Imagini cu Unitate Solid-State Drive externă 
Imagini cu Unitate Solid-State Drive externă 
Imagini cu Unitate Solid-State Drive externă 

Caracteristici

Este atât de mică încât încape în buzunar

Această unitate externă Solid-State Drive elegantă este mai mică decât un card de credit. Modelul ultracompact, portabil cântăreşte doar 35 g şi are o grosime de doar 9,4 mm - dimensiuni perfecte pentru aproape orice geantă sau buzunar. Finisajul durabil din aluminiu mat este disponibil în două opţiuni de culoare: negru sau argintiu, astfel încât îi va impresiona cu siguranţă în egală măsură pe prieteni şi pe colegi. 

Capacitate de stocare de 256 GB 

Păstraţi-vă fişierele importante în siguranţă cu spaţiul de stocare de 256 GB - spaţiu suficient pentru a stoca şi organiza fotografiile, clipurile video, muzica şi multe altele. Iar cu securitatea îmbunătăţită încorporată, este cu adevărat cea mai sigură şi mai uşoară modalitate de a vă gestiona datele.

Versiune fiabilă pentru stocarea în siguranţă a fişierelor

Datorită utilizării memoriei flash - exact ca un stick USB - care generează mai puţină căldură, unităţile Solid State Drive pot asigura performanţe mai rapide, mai fiabile decât unităţile hard disk externe. Datorită faptului că nu există piese care să se mişte în interior, riscurile de apariţie a defecţiunilor mecanice sunt de asemenea reduse semnificativ - astfel încât puteţi avea încredere că toate fişierele dvs. vor rămâne intacte şi sigure. 

Interfaţă USB 3.0 pentru transferuri rapide

Nu veţi pierde timpul aşteptând ca fişierele dvs. să se transfere. Această unitate Solid State Drive externă este compatibilă cu USB 3.0, ceea ce vă permite să transferaţi date la viteză mare, de până la 450 MB/s în modul de citire.

Password Protection Manager pentru securitate absolută 

Bucuraţi-vă de linişte sufletească cu Password Protection Manager. După activare, introduceţi o parolă de fiecare dată când vă conectaţi la PC. Puteţi să alegeţi o parolă pentru anumite partiţii şi să le lăsaţi pe celelalte „deschise” pentru a fi utilizate de alte persoane. În plus, criptarea AES complexă pe 256 de biţi adaugă un plus de securitate.

Descărcaţi Password Protection Manager

Backup Manager pentru gestionarea inteligentă a fişierelor

Software-ul Backup Manager vă permite să creaţi copii de siguranţă ale datelor de pe PC sau laptop cu efort minim. Software-ul recunoaşte fişierele care au fost modificate sau adăugate recent şi le transferă numai pe acestea - ceea ce economiseşte timp valoros.

Descărcaţi Backup Manager

Specificaţii
Această unitate elegantă Solid State Drive externă este mai mică decât un card de credit - perfectă pentru a fi strecurată în geantă sau în buzunar şi pentru a vă însoţi peste tot. Şi cu capacitatea de stocare de 256 GB şi transferul de date ultrarapid, păstraţi fişierele în siguranţă în timpul călătoriilor mai uşor ca oricând.
  • Capacitate de stocare de 256 GB

  • Ultracompactă, model mai mic decât cea un card de credit

  • USB 3.0 pentru transfer de date de mare viteză, de până la 450 MB/s (citire) 

  • Corp metalic elegant şi rezistent cu linii fine

  • Securizaţi-vă fişierele cu Backup Manager şi Password Protection

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător