Salt la conţinut

Energie pentru călătoria dvs.

Nu mai trebuie să vă îngrijoraţi că veţi rămâne fără baterie. Oriunde vă aflaţi, orice se întâmplă, încărcătoarele portabile de la Sony sunt întotdeauna pregătite pentru călătorie.

Exploraţi funcţiile încărcătoarelor şi ale bateriilor

Încărcaţi dispozitivele cu un curent de putere ridicată de 1,5 A pentru încărcare rapidă. Indicatoare LED pe toate modelele; unele au un indicator cu 4 niveluri, iar dvs. puteţi verifica imediat nivelul de energie. Cu puterea ridicată, modelele selectate vă permit să încărcaţi dispozitive USB sau să încărcaţi încărcătorul portabil şi dispozitivul în acelaşi timp cu funcţia directă.

Indicator dublu USB şi LED conectat

Încărcaţi smartphone-ul şi tableta în acelaşi timp

1000x reîncărcabil

Încărcătoarele portabile conţin tehnologia Hybrid GEL, care permite transportarea în siguranţă a acestora. Fiind construit pentru a rezista, un încărcător păstrează 80 % din putere după un an şi oferă până la 1000 de încărcări într-un ciclu de viaţă.

Baterii cu litiu-polimer de la Sony concepute pentru a dura

Încărcătorul nostru portabil conţine baterii cu tehnologie Hybrid Gel

Baterii cu litiu-polimer

Funcţii de securitate

Funcţii de securitate fiabile perfecte pentru protejarea produselor dvs.

Pictogramă cronometru

Cronometru de siguranţă

După încărcarea completă a smartphone-ului sau a altui dispozitiv, cronometrul de siguranţă încheie procesul de încărcare pentru a preveni supraîncălzirea.

Pictogramă termometru

Sistem de monitorizare a temperaturii

Curentul electric se opreşte atunci când temperatura bateriei depăşeşte un nivel maxim. Acest lucru vă protejează atât încărcătorul portabil, cât şi dispozitivul.

Încărcare în culoarea preferată

Alegeţi culoarea bateriei aşa cum vă alegeţi culoarea smartphone-ului, deoarece ambele dispozitive vă vor însoţi oriunde mergeţi. Încărcătoarele noastre sunt atât de subţiri şi de compacte, încât se potrivesc în geantă, astfel că puteţi să le transportaţi fără nicio grijă. Alegeţi dintr-o gamă amplă de culori şi modele care se potrivesc stilului dvs. de viaţă.FN_01]

Aflaţi ce se potriveşte pentru dvs.

Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor şi tabletelor Xperia™. Utilizaţi-l şi pentru a vă încărca dispozitivele Cyber-shot™, Handycam® şi Walkman®, oricând şi oriunde aveţi nevoie. Alegeţi modelul care se potriveşte nevoilor dvs.

Libertate deplină

Ideal pentru o călătorie lungă, o călătorie de afaceri şi o călătorie de plăcere, capacitatea ridicată a acestuia vă oferă până la 6 încărcări complete pentru smartphone-ul dvs.

Un plus de putere

Îl puteţi lua la festivaluri de muzică şi în călătorii de afaceri pentru încărcarea dispozitivelor în aer liber. Oferiţi smartphone-ului dvs. până la 4 încărcări complete.