Obțineți maximum de la televizor
Servicii de redare în timp real

Televizorul BRAVIA vă oferă cel mai bun conținut și divertisment. Bucurați-vă de sute de aplicații și jocuri de la cei mai mari furnizori de conținut 4K printr-o simplă apăsare de buton.

Profitați la maximum de serviciile noastre de streaming cu trei tipuri diferite de ecran de pornire.


Ecrane de pornire

Ecranul de pornire pe care îl utilizați pentru BRAVIA cu funcția Google TV ™ diferă în funcție de conexiunea dv la internet și dacă sunteți conectat sau nu la contul Google.


1. „Mod Principal”, în care dispuneți de întreaga funcționalitate

Dacă vă conectați la internet și vă autentificați cu contul Google, veți fi în modul Principal. Dacă îl utilizați în modul Principal, conținutul recomandat preferat va fi afișat pe ecranul principal pe baza istoricului de vizionare.Vă recomandăm să utilizați „modul Principal” pentru a maximiza atractivitatea televizorului BRAVIA cu funcție Google TV™.


2. „Mod Aplicație”, care nu înregistrează istoricul vizionărilor

În acest mod, istoricul vizionărilor de conținut nu este afișat sau înregistrat pe ecranul principal. Puteți accesa direct fiecare aplicație. Puteți activa [Settings] (Setări) - [Accounts and Login] (Conturi și conectare) - „Select Account” (Selectați contul) - „App Only Mode” (Doar mod Aplicație).3. „Mod de bază” cu funcții limitate

Căutarea vocală nu este disponibilă în modul de bază. Dacă nu sunteți conectat la internet sau nu sunteți conectat cu contul Google, unele funcții vor fi restricționate.Asociați cu BRAVIA conținutul găsit pe smartphone

Conectați-vă la un televizor BRAVIA cu Google TV ™ folosind același cont Google ca cel de pe smartphone. Doar căutați pe smartphone și adăugați conținutul găsit la lista de dorințe, iar conținutul va fi afișat pe TV împreună cu acesta (*), scutindu-vă de deranjul de a căuta mai târziu.

* Trebuie să căutați cu Google Engine pentru a adăuga la lista de dorințe

* Conținutul asociat va fi afișat în fila Bibliotecă a TV-ului