Experienţa supremă a jocurilor
Perfect pentru PlayStation®

Prin tehnologiile avansate pentru imagine și sunet, Sony BRAVIA® aduce jocurile la viață, oferind imagini intense și un sunet atmosferic tridimensional.

Contrast captivant în jocuri

Televizoarele convenționale utilizează un singur rând de LED-uri. Televizoarele Full Array LED de la Sony plasează aceste rânduri pe întregul ecran, astfel că fiecare zonă este controlată individual pentru a evidenția și mai pregnant zonele întunecate și zonele luminoase și pentru a dezvălui fiecare detaliu al universului alternativ în care ați pășit.


DREAMS™ © anul lansării inițiale-anul curent Sony Interactive Entertainment Europe. Publicat de Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Dezvoltat de Media Molecule.
“DREAMS” este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Sony Interactive Entertainment Europe. Toate drepturile sunt rezervate.

Acțiune în timp real

Cu un timp de răspuns ultra rapid și modul de joc dedicat care minimizează latența la lansarea comenzilor, puteți controla fiecare mișcare în timp real.

Interfața HDMI2.1 va deveni disponibilă printr-o actualizare de software ulterioară; aplicabil doar pentru modelul XH90.© 2016 Sony Interactive Entertainment Inc., Dezvoltat de Polyphony Digital Inc. Producătorii, mașinile, numele, mărcile și imaginile asociate prezentate în acest joc includ, în unele cazuri, mărci comerciale și/sau materiale protejate de drepturi de autor ale proprietarilor respectivi. Toate drepturile sunt rezervate. Nicio reprezentare sau recreere a locațiilor, entităților, întreprinderilor sau organizațiilor din lumea reală nu este destinată să reprezinte sau să implice vreo sponsorizare sau aprobare a acestui joc de către o astfel de parte sau de către astfel de părți. Siglele „Gran Turismo” sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale înregistrate ale Sony Interactive Entertainment Inc.

Sunet multidimensional

Renumita noastră tehnologie Acustică Multi-Audio™ folosește tweetere de poziționare a sunetului pentru a oferi un sunet de înaltă calitate exact din locul în care se întâmplă acțiunea scenei. Rezultatul este un joc dinamic, captivant, iar tot ceea ce vedeți este sincronizat perfect cu ceea ce auziți.

Tehnologia Acustic Multi Audio este disponibilă doar pe televizoarele XH95 de minimum 55” și pe televizoarele XH90 de minimum 65”.

Uncharted™4: A Thief’s End ©anul lansării inițiale-anul curent Sony Interactive Entertainment America LLC. Publicat de Sony Interactive Entertainment Europe.
Dezvoltat de Naughty Dog LLC. „Uncharted” este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Sony Interactive Entertainment Europe. Toate drepturile sunt rezervate.

Sony BRAVIA®, creat pentru jucători
Seria XH90 – jucați potrivit intenției creatorului

Explorați detaliile din umbră și vârfurile de luminozitate ale unui TV Full Array LED; cu Acoustic Multi-Audio™ auziți fiecare sunet exact de acolo de unde provine. Pe XH90 abordați fiecare element al jocului la intensitate maximă.

Tehnologia Acustic Multi Audio este disponibilă doar pe televizoarele XH90 de minimum 55”.

Cele mai bune TV-uri Sony 4K LCD – Seria XH95

Alimentat de X1 UltimateTM, procesorul care stă la baza televizoarelor noastre 8K, XH95 oferă o calitate supremă a imaginii, iar tehnologia de redare a sunetului din imagine vă plasează cu adevărat în mijlocul acțiunii.

Seria A8 – OLED puternic, superb

Cu peste 8 milioane de pixeli OLED auto-iluminați, controlați individual, veți vedea nuanțe deschise mai pure și nuanțe închise mai profunde pe A8, care vor adăuga un alt nivel de profunzime, textură și realism jocurilor dvs.