și sunteți gata de pornire. Este disponibilă compatibilitatea cu sunet LDAC și aptX™ HD.

Sunet de înaltă rezoluție wireless

Bucurați-vă de redarea muzicii în flux cu sunet de înaltă rezoluție datorită tehnologiei LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3 ori mai mare decât a tehnologiei BLUETOOTH® standard, veți beneficia de o experiență de audiție superioară pentru toată muzica dvs.

Ieșire echilibrată

Un conector echilibrat cu Ø4,4 mm asigură un sunet mai clar și mai puțin zgomot prin canalele separate, stânga și dreapta, ale căștilor compatibile.

Cadru din aluminiu șlefuit

Un cadru rigid din aluminiu șlefuit oferă o rezistență ridicată la zgomotul electric, ajutând playerul NW-ZX500 să redea bas puternic și clar.

Bloc șlefuit din OFC

În carcasa compactă a dispozitivului Walkman, componentele sunt montate pe un bloc șlefuit realizat din cupru fără oxigen (OFC). Grație dimensiunilor mai mari comparativ cu modelele anterioare, blocul asigură o rezistență mai redusă și îmbunătățește împământarea electrică pentru secțiunea digitală, astfel că NW-ZX500 poate reda un sunet și mai clar.

FT CAP recent dezvoltat

Realizat special pentru Sony și reglat de inginerii Sony, FT CAP (condensator din polimer de înaltă performanță) recent dezvoltat consolidează alimentarea la blocul amplificatorului, pentru o ieșire echilibrată. Aceasta ajută dispozitivul NW-ZX500 să redea instrumente și voci cu sunet extins, plus bas puternic.

Sudură avansată cu conținut de aur

Conductivitatea excepțională a aurului asigură un nivel minim de pierdere a semnalului. Pentru sunet și voci mai clare, o sudură premium, de nivel audio, fără conținut de plumb și cu o cantitate mică de aur conectează circuitul playerului NW-ZX500 la baterie.

Oscilator cu cristal

Două oscilatoare compacte cu cristal, cu zgomot redus de fază asigură stabilitatea ceasului de precizie la rate de eșantionare cu multipli de 44,1 kHz și 48 kHz. Cu cele două oscilatoare cu cristal, NW-ZX500 poate atinge calitatea sunetului cu un bun raport semnal/zgomot.

POSCAP pentru performanță îmbunătățită în gama inferioară

POSCAP din NW-ZX500 se folosesc pentru a consolida alimentarea blocului amplificatorului pentru ieșire echilibrată, îmbunătățind reproducerea sunetelor în gama inferioară pentru o experiență de ascultare mai extinsă.

Condensator electric cu două straturi

Un condensator electric cu două straturi este folosit drept sursă principală de alimentare pentru asigurarea alimentării de la baterie. Deoarece poate alimenta instantaneu cu o cantitate mare de energie, acesta poate reda semnale cu precizie, prevenind căderile bruște de tensiune. Rezultatul este un bas clar și puternic.

Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio (evidențiat în roșu) și a blocului de alimentare/digital (în albastru), dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca zgomotul digital să nu afecteze calitatea sunetului.

Condensatori cu peliculă

Condensatorii de înaltă calitate cu peliculă asigură o tensiune cu răspuns liniar în toate frecvențele, rezultând zgomot și distorsiuni reduse.

Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului și pierdeți-vă din nou în bogăția melodiilor și în dinamica albumelor preferate. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Compatibil cu Wi-Fi pentru descărcare directă și redare în flux

Susținut de Android™ și compatibil cu Wi-Fi, NW-ZX500 vă oferă mai multe modalități de a asculta muzică. Bucurați-vă de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman sau conectați-vă la PC pentru a accesa colecția de muzică.

Susținut de Android™

NW-ZX500 este susținut de Android™, ceea ce vă oferă acces facil la o gamă variată de aplicații media și servicii de muzică.

Port USB Type-C™

NW-ZX500 are un port USB Type-C™ pentru conectivitate ușoară cu o gamă de dispozitive.

Dimensiuni compacte și practice

Walkman NW-ZX500 oferă sunet de înaltă calitate într-un dispozitiv compact, astfel că puteți lua oriunde cu dvs. muzica preferată. 

IU Casetă

NW-ZX500 are un economizor de ecran și o interfață utilizator specială tip Casetă. Imaginea casetei care apare pe afișajul dispozitivului Walkman® diferă în funcție de codecul muzicii pe care o ascultați.

Autonomie a bateriei de 20 de ore

Bucurați-vă de redare MP3 la 128 kb/s timp de până la 20 de ore.

Panou tactil mai mare pentru operare ușoară

Panoul tactil de 3,6 inchi de pe NW-ZX500 este cu 16% mai mare decât panoul tactil de pe modelul precedent, NW-ZX300. Gestionarea și ascultarea muzicii n-au fost niciodată mai ușoare.

Spaţiu de stocare extensibil pentru liste de redare fără sfârșit

Pe lângă memoria integrată de 64 GB, există un slot de card SD, care vă permite să luați cu dvs. chiar și cele mai mari colecții de muzică.

Design premium

Cu finisaj de aluminiu de înaltă calitate, carcasa curbată a modelului NW-ZX500 este proiectată să se potrivească în mod confortabil în palmă și intră ușor în buzunar.

Controale intuitive cu taste laterale

Accesați ușor butonul de redare/pauză, schimbați selecția de muzică și reglați volumul cu controalele poziționate convenabil pe panoul lateral.

Cea de-a 40-a ediție aniversară Walkman

Anul acesta marchează cea de-a 40-a aniversare Walkman®. Primul Walkman TPS-L2 a fost lansat în 1979 și a devenit un simbol al designului și al măiestriei proiectării, schimbând pentru totdeauna modul în care oamenii ascultă muzică. Pentru prima oară, aveați posibilitatea să vă bucurați de piesele, albumele și artiștii preferați, oriunde și oricând, iar acest lucru se perpetuează și astăzi.

Aflaţi mai multe despre istoricul Walkman®

Specificaţii
Compatibil cu funcția de sunet de înaltă rezoluție, NW-ZX500 este realizat cu precizie pentru a oferi sunet cu adevărat autentic dintr-o gamă variată de surse de muzică. Cu Android™ și Wi-Fi, vă puteți bucura de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman® sau vă puteți conecta la PC pentru a accesa colecția de muzică. Ascultarea muzicii preferate nu a fost niciodată mai ușoară.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX™ pentru o calitate pură a sunetului

  • Conversia extinsă DSEE HX™ restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Ieșire echilibrată pentru zgomot mai redus și sunet mai clar, φ 4,4

  • Folosiți conexiunea Wi-Fi pentru a reda în flux și a descărca muzică cu aplicațiile Android preferate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător