Seria NW-A30

Mai multă muzică preferată

Bucuraţi-vă de liste de redare infinite cu melodiile preferate cu cel mai recent model Walkman®. Cu sunet de înaltă rezoluţie şi un design uimitor, modelele din seria NW-A30 arată la fel de bine precum redau sunetul. 

PLAYERELE MP3

Walkman® A30 din seria A

NW-A30 SERIES

Imagine cu Walkman® A30 din seria A

redpinkyellowblueblack

16 GB

NW-A35

Preț recomandat

975,60 LEI

16 GB cu căşti

NW-A35HN

Preț recomandat

1.388,40 LEI

Siglă h.ear

Ascultaţi culorile proprii

h.ear Sony combină sunetul de înaltă rezoluție cu un design îndrăzneț, distinctiv. Sunetul vibrant nu a arătat niciodată atât de bine. 

Exprimaţi-vă cu sunet

Culorile elegante, materialele rafinate şi un design distinct fac modelele din seria NW-A30 cu adevărat unice. Descoperiţi modelul perfect pentru dvs.  

Design minimalist

Inspirată din lucrurile simple, seria NW-A30 este o ilustrare perfectă a expresiei „esenţele tari se păstrează în recipiente mici”. Cu linii curate şi o formă simplă, seria este concepută pentru a se potrivi perfect cu stilul dvs. personal.

Media Object

Vizionaţi clipul video

Culori emblematice

Modelele din seria NW-A30 sunt livrate în diverse culori elegante, fiecare selectată meticulos având în vedere câte un tip de personalitate. Care este culoarea dvs.?

  • Galben lămâie
  • Albastru verzui
  • Negru închis
  • Bordo roz
  • Cinabru roşu
Ecran tactil

O atingere intuitivă

Ecranul de înaltă calitate de 7,9 cm (3,1”) este sensibil la atingere, permiţându-vă să accesaţi funcţiile prin simpla atingere a pictogramei. Este atât de intuitiv, încât utilizarea sa va deveni o a doua natură. 

Ascultaţi numai sunetele care contează

Sunt incluse căşti cu anulare digitală a zgomotului

Cufundaţi-vă şi mai adânc în sunet folosind căştile exclusive cu anulare digitală a zgomotului din seria NW-A30. Blocaţi orice distracţii şi concentraţi-vă doar asupra muzicii.  

Stilul premium se întâlneşte cu sunetul premium

Obţineţi ce este mai bun din fiecare piesă

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate de studio, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât aveţi senzaţia că artistul interpretează chiar în fața dvs.

Sunet de înaltă rezoluţie
DSEE HX

Redare DSD

Bucuraţi-vă de redare de înaltă calitate a conţinutului cu conversie prin PCM (Modulaţie prin impulsuri codificate) cu acelaşi sunet cald al conţinutului DSD original.

S-Master HX

S-Master HX

Amplificatorul digital S-Master HX reduce distorsiunile şi zgomotul pe o gamă largă de frecvenţe, pentru un sunet bogat şi complet.

DSD

DSEE HX

Ascultaţi muzica de care v-a fost dor. DSEE HX converteşte muzica existentă la calitate apropiată de înalta rezoluţie.Redare în timp real prin Bluetooth la superlativ

Bucuraţi-vă de redare de muzică în timp real de calitate, datorită LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biţi de 3 ori mai mare decât rata standard Bluetooth®, vă puteţi bucura de o experienţă de audiţie superioară pentru toată muzica.

Durată de utilizare baterii

Durată mare de utilizare a bateriei

Bucuraţi-vă de un timp de redare de până la 45 de ore cu o durată îmbunătăţită de utilizare a bateriei. Petreceţi mai puţin timp cu încărcarea şi mai mult cu audiţia muzicii pe care o îndrăgiţi

Stocare în memorie

Mai multe liste de redare

Modelele din seria NW-A30 au capacitate de stocare cu posibilitate de extindere. Trebuie doar să adăugaţi o cartelă microSD şi muzica nu se va mai termina niciodată.  

Specificaţii şi funcţii
Bucuraţi-vă la nesfârşit de listele de redare preferate cu cel mai nou dispozitiv Walkman®. Graţie sunetului de înaltă rezoluţie şi designului care iese în evidenţă, noua serie NW-A30 arată la fel de bine ca sunetul pe care îl oferă.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Conversia extinsă DSEE HX restabileşte calitatea fişierelor comprimate

  • Amplificator digital S-Master HX pentru calitate pură a sunetului

  • Conectivitate Bluetooth® facilă cu conectarea printr-o atingere prin NFC

  • Include căşti cu anularea zgomotului

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor