Preţuri începând de la:

Preț recomandat

679,10 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

240GB

SL-EG2

Preț recomandat

679,10 LEI

480GB

SL-EG5

Preț recomandat

1.068,30 LEI

960GB

SL-E1

Preț recomandat

2.099,40 LEI

Imagini cu Unitate SSD externă cu USB Type-C™
Imagini cu Unitate SSD externă cu USB Type-C™

Caracteristici

Atât de mică, încât nu veți pleca de acasă fără ea

Această unitate SSD (Solid State Drive) externă elegantă, de mare capacitate, este mai mică decât un card de credit (A) și cântărește doar 50 g. Introduceți-o în buzunar sau în geantă și veți avea mereu asupra dvs. o capacitate de stocare de până la 960 GB.

Suprafață ondulată pentru un aspect mai plăcut și o priză mai bună

Finisajul durabil din aluminiu șlefuit rezistă la amprente, iar suprafața ondulată adaugă o notă de distincție la designul produsului. Pe lângă asigurarea unei prize sigure pentru transport, modelul ondulat permite găsirea ușoară a unității prin pipăire când o căutați în geantă. În combinație cu elementele de design bine gândite, cum ar fi ledul vizibil de acces, această unitate arată la fel de bine pe cât se comportă. 

Interfață USB 3.1 Gen 2 pentru transferuri rapide

Nu mai trebuie să așteptați transferarea fișierelor. Această unitate SSD externă este compatibilă cu USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 Gbps) pentru transfer de date de mare viteză, până la 540 MB/s (citire) sau 520 MB/s (scriere). Puneți fișierele în mișcare, ca să vă puteți mișca și dvs.

Capacitate de stocare de 960 GB într-un dispozitiv de buzunar

Păstrați-vă toate fișierele importante în siguranță cu spațiul de stocare de până la 960 GB – spațiu suficient pentru a stoca și organiza fotografiile, clipurile video, muzica și multe altele.

Durabilă și fiabilă pentru stocarea în siguranță a fișierelor

Unitățile Solid State Drive utilizează memorie flash fără componente mobile în interior. Astfel crește rezistența la șocuri a unității și se reduce riscul defecțiunilor mecanice și pierderea datelor importante. Folosiți-o și călătoriți cu ea fără griji, știind că fișierele sunt în siguranță.

Instrumentul ideal pentru fotografii profesioniști

Unitatea SL-E este soluția excelentă pentru profesioniștii fotografiilor digitale. Cu capacitatea mare și conexiunea ultrarapidă la PC, prin interfața USB 3.1 Gen 2, este partenerul perfect pentru fotografierea de înaltă performanță prin partajarea conexiunii la internet cu camere precum noua Sony A7RIII. Vitezele de transfer al datelor până la 540 MB/s (citire) și 520 MB/s (scriere) asigură realizarea rapidă a copiilor de rezervă și a verificării și retușării imaginilor, ca și cum ați folosi o unitate locală, iar corpul compact și durabil vă oferă o portabilitate de neegalat.

Conectați o gamă de dispozitive

Seria SL-E este dotată cu porturi USB Type-C™ compacte și reversibile pentru conectarea la cele mai recente dispozitive. Cablurile USB Type-C - C și USB Type-C - Standard-A pot fi utilizate cu o gamă de dispozitive, inclusiv cele mai recente Mac-uri și PC-uri Windows, smartphone-uri și tablete Android (USB Type-C) și cu Mac-urile și PC-urile Windows obișnuite (USB Standard-A).

Vedeţi tab. de compatibilitate

ENC DataVault lite pentru securitate completă

Scăpați de griji având acces liber la aplicația ENC DataVault lite inclusă în unitate. Puteți proteja prin parolă partițiile selectate folosind criptarea AES pe 256 de biți, lăsându-le „deschise” pe celelalte pentru utilizare flexibilă. După activare, este necesară o parolă de fiecare dată când doriți să accesați fișierele criptate. Compatibilitatea cu mai multe platforme înseamnă că puteți seta o parolă pentru blocare de pe Mac pentru a deschide apoi din Windows și invers.

Descărcați ENC DataVault lite

Specificaţii
Această unitate SSD externă de mare capacitate, elegantă și compactă, este instrumentul suprem pentru fluxul de lucru fotografic și creativ fără probleme. Interfața USB Type-C/USB 3.1 Gen 2 asigură rapid accesibilitatea și copierea de rezervă, până la 540 MB/s (citire), între o gamă de PC-uri și smartphone-uri. Designul cu „suprafață ondulată”, fiabil și durabil, mai asigură o priză sigură și rezistența la amprente.
  • Capacitate de stocare de până la 960 GB

  • Design ultracompact; mai mică decât un card de credit și doar 50 g.

  • Interfață USB 3.1 Gen 2 cu port USB Type-C pentru transfer de date de mare viteză, până la 540 MB/s (citire) și 520 MB/s (scriere).

  • Corp metalic durabil și elegant, finisat cu suprafață ondulată

  • Cabluri USB Type-C - C și USB Type-C - Standard-A incluse

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător