Festivalurile muzicale din toamna anului 2016

Ghidul suprem pentru supravieţuire

Dacă aveţi de gând să ajungeţi la oricare dintre festivalurile din toamna lui 2016, pregătiţi-vă de acţiune! Festivalurile de muzică sunt cele mai bune modalităţi să vedeţi trupele preferate, să cunoaşteţi oameni noi, să vă delectaţi cu mâncare bună şi să obţineţi noi amintiri.

Cheia pentru a avea o experienţă excelentă la festivalurile de muzică este să fiţi pregătit! Din fericire pentru dvs., am alcătuit o listă de elemente esenţiale pentru festivalurile de muzică în ceea ce priveşte îmbrăcămintea, bagajul şi modalitatea de pregătire pentru marele eveniment.

Citiţi acest ghid de supravieţuire la un festival de muzică înainte de a porni în weekendul vieţii dvs.

Ce să purtaţi

Spre deosebire de festivalurile de vară fierbinţi precum Coachella, Lollapalooza sau altele, veţi avea de-a face cu o vreme mult mai rece în toamnă.

Doamnelor, puteţi aduce un plus de vibraţie boemă adăugând un chimono cu imprimeuri sau o pălărie de soare în garderobă. Dar, dacă nu vreţi să vă petreceţi cea mai mare a timpului simţindu-vă groaznic din cauza frigului – mai bine lăsaţi tricourile scurte acasă.

Domnilor, purtaţi un flanel subţire sau o şapcă pentru un plus de căldură. Cheia este stratificare. Astfel, în timpul dansului din corturi vă puteţi dezbrăca cu uşurinţă de stratul suplimentar de haine pentru a vă răcori.

Regula nr. 1 atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei este să se asigure că au încălţăminte comodă. Tenişii cu talpă plată precum Vans sau Converse vor fi cei mai buni prieteni după o zi lungă de dans şi alergat de la o scenă la alta.

Ce să luaţi cu dvs.

Suntem convinşi că aveţi toate elementele de bază (adică biletul/brăţara de acces, telefonul şi bani suplimentari), dar iată alte câteva accesorii esenţiale fără de care nu aţi vrea să mergeţi la un festival muzical:

Cremă de protecţie solară

Când dansaţi toată ziua în plin soare, folosirea cremei solare cu factor ridicat de protecţie este obligatorie. Nici să nu vă gândiţi să renunţaţi la acest articol. Dacă renunţaţi, sunt şanse să vă alegeţi a doua zi cu arsuri solare puternice la serviciu sau la şcoală.

Ochelari de soare ieftini

Festivalurile de muzică nu sunt o ocazie bună pentru a vă etala perechea preferată de ochelari de soare de marcă. Dacă aveţi de gând să înotați în mulţime (sau dacă vreţi măcar să încercaţi să ajungeţi în primele rânduri prin mulţime), sunt şanse mari să îi pierdeţi sau să îi stricaţi.

Sticlă de apă reutilizabilă

Ţineţi minte, deshidratarea este o realitate. Dacă regulile festivalului permit, luaţi cu dvs. o sticlă de apă reutilizabilă şi asiguraţi-vă că aflaţi locaţiile punctelor de reîncărcare cu apă înainte să aveţi nevoie. Corpul dvs. vă va mulţumi.

Dezinfectant pentru mâini/şerveţele umede

Toalete mobile … am zis suficient.

Încărcător portabil

Postând pe Instagram fiecare moment memorabil şi pe Snapchat reprezentaţiile muzicale preferate, există şanse mari ca telefonul dvs. să rămână fără baterie. Un încărcător portabil poate salva situaţia, în special dacă vă pierdeţi de prieteni.

Boxe wireless

Dacă plănuiţi să campaţi peste noapte la un festival de muzică, sigur veţi dori să aveţi boxe wireless în tabără pentru a continua petrecea. Pentru o experienţă de audiţie supremă, descoperiţi boxele Ultra Premium Bluetooth® cu sunet de înaltă rezoluţie de la Sony şi bucuraţi-vă de un sunet curat, clar, de înaltă rezoluţie. Veţi fi surprins de asemănarea muzicii cu cea din spectacolele live.

Cum să vă pregătiţi

Planificaţi-vă ziua în funcţie de artistul pe care doriţi să îl vedeţi.

Creaţi un program sau descărcaţi aplicaţia festivalului pe telefon cu câteva zile înainte. Este foarte probabil că veţi întâmpina câteva conflicte de programare şi veţi pierde câteva spectacole, dar planificarea în avans vă va ajuta să vă bucuraţi din plin de timpul avut la dispoziţie.

Obţineţi numerele de telefon ale prietenilor pe hârtie.

Înainte de a ajunge la faţa locului, asiguraţi-vă că vă notaţi numerele de telefon ale tuturor prietenilor pe o coală de hârtie, pe care o puteţi ţine în portofel. Astfel, dacă telefonul se descarcă la jumătatea zilei şi trebuie să împrumutaţi un telefon de la altcineva, veţi putea lua legătura cu gaşca.

Stabiliţi un punct de întâlnire.

Este inevitabil să vă separaţi la un moment dat de grup în timpul festivalului. Din cauză că semnalul telefonului mobil poate avea de suferit, stabiliţi o locaţie de întâlnire cu prietenii după terminarea spectacolului.

Alcătuiţi dinainte o listă de redare a muzicii.

Este modul perfect de a vă familiariza cu artiştii participanţi la festival. Exploraţi şi spectacolele oferite de artişti „mai puţin cunoscuţi”! Festivalurile de muzică oferă o oportunitate minunată de a descoperi noi artişti.