Aplicaţia Video şi TV SideView

Aplicația Telecomandă şi Ghid TV pentru smartphone și tabletă, disponibilă în mod gratuit de pe Google Play şi din App Store.

Pentru BRAVIA®

Telecomandă Wi-Fi® rapidă

Smartphone-ul și tableta vor deveni telecomanda dvs. pentru televizorul BRAVIA. Nu vă faceți niciodată griji referitoare la pierderea telecomenzii sau descărcarea bateriei.

Aplicaţia Ghid TV gata să meargă

La o cafenea, la locul de muncă sau acasă, nu contează unde. Verificaţi toate programările emisiunilor TV preferate cu funcţia Ghid TV de la Video şi TV SideView. Puteţi stabili şi semne de carte pentru programele pe care nu le puteţi rata.

Cele mai populare

Aflaţi ce aţi putea pierde

Verificaţi funcţionalitatea „Cele mai populare” pentru a vedea ce anume se difuzează şi ce programe populare sunt vizualizate online.

My library

Vizionaţi propriile videoclipuri

My Library vă permite să căutați și să redați videoclipuri stocate pe smartphone sau tabletă.

Notificări pornire televizor

Atunci când este conectată la un televizor BRAVIA compatibil, aplicația detectează că s-a conectat la rețeaua dvs. Wi-Fi® atunci când ajungeți acasă și vă anunță cele mai populare programe care sunt difuzate în prezent.

Notificări pornire televizor

Căutare inteligentă pentru mai mult divertisment

Puteţi căuta prin conținutul media preferat dintr-un singur loc. Căutarea Video şi TV SideView nu doar va căuta programe TV, ci şi conținut video asociat de pe web și de pe serverul dvs. de domiciliu.

Bară de căutare

Obţineţi aplicaţia