Obțineți maximum de la televizor
BRAVIA CORE

De la filme clasice din toate timpurile la noile producții, aveți posibilitatea să alegeți din sute de titluri și să aduceți cinematograful acasă.
* Indisponibil pentru seria X80J

Creat în colaborare cu Sony Pictures, "BRAVIA CORE" este serviciul Sony de conținut original destinat exclusiv gamei BRAVIA XR. Bucurați-vă de imagini uimitoare și de un sunet captivant pentru o adevărată experiență cinematografică.


Disponibilă pe BRAVIA CORE™
Omul-Păianjen: Departe de casă © 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. Toate drepturile rezervate. | MARVEL și toate numele personajelor asociate: © și ™ 2021 MARVEL.1. Alegeți 5 sau 10 filme dintre cele mai recente lansări și filme clasice de succes 

Revendicați până la 10 dintre filmele dv preferate din selecția noastră uimitoare și bucurați-vă de calitatea imaginii 4K HDR.


• Număr de filme de revendicat:  5 filme (A80J, X95J, X90J) sau 10 filme (Z9J și A90J) (1 credit de film poate fi revendicat pentru 1 film).
• Perioadă revendicare: în termen de 1 an de la înregistrarea unui cont BRAVIA CORE.
• Perioadă vizionare: vizionare până la 23 februarie 2026 (filmele revendicate până la termen).


2. Vizionare nelimitată a filmelor preferate timp de 12 sau 24 de luni

De la capodoperele nemuritoare ale Sony Pictures la cele mai recente lansări, bucurați-vă timp de doi ani de câte filme doriți la o calitate a imaginii de până la 4K HDR.


• 12 luni de streaming nelimitat pentru A80J, X95J și X90J, 24 de luni de streaming nelimitat pentru Z9J și A90J
• Perioada de vizionare nelimitată începe în momentul în care vă înregistrați contul BRAVIA CORE.
• Nu puteți accesa conținutul de vizionare nelimitată după ce perioada de vizionare nelimitată inclusă în această promoție se încheie.
• Conținutul valabil pentru vizionare nelimitată se poate modifica.


Bucurați-vă de conținut de înaltă calitate și de o experiență cinematografică cu tehnologia noastră unică de streaming 
PureStream

Datorită noii tehnologii streaming Sony Pictures de mare calitate, vă puteți bucura de conținut variat cu un streaming video de mare calitate (max. 80Mbps), similar cu Blu-ray Disc 4K UHD.

* Pentru funcția Pure Stream ™ e nevoie de conexiune la internet de cel puțin 43 Mbps. Pentru viteza maximă de 80 Mbps, trebuie să vă conectați la un router Wi-Fi (WLAN) care acceptă o viteză a liniei de internet de cel puțin 115 Mbps și IEEE802.11ac/n.

Cea mai mare colecție IMAX® Enhanced

Vizitați una dintre cele mai mari colecții IMAX® Enhanced pentru a vă bucura acasă de o experiență video asemănătoare cu cea din cinematografele IMAX®.

* IMAX® este o marcă comercială înregistrată IMAX Corporation.Cum să începeți să folosiți "BRAVIA CORE"

Puteți crea și utiliza un cont din aplicația "BRAVIA CORE" afișată pe ecranul de pornire al modelului BRAVIA vizat. Beneficiile sunt valabile dacă vă înregistrați până pe 23 februarie 2024