În căutarea perfecţiunii

Dispozitivul Walkman® seria NW-ZX100 cu audio de înaltă rezoluţie este conceput cu meticulozitate cu circuite premium , corp rafinat din aluminiu şi tehnologie de anulare a zgomotului, astfel încât să vă concentrați întreaga atenție asupra muzicii.

PLAYERELE MP3

Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție

NW-ZX100 Series

Imagine cu Walkman® cu sunet de înaltă rezoluție

128 GB

NW-ZX100HN

Preț recomandat

3.148,80 LEI

Nimic altceva decât muzică

Concentraţi-vă exclusiv asupra muzicii, cu căştile cu anularea zgomotului

Lăsaţi-vă captivat de sunet, datorită căştilor incluse exclusive ale seriei NW-ZX100. Anularea zgomotului blochează elementele de distragere a atenţiei din exterior, astfel încât nu va mai exista nimic în afară de dvs. şi de muzica dvs.

Proiectat cu precizie pentru sunet superior

O mulţime de componente premium au fost selectate special pentru utilizarea în plăcile noastre de circuite, pentru a oferi cea mai bună experienţă audio portabilă.

Rigiditate ridicată

Cadrul de mare rigiditate menţine plăcile de circuite în siguranţă, împiedicând zgomotul şi distorsiunile nedorite cauzate de deplasări sau vibraţii externe.

Lipituri de înaltă calitate fără plumb

Lipituri de înaltă calitate, semnal mai curat

Am dezvoltat propriile noastre lipituri de înaltă calitate pentru zgomot redus, care are rezoluţie îmbunătăţită a sunetului pe toată gama de frecvenţe.

Placă cu dielectric scăzut

Placă cu dielectric scăzut, sunet mai uniform

Placa cu dielectric scăzut izolează placa de circuite, minimizând astfel interferenţele electromagnetice, pentru un sunet mai uniform. Reduce de asemenea pierderile de energie, îmbunătăţind eficienţa generală a sistemului.

Muzică în mişcare nu s-a mai auzit niciodată atât de bine

Seria NW-ZX100 dispune de o combinaţie puternică de tehnologii audio de înaltă calitate - pentru redare detaliată, fără pierderi pentru toată muzica, indiferent dacă se ascultă la căşti sau prin boxe.

Sunet de înaltă rezoluţie

Obţineţi ce este mai bun din fiecare piesă

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanţe ale sunetului de calitate de studio cu sunetul de înaltă rezoluţie şi tehnologia de conversie extinsă digitală avansată.

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.

Sunet de înaltă rezoluţie

De 3,2 ori mai multe date transmise

DSEE HX

DSEE HX

Ascultaţi muzica de care v-a fost dor. DSEE HX converteşte muzica existentă la calitate apropiată de înalta rezoluţie.

S-MASTER HX

S-Master HX

Amplificatorul digital S-Master HX reduce distorsiunile şi zgomotul pe o gamă largă de frecvenţe.

Direct Stream Digital

DSD

Bucuraţi-vă de sunet de înaltă rezoluţie clar, la calitate de studio cu ajutorul codecului audio DSD fără pierderi.

Redare în timp real prin Bluetooth® la cel mai înalt nivel

Bucuraţi-vă de redare de muzică în timp real datorită LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biţi de 3 ori mai mare comparativ cu rata standard Bluetooth®, vă puteţi bucura de o experienţă de audiţie superioară pentru toate piesele.

Audiţie fără limite

Cu o memorie extensibilă de 128 GB şi cea mai mare durată de viaţă a bateriei disponibilă vreodată la un model Walkman®, puteţi să vă bucuraţi mai mult de muzică, pentru mai mult timp.

Mai mult spaţiu pentru muzica dvs.

Slotul de memorie suplimentar al seriei NW-ZX100 vă oferă libertatea de a adăuga un card microSD, astfel că nu veţi duce niciodată lipsă de muzică.

128 GB

Dublaţi capacitatea de stocare cu card microSD

Card MicroSD
Durată de utilizare extinsă a bateriei

Bucuraţi-vă de mai mult timp de redare

Petreceţi mai mult timp cu muzica. Bucuraţi-vă de până la 70 de ore de redare, cu îmbunătăţirea duratei bateriei la seria NW-ZX100.

Redaţi diferite formate de fişiere

Seria NW-ZX100 acceptă o gamă largă de tipuri de fişiere, comprimate sau necomprimate, astfel încât să nu existe restricţii atunci când vine vorba de realizarea listei perfecte de redare.

Compatibilitate cu o gamă largă de codecuri
Specificaţii şi funcţii
Dispozitivul Walkman® seria NW-ZX100 cu audio de înaltă rezoluţie este conceput cu meticulozitate cu circuite premium , corp rafinat din aluminiu şi tehnologie de anulare a zgomotului, astfel încât să vă concentrați întreaga atenție asupra muzicii.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Conversia extinsă DSEE HX restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

  • 128 GB capacitate extensibilă

  • Include căşti cu anularea a zgomotului

Dimensiunea memoriei
128 GB
Dimensiunea ecranului (in.)
3" (7,6 cm)
Rezoluţie afişaj
400x240 (WQVGA)
Dur. util. bat. - red. cont. muz.
45 de ore (sunet de înaltă rezoluţie), 70 de ore (MP3)
Greutate
145 g
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător