Obțineți maximum de la televizor
Oglindirea ecranului

Proiectați cu ușurință conținutul de pe ecranul mic al smartphone-ului, precum fotografiile și clipurile video, pe ecranul mare al televizorului BRAVIA. Datorită Chromecast built-in, BRAVIA poate proiecta fotografii, clipuri video, muzică etc. de pe smartphone.

Tot ce trebuie să faceți este să conectați smartphone-ul și BRAVIA la aceeași rețea Wi-Fi și să apăsați pe pictograma de proiectare afișată pe smartphone.

* Aplicația de pe smartphone trebuie să fie compatibilă cu Chromecast built-in.
* Dacă aplicația este „Google Foto”, puteți să proiectați și de pe un dispozitiv iPhone. (Începând cu aprilie 2021).

Ce puteți face cu un iPhone compatibil cu Apple AirPlay 2

Acum, puteți afișa fotografiile de pe iPhone pe BRAVIA

Bucurați-vă de fotografiile și clipurile video de pe iPhone, iPad sau MacBook cu familia și prietenii dv, alături de BRAVIA. Tot ce trebuie să faceți este să conectați BRAVIA și dispozitivul dv la aceeași rețea Wi-Fi și să atingeți pictograma AirPlay care apare pe ecran.Bucurați-vă de fotografiile și clipurile video de pe iPhone, iPad sau MacBook cu familia și prietenii dv, alături de BRAVIA. Tot ce trebuie să faceți este să conectați BRAVIA și dispozitivul dv la aceeași rețea Wi-Fi și să atingeți pictograma AirPlay care apare pe ecran.


Vorbiți cu Siri

De exemplu, puteți să porniți și să opriți televizorul BRAVIA rostind „Hei, Siri, pornește BRAVIA” către iPhone. De asemenea, puteți reda cu ușurință muzica de pe iPhone pe BRAVIA rostind Hei, Siri, redă melodii din Apple Music pe televizor”.

* Setări Bravia → Apple AirPlay și HomeKit → Setări HomeKit, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a efectua setările inițiale.
* Trebuie să conectați BRAVIA și iPhone la aceeași rețea Wi-Fi.