WF-SP700N

Muzică fără rețineri

Profitați de fiecare antrenament cu căștile cu adevărat wireless WF-SP700N. Anularea zgomotului blochează distragerile, iar modul de sunet ambiental vă permite să vă bucurați de muzică și să auziți ceea ce se petrece în jurul dvs. 

CU ADEVĂRAT FĂRĂ FIR

Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului WF-SP700N, pentru sport

WF-SP700N
Imagine cu Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului WF-SP700N, pentru sport

pinkyellowwhiteblack

Preț recomandat

911,50 LEI

Antrenați-vă cu stil

Având la dispoziție patru nuanțe noi, o puteți alege pe cea care se potrivește cu stilul dvs. Căștile intraauriculare WF-SP700N cu adevărat wireless vă permit să ascultați piesele preferate prin conexiunea Bluetooth® și conectivitatea NFC, fără a fi împiedicat de cabluri.

Cufundaţi-vă în sunete, dar fără a pierde contactul cu ce vă înconjoară
WF-SP700N cu anulare digitală a zgomotului și mod de sunet ambiental
Funcție de anulare digitală a zgomotului

Când aveți nevoie de acea listă de redare specială pentru a duce antrenamentul la nivelul următor, anularea zgomotului blochează orice sursă de distragere, cum ar fi sunetele din sala de sport sau de pe stradă. Sunteți doar dvs. și ritmul.

Știți ce se întâmplă în jur cu modul de sunet ambiental

Modul de sunet ambiental vă menține atenția în timp ce vă deplasați. Mixați muzica favorită cu sunetele din mediul dvs., bucurați-vă de melodiile preferate fără a pierde contactul cu tovarășul de antrenament și cu lumea din jur când ieșiți afară.

Create pentru mișcare

Confortabile și sigure, aceste căști sunt gata pentru orice.

Impermeabilitate la transpirație WF-SP700NPX4
Da muzicii, nu transpirației

Cu impermeabilitate IPX4 grație materialului de protecție, stropirea și transpirația nu vor opri aceste căști și nici antrenamentul dvs.

WF-SP700N, potrivire sigură și confortabilă
Dvs. vă mișcați, dar căștile nu

Testate extensiv în antrenamente reale, aceste căști sunt disponibile în patru dimensiuni pentru o fixare sigură care se adaptează la urechile dvs. În plus, sistemul de fixare din silicon face ca aceste căști să rămână confortabil la locul lor.

Sigla EXTRA BASS
Un pas mai convingător cu EXTRA BASS™

Creşteţi ritmul şi performanţa. EXTRA BASS™ oferă sunet puternic, cu note joase profunde, pentru motivaţia de care aveţi nevoie.

WF-SP700N, aplicația Sony | Headphones Connect
Setările perfecte cu două atingeri de buton

Alegeți setările de sunet preferate folosind setările rapide pentru sunet din aplicația Sony | Headphones Connect, apoi selectați-le instantaneu cu două atingeri ale butonului din partea stângă.

Apelare ușoară în regim „mâini libere”

Conversaţiile se leagă mai bine cu apelarea uşoară în regim mâini libere. Lăsaţi telefonul la locul lui şi începeţi discuţia cu doar un clic.

Căști cu adevărat wireless cu buton pentru apeluri în regim „mâini libere”
În siguranță și cu toată energia de care aveți nevoie

Încărcate complet, căștile vă oferă până la trei ore de redare. Carcasa compactă menține căștile în siguranță și oferă încă două încărcări de trei ore, pentru încărcare în mișcare. Aveți până la 9 ore de redare a muzicii, pentru a asculta întreaga zi. 

Apelați la inteligența asistentului vocal

Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs.1 Bucurați-vă de divertisment, țineți legătura cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele2.

Sigle încorporate Google Assistant și Alexa
Rezolvați sunetul pentru WF-SP700N

Dacă sunetul nu se mai aude sau se întrerupe în casca din dreapta, faceți clic pe legătura de mai jos pentru a rezolva problema sunetului.

Specificaţii şi funcţii

Antrenați-vă cu randament maxim folosind căștile wireless SP700N. Datorită tehnologiei de anulare a zgomotului, puteți bloca factorii perturbatori pentru a vă menține concentrarea sau puteți alege Modul de sunet ambiental pentru a asculta piesele preferate auzind în continuare sunetele ambientale.
  • Cu funcţia de anulare digitală a zgomotului ascultaţi fără a vă fi distrasă atenţia

  • Cu adevărat wireless și cu redare în timp real prin Bluetooth®

  • Aceste căști intraauriculare cu fixare sigură se poziționează și rămân confortabil în urechi

  • Folosind modul de sunet ambiental, puteți să auziți sunetele esențiale

  • Apeluri simple în regim „mâini libere” printr-o apăsare de buton

Difuzor
6 mm (tip dom)
S-Master HX
Nu
DSEE HX
Nu
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)
Funcţionare pasivă
Nu
NFC
Da (carcasă)

Ce este în cutie

Casetă de încărcare(1), Suport curbat (M/L), Elemente intraauriculare hibride lungi (dimensiunile SS/S/M/L), Cablu micro USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor