UNITATE SSD EXTERNĂ

Unitate SSD externă rapidă și rezistentă

SL-M SERIES
Imagine cu Unitate SSD externă rapidă și rezistentă

500 GB

SL-MG5

Preţ indisponibil

1 TB

SL-M1

Preţ indisponibil

2 TB

SL-M2

Preţ indisponibil

Imagini cu Unitate SSD externă rapidă și rezistentă
Imagini cu Unitate SSD externă rapidă și rezistentă
Imagini cu Unitate SSD externă rapidă și rezistentă
Imagini cu Unitate SSD externă rapidă și rezistentă
Viteză și rezistență fără compromisuri, pentru profesioniști

Descoperiți performanța de vârf cu unitățile SSD din seria SL-M

Incredibil de rapidă și de rezistentă, seria noastră SL-M este perfectă pentru stocarea colecțiilor foto la înaltă rezoluție, a clipurilor video de înaltă definiție și a altor tipuri de conținut multimedia cu volum ridicat de date. Viteza de citire și de scriere de până la 1.000 MB/s cu tehnologie NVMe prin interfața USB SuperSpeed de 10 Gb/s (USB 3.2 din a doua generație) face ca fiecare pas din fluxul dvs. de lucru profesional să fie mai rapid, pentru backupuri, duplicare și editare mai eficiente. În plus, este robustă, cu durabilitate IP67 și rezistență la șocuri de la o înălțime de 3 metri, ceea ce vă permite să vă concentrați asupra creativității, în loc să vă faceți griji cu privire la datele dvs. prețioase.

Viteză uimitoare la fiecare pas al fluxului de lucru

Stocați, editați și faceți backup rapid pentru conținutul profesional, în studio sau în călătorie

Imagine cu un bărbat transferând date
Accelerați fluxurile de lucru

Realizați mai multe în mai puțin timp. Conexiunea rapidă și viteza mare a transferurilor de date permit backupuri, verificări și retușări rapide ale conținutului, în studio sau în călătorie. Ideal pentru lucrul cu fișiere mari sau sub presiunea timpului.

Transferați date la viteze incredibil de ridicate

Cu tehnologia SSD NVMe și o interfață USB SuperSpeed de 10 Gb/s (USB 3.2 din a doua generație), seria SL-M atinge o viteză de citire și de scriere de 1.000 MB/s, suficientă pentru fluxuri de lucru eficiente. Viteza scade mai puțin la copierea fișierelor mari (grafic 1: comparație între 500 și 1.000 GB) sau la suprascrieri (grafic 2: comparație între 1 și 10 suprascrieri) grație controlerului SSD.

Transfer de date la viteze incredibil de ridicate
Extrem de robuste, tari precum piatra 

Durabilitate pe care vă puteți baza, oriunde vă desfășurați activitatea și indiferent de condiții

Rezistență la apă IP67
Rezistență la apă IPx7 

Integrând componente rezistente la apă, inclusiv un port USB Type-C® care este rezistent la apă chiar și fără capac de etanșare, unitățile din seria SL-C pot fi scufundate în apă de până la 1 metru timp de până la 30 de minute.    

Rezistență la praf IP67
Rezistență la praf IP6X

Beneficiați de protecție completă împotriva prafului, nisipului și murdăriei, deci puteți sta liniștit, știind că prețiosul dvs. conținut este în siguranță în orice condiții și medii de lucru.   

Rezistență la căderi de la 3 metri
Rezistență la căderi de la 3 metri

Corpul inovator din aluminiu, realizat dintr-o singură bucată, cu o construcție omnidirecțională rezistentă la șocuri, permite acestor unități extrem de robuste să suporte căderi de până la 3 metri.

Rezistente la o presiune de până la 6.000 kgf
Rezistente la o presiune de până la 6.000 kgf

Unitățile noastre cu specificația TOUGH din seria SL-M au fost concepute pentru utilizarea în lumea reală, având un corp de aluminiu care poate rezista la presiuni de până la 6000 kgf.

Rezistente la îndoire cu presiuni de până la 2.000 kgf
Rezistente la îndoire cu presiuni de până la 2.000 kgf

Corpul extrem de puternic, realizat din aluminiu, permite acestor unități să reziste la îndoirea cu presiuni de până la 2.000 kgf , oferindu-vă robustețea de care aveți nevoie în timpul călătoriilor sau al ședințelor foto.

Design ergonomic

Robuste, compacte și ușoare, pentru manevrare și utilizare ușoare

Rezistență foarte ridicată într-o structură de aluminiu dintr-o singură piesă 

Corpul inovator din aluminiu, realizat dintr-o singură bucată, cu o construcție omnidirecțională rezistentă la șocuri, este robust și durabil, oferind protecție totală oriunde vă poartă călătoriile. 

Suprafață vălurită, pentru aspect îmbunătățit
Suprafață vălurită, pentru aspect îmbunătățit

Suprafața ondulată rezistentă asigură o prindere fermă, fără posibilitate de alunecare în timpul transportului și al manevrării cablurilor, este rezistentă la amprente și face unitatea ușor de găsit atunci când o căutați în geantă. 

Indicator LED uşor de observat
Indicator LED uşor de observat

Indicatorul LED este plasat inteligent, fiind ușor vizibil din partea de sus sau din față, ceea ce vă permite să verificați rapid starea încărcării. 

Organizare fără efort, cu totul inclus
Organizare fără efort, cu totul inclus

Fiindcă sunt incluse două benzi de cauciuc și un autocolant, aveți tot ce vă trebuie pentru a vă organiza conținutul.

Recuperați datele pierdute
Recuperați datele pierdute

Se poate să ștergeți din greșeală fișiere și fotografii. Aplicația File Rescue este un instrument puternic și ușor de folosit, pentru recuperarea datelor. Cei care au cumpărat unități SSD externe din seria SL-M pot descărca gratuit aplicația.

Stocați până la 2 TB de conținut 

Păstrați în siguranță toate fișierele valoroase cu opțiuni de stocare de 500 GB, 1 TB sau 2 TB în timpul deplasărilor - spațiu și viteză suficiente pentru a stoca, a edita și a organiza fișiere foto de înaltă rezoluție, videoclipuri 4K, proiecte cu conținut digital etc.

Stocați până la 2 TB de conținut

Specificaţii şi funcţii

Această unitate SSD externă incredibil de rapidă și de rezistentă este soluția perfectă pentru pasionații de fotografie/videografie și producătorii de conținut exigenți. Viteza de transfer de până la 1.000 MB/s într-o carcasă ondulată din aluminiu, rezistentă la apă, la praf și la impact contribuie la fluxuri de lucru profesionale mai rapide și mai sigure.
  • Transfer de date de până la 1.000 MB/s (citire și scriere) prin USB SuperSpeed de 10 Gb/s (USB 3.2 din a doua generație) (USB Type-C®)

  • Rezistență la apă/praf (IP67) și la impact

  • Carcasă din aluminiu elegantă și rezistentă, cu finisaj ondulat al suprafeței

  • Capacitate de stocare de până la 2 TB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător