Salt la conţinut
Imagini cu Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție
Imagini cu Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție
Imagini cu Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție
Imagini cu Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție
Imagini cu Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție

Caracteristici

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri

Bucuraţi-vă de muzică digitală la maxim cu sunet de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât numărul eşantioanelor de sunet pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărui eşantion, sunetul de înaltă rezoluţie oferă o redare fără compromisuri a muzicii unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

Redare Direct Stream Digital (DSD) la 11,2 MHz pentru sunet de înaltă rezoluţie

Bucuraţi-vă de sunet la calitate de studio datorită codecului audio Direct Stream Digital (DSD), conceput special pentru sunet de înaltă rezoluţie. Acest format de 1 bit funcţionează la o frecvenţă mult mai mare decât sunetul convenţional audio digital PCM, rezultând un sunet mai natural, mai intens şi mai detaliat. Rezultatul este o calitate audio distinctă, de înaltă rezoluţie, mai clară.

Amplificatorul digital S-Master HX™: puritate audio maximă

Bucuraţi-vă de o experienţă de cea mai bună calitate a sunetului de înaltă rezoluţie cu amplificatorul digital S-Master HX™. Utilizând o cale simplificată şi complet digitală a semnalului, S-Master HX™ reproduce subtilităţile şi gama largă de frecvenţe a formatelor de înaltă rezoluţie. Spre deosebire de amplificatoarele convenţionale, acesta păstrează semnalul digital până înainte de puterea de ieşire a boxei, eliminând distorsiunile - pentru sunet de înaltă rezoluţie, aşa cum a intenţionat artistul.

DSEE HX™ restaurează fişierele de muzică

Depăşiţi calitatea de CD. DSEE HX™ încorporează tehnologia noastră patentată DSEE™, realizând conversia fişierelor audio comprimate la un nivel mai apropiat de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie. Restabilind subtilităţile înregistrării originale care se pierd în timpul procesului de compresie, DSEE HX™ oferă sunet bogat, la calitate de studio pentru toată colecţia dvs. de muzică.

Carcasa din aluminiu elimină zgomotul

Cadrul rigid din aluminiu asigură o rezistenţă puternică la zgomotul electric pentru a vă oferi un sunet clar şi stabil.

Conexiune echilibrată

Dispozitivul Walkman® NW-ZX300 este prevăzut cu o mufă standard echilibrată, concepută pentru noul cablu de conectare echilibrat cu diametrul de 4,4 mm. Acest lucru oferă căştilor compatibile canale stânga şi dreapta complet discrete, spre deosebire de căştile convenţionale care împart un fir de împământare. Rezultatul este o suprimare mult mai bună a zgomotului extern, o imagistică stereo îmbunătăţită, şi un sunet puternic.

Condensator cu film pentru o gamă acustică mai largă

Decizia de a utiliza condensatoare cu film de calitate superioară contribuie la un design mai eficient al plăcii de circuite şi la o calitate superioară a sunetului. De asemenea, aceste condensatoare cu film furnizează tensiune cu un răspuns liniar pe frecvenţe, reducând distorsiunile şi zgomotele indiferent de conţinutul pe care îl ascultaţi.

Modul FT CAP (condensator de înaltă densitate)

Am dedicat trei ani dezvoltării modulului FT CAP, cu accent deosebit pe furnizarea unui sunet puternic. Graţie capacităţii mari, acesta poate furniza tensiune fiabilă şi fără fluctuaţii. Acest lucru asigură livrarea în căşti a unor note de bas bine definite şi extrem de puternice.

Sunet de înaltă calitate graţie lipirii fără plumb

Pentru placa de circuite şi pentru amplificatorul digital complet S-Master HX™ (modelul CXD-3778GF) s-au utilizat lipituri de înaltă calitate. Aplicarea lipiturii pe partea din spate a amplificatorului S-Master HX™ asigură o conexiune electrică mai eficientă, care contribuie la claritatea sunetului şi a vocii. 

Redare în flux de cea mai bună calitate prin BLUETOOTH®: LDAC

Bucuraţi-vă de muzică la o calitate mai bună ca cea a unui CD cu transmisia wireless a sunetului LDAC. LDAC foloseşte conexiunea fără fir BLUETOOTH® obişnuită, dar transferul are loc la o rată maximă de transfer al datelor până la 990 kbps – aproximativ de trei ori mai mare decât cea a altor profiluri audio. Rezultatul constă într-o audiţie wireless îmbunătăţită, mult mai apropiată de cea dorită de artist. Cea mai bună modalitate de a descoperi sunetul wireless cu difuzoare şi căşti wireless BLUETOOTH® compatibile.

Funcţie DAC USB pentru muzică de calitate superioară

Bucuraţi-vă de calitatea excelentă a sunetului oferit de NW-ZX300 care funcţionează ca o unitate DAC (convertor analogic digital) cu interfaţă USB pentru PC-ul sau computerul dvs. Mac. Când conectaţi şi activaţi dispozitivul NW-ZX300 prin cablul USB inclus, acesta înlocuieşte procesarea sunetului obişnuită a computerului cu procesarea sa hardware proprie, foarte fin reglată. Bucuraţi-vă întotdeauna de calitatea superioară a sunetului, indiferent dacă vă aflaţi acasă sau la birou, la o cafenea sau când faceţi naveta. 

Suport MQA™ pentru muzică fără pierderi de calitate

MQA™ (Master Quality Authenticated) este un nou format audio conceput pentru a comprima fişiere de calitate superioară, fără pierderi sonore, pentru o gamă largă de dispozitive. Deja suportat de un număr din ce în ce mai mare de distribuitori de muzică online premium, este un alt mod de a vă bucura de un sunet de înaltă rezoluţie pe dispozitivul dvs. NW-ZX300.

Ecran din sticlă mată

Ecranul din sticlă mată sensibilă la atingere permite controlul rapid cu ajutorul degetelor şi atrage mai puţine amprente. 

Tastă laterală intuitivă

Panoul de control cu tastă laterală este simplu, aproape instinctiv şi vă dă posibilitatea de a controla cu uşurinţă muzica.

Durată de utilizare îmbunătăţită a bateriei pentru audiţie prelungită

Nu veţi mai rămâne niciodată fără energie atunci când vă aflaţi în mişcare. NW-ZX300 are o autonomie suficientă pentru până la 30 de ore de redare MP3 la 128 kbps sau până la 26 de ore de redare a sunetului de înaltă rezoluţie FLAC la 96 kHz/32 biţi, deci nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la găsirea unui încărcător atunci când sunteţi în mişcare. 

Spaţiu de stocare extensibil pentru liste de redare fără sfârșit.

În plus faţă de memoria de 64 GB integrată, puteţi folosi şi un card microSD, astfel încât să puteţi lua cu dvs. chiar şi cele mai mari colecţii de muzică atunci când vă deplasaţi.

Specificaţii
Bucuraţi-vă de un sunet autentic de înaltă rezoluţie audio într-o construcţie compactă. NW-ZX300 a fost proiectat pentru un sunet de calitate superioară, exact aşa cum l-a dorit artistul, într-o carcasă care încape în palmă şi pe care o puteţi lua oriunde.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Suport pentru fişiere DSD şi PCM

  • Conversia extinsă DSEE HX™ restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master HX™ pentru o calitate pură a sunetului

  • Ecran mat de sticlă sensibil la atingere, pentru un control mai fin

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător