PLAYERELE MP3

Walkman® A100 din seria A

NW-A100 SERIES

Imagine cu Walkman® A100 din seria A

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

Preţ indisponibil

Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A
Imagini cu Walkman® A100 din seria A

Caracteristici

Culori în armonie

Noua gamă h.ear este disponibilă în diverse culori, pentru a se asorta perfect cu stilul dvs. de viață. Tonurile se asortează cu un întreg spectru de nuanțe și culori diferite. Încercați-le cu ținuta preferată, se potrivesc perfect într-o armonie fără efort.

O manifestare a stilului, o celebrare a sunetului.

Susținut de Android™ și dotat cu funcții de descărcare directă și redare în flux prin Wi-Fi, atrăgătorul NW-A100 vă permite să vă bucurați de muzică așa cum doriți.

Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

Cu sunetul de înaltă rezoluție, vă puteți bucura de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate mai bună decât a CD-ului. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, pentru a avea senzația că artistul cântă în fața dvs.

Sunet de înaltă rezoluție wireless

Bucurați-vă de redarea muzicii în flux cu sunet de înaltă rezoluție datorită tehnologiei LDAC, codecul nostru wireless premium. Cu o rată de biți de 3 ori mai mare decât a tehnologiei BLUETOOTH® standard, veți beneficia de o experiență de audiție superioară pentru toată muzica dvs.

Redare DSD

Bucurați-vă de sunetul natural și de detaliile precise ale formatelor audio DSD de până la 11,2 MHz, grație conversiei PCM de înaltă calitate a dispozitivului NW-A100.

S-Master HX™ vă oferă sunet de înaltă rezoluţie la calitate maximă

Bucurați-vă de toate subtilitățile muzicii cu amplificatorul digital S-Master HX™, care redă sunet de înaltă rezoluție la calitate maximă, cu nivel redus de distorsiuni și zgomot.

DSEE HX™

Funcția de upscaling audio este îmbunătățită și mai mult de procesorul DSEE HX™, care recunoaște în mod inteligent instrumentele, vocile și genurile muzicale. Prin identificarea acestora și energia relativă a sunetului, procesorul poate regenera cu precizie sunetul pierdut în timpul compresiei digitale, pentru o experiență cu fidelitate completă, chiar și cu formate comprimate. Procesorul DSEE HX funcționează chiar și atunci când redați muzică în flux.

NFC™ cu o singură atingere și Bluetooth® pentru conectivitate instantanee

Tehnologia de comunicații în câmp apropiat (NFC) și Bluetooth® permit conectarea simplă și rapidă a muzicii. Atingeți dispozitivul cu capacitate NFC de NW-A100 pentru a-l conecta rapid și fiabil, apoi porniți redarea în flux. Nu aveți NFC? Nicio problemă. Conectaţi-vă prin Bluetooth® şi sunteţi gata de pornire. Este disponibilă compatibilitatea cu sunet LDAC și aptX™ HD.

Cadru rigid din aluminiu șlefuit pentru calitate îmbunătățită a sunetului

Cadrul din aluminiu șlefuit premium oferă o rigiditate superioară pentru impedanță redusă și sunet clar și stabil, precum și bas puternic.

Condensator cu peliculă

În etapa de amplificare se folosesc condensatoare cu peliculă de înaltă calitate, pentru a ajuta dispozitivul NW-A100 să redea sunete naturale, transparente și extinse din gama înaltă.

Rezistență pentru sunet fin

Rezistența pentru sunet fin montată pe suprafață asigură o distribuție uniformă și eficientă a alimentării către componentele circuitului, pentru o calitate constant înaltă a sunetului.

Dispunere optimizată a plăcii de circuite

Prin împărțirea blocului audio (evidențiat în roșu) și a blocului de alimentare/digital (în albastru), dispunerea plăcii de circuite a fost optimizată pentru ca zgomotul digital să nu afecteze calitatea sunetului.

Sudură avansată, cu conținut de aur, pentru sunet mai clar

Conductivitatea excepțională a aurului asigură un nivel minim de pierdere a semnalului. Pentru sunet și voci mai clare, o sudură premium, de nivel audio, fără conținut de plumb și cu o cantitate mică de aur conectează circuitul playerului NW-A100 la baterie.

Susținut de Android™

NW-A100 este susținut de Android™, ceea ce vă oferă acces facil la o gamă variată de aplicații media și servicii de muzică.

Compatibil cu Wi-Fi pentru descărcare directă și redare în flux

Susținut de Android™ și compatibil cu Wi-Fi, NW-A100 vă oferă mai multe modalități de a asculta muzică. Bucurați-vă de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux pe dispozitivul Walkman sau conectați-vă la PC pentru a accesa colecția de muzică.

IU Casetă

Ca o trimitere la emblematicul TPS-L2, dispozitivul Walkman® original din 1979, NW-A100 are un economizor de ecran și o interfață utilizator specială tip Casetă. Imaginea casetei care apare pe afișajul dispozitivului Walkman® diferă în funcție de codecul muzicii pe care o ascultați.

Port USB Type-C™

NW-A100 are un port USB Type-C™ pentru conectivitate ușoară cu o gamă de dispozitive.

Stocați chiar mai multă muzică cu slotul de card microSD

Extindeți memoria deja de dimensiuni mari a dispozitivului NW-A100 cu un card microSD: introduceți unul în slot pentru a vă bucura de liste de redare fără sfârșit și chiar și de cele mai mari colecții de muzică în timpul deplasărilor.

Autonomie a bateriei de până la 26 de ore

Perfect pentru cei care fac naveta sau dacă doriți să vă bucurați de muzica favorită; când este încărcat complet, vă puteți bucura de până la 26 de ore de redare a muzicii când redați MP3 la 128 kb/s.

Procesor de vinil

Redați pieselor dvs. digitale candoarea și personalitatea vinilului și pierdeți-vă din nou în bogăția melodiilor și în dinamica albumelor preferate. Bucurați-vă de reproducerea subtilă a rezonanței de frecvență joasă, a rezistenței ton-braț și a zgomotului de suprafață, care oferă o experiență autentică de ascultare.

Cea de-a 40-a ediție aniversară Walkman

Anul acesta marchează cea de-a 40-a aniversare Walkman®. Primul Walkman TPS-L2 a fost lansat în 1979 și a devenit un simbol al designului și al măiestriei proiectării, schimbând pentru totdeauna modul în care oamenii ascultă muzică. Pentru prima oară, aveați posibilitatea să vă bucurați de piesele, albumele și artiștii preferați, oriunde și oricând, iar acest lucru se perpetuează și astăzi.

Aflaţi mai multe despre istoricul Walkman®

Pachetul Walkman pentru cea de-a 40-a aniversare

Pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a emblematicului Walkman TPS-L2, am creat un pachet exclusiv Walkman pentru cea de-a 40-a aniversare. În cutie, care se bazează pe ambalajul original TPS-L2, veți găsi dispozitivul Walkman NW-A100, cu sigla pentru cea de-a 40-a aniversare pe spate, alături de o husă ușoară în stilul emblematicului TPS-L2. Sunt incluse și două coli cu etichete adezive Walkman pentru cea de-a 40-a aniversare.

Specificaţii
Cu funcția de sunet de înaltă rezoluție și culori care se potrivesc stilului dvs., NW-A100 cu Android™ vă permite să vă bucurați de aplicațiile preferate de muzică și de redare în flux direct pe dispozitivul Walkman® sau vă puteți conecta la PC pentru a accesa colecția de muzică. Ascultarea muzicii preferate nu a fost niciodată mai ușoară.
  • Aduceți armonie în viața dvs. cu culorile gamei h.ear

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Amplificator digital S-Master HX™ pentru o calitate pură a sunetului

  • DSEE HX Al analizează tipul melodiei și restaurează fișierele audio comprimate

  • Folosiți conexiunea Wi-Fi pentru a reda în flux și a descărca muzică cu aplicațiile Android™ preferate

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător