Salt la conţinut

NW-ZX300

Create pentru un sunet excepțional

Fiecare element al produsului NW-ZX300 a fost creat pentru a reda sunete la o calitate excepțională. Bucurați-vă de muzică exact așa cum și-a dorit artistul, oriunde vă aflați.

PLAYERELE MP3

Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție

NW-ZX300

Imagine cu Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție

Preț recomandat

3.209,40 LEI

Pătrundeți într-un aparat destinat muzicii

Vedeți tehnologia pentru care acest Walkman® este deosebit.

Superioritate tehnică din toate punctele de vedere

Simțiți fiecare notă și nuanță cu sunetul de înaltă rezoluție. Cele mai bune tehnologii de sunet duc experiența de audiție la un nivel absolut nou al realismului și clarității.

Direct Stream Digital și Pulse Code Modulation

Format nativ DSD la 11,2 MHz/PCM la 384 kHz

Calitate excepțională cu formatul nativ DSD la 11,2 MHz folosind căștile echilibrate și PCM la 384KHz pe 32 de biți.

S-Master HX™

S-Master HX™

Amplificatorul digital S-Master HX™ reduce distorsiunile și zgomotul într-o bandă largă de frecvențe, pentru un sunet bogat și amplu.

DSEE HX™

DSEE HX™

Ascultați ce ați pierdut. DSEE HX™ face conversia extinsă a muzicii existente la o calitate apropiată de cea a sunetului de înaltă rezoluție.

Carcasa din aluminiu elimină zgomotul

Cadrul rigid din aluminiu asigură o rezistenţă puternică la zgomotul electric pentru a vă oferi un sunet clar şi stabil.

Un Walkman cu piese de precizie

NFC și Bluetoooth

Redare wireless optimă în timp real prin BLUETOOTH®

Redați muzica cu tehnologia LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3x față de tehnologia BLUETOOTH®, aveți o experiență de audiție superioară a muzicii. Compatibilitatea deplină cu sunetul aptX™ HD este disponibilă cu o actualizare de firmware.

Funcție DAC prin USB

Funcţie DAC USB pentru muzică de calitate superioară

Când conectați și activați dispozitivul NW-ZX300 prin cablul USB inclus, acesta înlocuiește procesarea sunetului obișnuită a computerului cu procesarea sa hardware proprie, foarte fin reglată, pentru o calitate premium a sunetului.

Acceptă MQA™

Acceptă MQA™ pentru redare în timp real fără pierderi

Master Quality Authenticated este un format audio care comprimă fișierele mari la calitate de studio fără pierderi audibile, ca să beneficiați cu ușurință de muzică cu sunet de înaltă rezoluție pe Walkman. 

De dimensiunea palmei

E suficient de mic ca să încapă în palmă, astfel puteți lua muzica cu dvs. peste tot.

Cu atingere

Ecranul din sticlă mată sensibilă la atingere permite controlul rapid cu ajutorul degetelor și atrage mai puține amprente.

Taste laterale pentru comenzi

Taste laterale pentru comenzi

Accesați cu ușurință butoanele de redare/pauză, de selectare a muzicii și a volumului amplasate comod pe panoul lateral.

Durată mare de utilizare a bateriei

Durată de utilizare a bateriei de 30 de ore

Aveți până la 30 de ore de redare MP3 la 128 kbps sau până la 26 de ore de redare FLAC cu sunet de înaltă rezoluție la 96 KHz.

Memorie de 64 GB plus Micro SD

Memorie de 64 GB plus Micro SD 

Nu rămâneți fără muzică cu memoria integrată de 64 GB și puteți adăuga mai multă prin slotul pentru carduri de memorie Micro SD.

Specificaţii şi funcţii
Bucuraţi-vă de un sunet autentic de înaltă rezoluţie audio într-o construcţie compactă. NW-ZX300 a fost proiectat pentru un sunet de calitate superioară, exact aşa cum l-a dorit artistul, într-o carcasă care încape în palmă şi pe care o puteţi lua oriunde.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Acceptă fișiere DSD și PCM

  • Conversia extinsă DSEE HX™ restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master HX™ pentru o calitate pură a sunetului

  • Ecran mat de sticlă sensibil la atingere, pentru un control mai fin

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător