Obțineți maximum de la televizor
Setările de imagine și sunet

Profitați la maximum de experiența audio și de vizionare cu ajutorul setărilor de imagine și sunet ușor de utilizat.


Senzor de luminozitate

Reglați automat nivelurile de luminozitate de pe ecran în funcție de iluminarea din încăpere. Imaginile întunecate sunet de domeniul trecutului, iar claritate mai mare a imaginii vă oferă posibilitatea să obțineți cele mai bune rezultate de la conținutul vizionat.Pentru a seta calitatea imaginii, apăsați pe butonul de setări (pictograma rotiță) de pe telecomandă și selectați [Settings] (Setări)-[Display &; Sound] (Afișaj și sunet)-[Picture] (Imagine)-[Light sensor] (Senzor de lumină) on/off (activat/dezactivat).


Corectare integrată a sunetului în funcție de încăpere

Bucurați-vă de un sunet captivant și de o experiență cinematografică, indiferent de forma sau dimensiunea camerei, folosind setările noastre de sunet adaptate la încăpere.Pentru a regla automat calitatea sunetului, apăsați pe butonul de setări (pictograma rotiță) de pe telecomandă și selectați [Settings] (Setări)-[Display and Sound] (Afișaj și sunet)-[Sound] (Sunet)-[Acounstic auto calibration] (Calibrare automată sunet).


Personalizați calitatea imaginii

Setați calitatea imaginii pentru a profita la maximum de vizionare, indiferent de sursă: YouTube, Netflix sau intrarea HDMI. Bucurați-vă de imagini vii când vizionați filme, sport, muzică live și altele!

Apăsați butonul setări (pictograma rotiță) și selectați setarea dorită. Pentru a regla calitatea conținutului vizionat, apăsați butonul setări (pictograma rotiță) de pe telecomandă pentru selectare.


Afișați setările utilizate frecvent

Cum să personalizați butonul de setări (editarea și adăugarea de setări)

Dacă apăsați pe butonul de setări (pictograma rotiță) și [Picture mode] (Mod Imagine) nu apare, puteți adăuga un ecran.

Apăsați pe (pictograma rotiță) de pe telecomandă, apoi pe butonul > pentru a avansa la [Edit] (Editare). Faceți clic pe [Edit] (Editare) pentru a se afișa  [Picture mode] (Mod Imagine) și asigurați-vă că este bifat.


Mod Cinema

Vedeți filmele așa cum a dorit regizorul cu modul „Cinema” dezvoltat împreună cu Sony Pictures Entertainment Inc. Este recomandarea noastră pt cea mai bună calitate a imaginii.

Datorită HDR (Interval dinamic ridicat), modul Cinema oferă culori vii chiar și în scenele întunecate, pentru a putea trăi filmul așa cum a fost conceput.


Netflix Calibrated Mode

Dezvoltat în comun cu Netflix, modul Netflix calibrated mode oferit de Bravia vă permite să experimentați calitatea imaginii așa cum au vrut realizatorii filmelor. Simțiți-vă ca la cinematograf în confortul propriei case.

Netflix Calibrated Mode

1. Conectați-vă la Netflix

2. Apăsați butonul setări (pictograma rotiță) de pe telecomandă când vizionați ceva

3. Activați „Netflix calibrated mode” apăsând butonul setări și selectând „Picture settings”.


Personalizați calitatea sunetului după cum preferați

Bucurați-vă de schimbarea calității sunetului în funcție de ceea ce vizionați, fie că este vorba de filme, sport sau muzică live.

Pentru a regla calitatea sunetului conținutului, apăsați pe butonul de setări (pictograma rotiță) de pe telecomandă pentru selectare.

Apăsați pe [Sound mode] (Mod Sunet) și selectați setarea dorită.


Voice zoom

* Indisponibil pentru seria X80J

Pentru a vă ajuta să auziți mai clar dialogul, funcția BRAVIA Voice Zoom vă permite să reglați volumul exact cum vă place.

Nu vă mai chinuiți să auziți voci de intensitate redusă sau șoapte în filmul preferat. Amplificați vocile atunci când urmăriți un meci sportiv tensionat și trebuie să auziți comentariile, dar doriți totuși să vă bucurați de atmosferă.Pentru a seta Voice zoom, apăsați pe butonul de setări (pictograma rotiță) de pe telecomandă pentru selectare. Selectați [Settings] (Setări)-[Display and sound] (Afișaj și sunet)-[Sound] (Sunet)-[Sound Customisation] (Personalizare sunet)-[Voice Zoom] și reglați de la valoarea maximă la cea minimă, după cum preferați.