Imagini cu Unitate hard disk externă
Imagini cu Unitate hard disk externă
Imagini cu Unitate hard disk externă
Imagini cu Unitate hard disk externă
Imagini cu Unitate hard disk externă
Imagini cu Unitate hard disk externă

Caracteristici

Capacitate ridicată

Stocaţi până la 2 TB de date într-un dispozitiv în format de buzunar

Măriţi vitezele de transfer cu Data Transfer Accelerator

Reduceţi duratele de transfer cu software-ul Data Transfer Accelerator, care permite transferul datelor de aproximativ 2 ori mai rapid pe unitatea hard disk externă. (*Data Transfer Accelerator nu acceptă Windows® 10.)

Design elegant

Compact şi stilat, cu finisaj din oţel negru şlefuit sau argintiu

Compatibilitate simplă cu FAT32 Formatter

Conectaţi la modelele mai vechi de PC, PlayStaion®3 şi modele Handycam®. Programul de formatare FAT32 al unităţii de hard disk are opţiuni de stocare pentru produsele care nu acceptă sistemul de fişiere NTFS. În plus, cu software-ul inteligent, configurarea nu e deloc complicată: conectaţi unitatea şi începeţi imediat să o folosiţi. *Reţineţi că acest proces şterge de pe unitatea de hard disk toate datele existente, inclusiv software-ul, deci vă recomandăm să faceţi copierea de siguranţă.

Backup Manager pentru gestionarea inteligentă a fişierelor

Software-ul Backup Manager vă permite să creaţi copii de siguranţă ale datelor de pe PC sau laptop cu efort minim. Software-ul recunoaşte fişierele care au fost modificate sau adăugate recent şi le transferă numai pe acestea - ceea ce economiseşte timp valoros.

Specificaţii
Capacitate
2 TB
Tip de port
Conector USB 3.1 Gen 1
Viteză de transfer
Max. 480 Mbps (USB 2.0), Max. 5 Gbps (USB 3.1 Gen1)
Dispozitive compatibile
Windows®PC, Macintosh
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător