Experienţa supremă a jocurilor

Pregătit pentru PlayStation® 5

Suntem la începutul unei noi ere a jocurilor. Descoperiți rezoluția 4K la 120 cps, o funcție nouă pe PS5, cu televizoarele compatibile ZH8 și XH90/92 BRAVIA.

Imagine 4K 120
Câștigați mereu cu rezoluția 4K la 120 cps

Transformați experiența jocurilor. Televizoarele noastre cu intrare HDMI și rezoluție 4K la 120 cps oferă mișcări mai fluide și mai clare, pentru jocuri fără latență.

PlayStation®5 și ZH8/XH90 acceptă jocuri cu rezoluția 4K la 120 cps.

Aduceți acțiunea la viață cu 8K

Cu o rezoluție incredibil de mare, televizoarele noastre 8K vă permit să vă cufundați în universuri cu o profunzime și detalii incredibile.

Ieșirea 8K este disponibilă pe PlayStation®5 și ZH8.

Comparație a capului unui leu, la rezoluțiile 4K și 8K.
Contrast captivant în jocuri

Televizoarele convenționale utilizează un singur rând de LED-uri. Televizoarele Full Array LED de la Sony plasează aceste rânduri pe întregul ecran, astfel că fiecare zonă este controlată individual pentru a evidenția și mai pregnant zonele întunecate și zonele luminoase și pentru a dezvălui fiecare detaliu al universului alternativ în care ați pășit.


DREAMS™ © anul lansării inițiale-anul curent Sony Interactive Entertainment Europe. Publicat de Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Dezvoltat de Media Molecule.
“DREAMS” este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Sony Interactive Entertainment Europe. Toate drepturile sunt rezervate.

Interfața HDMI2.1 va deveni disponibilă printr-o actualizare de software ulterioară; aplicabil doar pentru modelul XH90.

Sunet multidimensional

Renumita noastră tehnologie Acustică Multi-Audio™ folosește tweetere de poziționare a sunetului pentru a oferi un sunet de înaltă calitate exact din locul în care se întâmplă acțiunea scenei. Rezultatul este un joc dinamic, captivant, iar tot ceea ce vedeți este sincronizat perfect cu ceea ce auziți.

Tehnologia Acustic Multi Audio este disponibilă doar pe televizoarele XH95 de minimum 55” și pe televizoarele XH90 de minimum 65”.

Uncharted™4: A Thief’s End ©anul lansării inițiale-anul curent Sony Interactive Entertainment America LLC. Publicat de Sony Interactive Entertainment Europe.
Dezvoltat de Naughty Dog LLC. „Uncharted” este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Sony Interactive Entertainment Europe. Toate drepturile sunt rezervate.

Sony BRAVIA®, creat pentru jucători
Seria XH90 – jucați potrivit intenției creatorului

Explorați detaliile din umbră și vârfurile de luminozitate ale unui TV Full Array LED; cu Acoustic Multi-Audio™ auziți fiecare sunet exact de acolo de unde provine. Pe XH90 abordați fiecare element al jocului la intensitate maximă.

Tehnologia Acustic Multi Audio este disponibilă doar pe televizoarele XH90 de minimum 65”.

Perfect pentru PlayStation®

Prin tehnologiile avansate pentru imagine și sunet, Sony BRAVIA® aduce jocurile la viață, oferind imagini intense și un sunet atmosferic tridimensional.

Cele mai bune TV-uri Sony 4K LCD – Seria XH95

Alimentat de X1 UltimateTM, procesorul care stă la baza televizoarelor noastre 8K, XH95 oferă o calitate supremă a imaginii, iar tehnologia de redare a sunetului din imagine vă plasează cu adevărat în mijlocul acțiunii.

Seria A8 – OLED puternic, superb

Cu peste 8 milioane de pixeli OLED auto-iluminați, controlați individual, veți vedea nuanțe deschise mai pure și nuanțe închise mai profunde pe A8, care vor adăuga un alt nivel de profunzime, textură și realism jocurilor dvs.