WF-1000XM4 

Sunetul dvs. Nimic altceva.

O experiență de audiție excepțională, personalizată pentru dvs. Căștile cu adevărat wireless WF-1000XM4 duc funcția de anulare a zgomotului și calitatea audio la un nou nivel. Cu o potrivire perfectă pe urechi, oferă o experiență personalizată, adaptabilă fiecărei situații.

CĂŞTI

Căști wireless cu anulare digitală a zgomotului WF-1000XM4

WF-1000XM4
O pereche de căști WF-1000XM4 în varianta de culoare negru, văzute din față și din lateral

silverblack

Preț recomandat

1.399,00 LEI

Premiat

Înscrieți-vă acum pentru a primi cele mai noi actualizări și oferte limitate. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a nu rata ocazia.

Aruncați o privire asupra căștilor WF-1000XM4
Descoperiți libertatea

Aflați cum căștile WF-1000XM4 combină cele mai avansate funcții de eliminare a zgomotului cu performanțe audio excepționale și funcții inteligente personalizate care se adaptează în funcție de locația dvs.

Siglă pentru funcția de anulare digitală a zgomotului
Funcție de top de anulare a zgomotului
Vedere extinsă cu căștile
Calitate excepțională a sunetului
Ilustrație cu două persoane care discută
Speak-to-Chat
Pictogramă cu un telefon care sună
Calitate superioară a apelurilor
Prim-plan cu căștile în ureche
Create pentru a vi se potrivi
Pictograme pentru rezistența la apă și baterie
Rezistență la apă și autonomia bateriei
Funcție de anulare a zgomotului de top în domeniu – acum chiar mai eficientă

Totul în legătură cu căștile WF-1000XM4 a fost proiectat de la zero. Ne referim la noul nostru procesor integrat V1, special dezvoltat de Sony, care anulează mai mult zgomot decât oricând, noul difuzor cu performanțe superioare, microfoanele cu funcție de detectare a zgomotului și elementele intraauriculare cu izolare fonică inovatoare, care oferă o potrivire mai stabilă.

Descoperiți personal anularea zgomotului
O femeie alergând în aer liber purtând căștile WF-1000XM4
Minimizează zgomotul provocat de vânt

Chiar și în zilele cu vânt veți rămâne complet cufundat în experiența de ascultare. Modul de reducere automată a zgomotului cauzat de vânt detectează când bate vântul și elimină automat zgomotul.

Auziți mai mult din ce se petrece în jurul dvs.

În modul de sunet ambiental, căștile WF-1000XM4 captează mai mult sunet din jurul dvs. decât oricând, ceea ce înseamnă că obțineți o experiență de audiție mai naturală și rămâneți conectat la mediul dvs.

Un bărbat așteptând pe o bancă într-o stație, purtând căștile WF-1000XM4
Calitate excepțională a sunetului

WF-1000XM4 oferă sunet de înaltă rezoluţie wireless.Datorită difuzoarelor speciale de 6 mm, redau un sunet dinamic în ciuda dimensiunilor mici, iar diafragma cu nivel înalt de conformitate reproduce un bas amplu. Procesorul integrat V1 îmbunătățește calitatea sunetului, reduce distorsiunea, asigură procesarea codecului LDAC și oferă DSEE Extreme.

Siglă Sunet de înaltă rezoluţie wireless
Bucurați-vă de sunet de înaltă rezoluţie fără fire

WF-1000XM4 oferă sunet de înaltă rezoluţie wireless, prin LDAC, tehnologia noastră de codificare adoptată în întreaga industrie. LDAC transmite de 3 ori mai multe date (la o rată de transfer maximă de 990 kbps) decât semnalul Bluetooth® convențional. Vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională, apropiat de cel oferit de o conexiune dedicată prin fir.

Siglă DSEE Extreme
Restabilire în timp real a calității fișierelor comprimate

Prin utilizarea Edge-AI, procesorul DSEE Extreme™ permite conversia extinsă în timp real a fișierelor muzicale comprimate. Prin recunoașterea dinamică a instrumentației, a genurilor muzicale și a elementelor individuale ale pieselor, precum vocile sau pauzele, sunetul de înaltă calitate este restabilit, pentru o experiență de ascultare bogată și completă.

O experienţă de audiţie inteligentă

Când începeți să vorbiți cu cineva, Speak-to-Chat întrerupe automat muzica și lasă să intre sunetul ambiental, ca să puteți purta o conversație, util dacă vreți să lăsați căștile la loc sau aveți mâinile ocupate. Când terminați de vorbit, muzica reîncepe automat. Speak-to-Chat recunoaște și reacționează la vocea dvs. Se bazează pe tehnologia de preluare precisă a vocii, care combină patru microfoane și senzori cu procesare avansată a semnalului audio.

Tehnologia de control adaptiv al sunetului permite ajustarea automată a căștilor la situația în care vă aflați.

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează acțiunile dvs. și locația în care vă aflați, apoi ajustează setările legate de sunetul ambiental pentru a vă oferi o experiență de ascultare ideală.

Hartă stradală în stilul navigației prin satelit, care arată puncte de interes
Căști care vor ajunge să vă cunoască

Puteți opta ca funcția de control adaptiv al sunetului să învețe să recunoască locurile pe care le vizitați frecvent, cum ar fi biroul, sala de sport sau o cafenea preferată, și să adapteze sunetul potrivit situației. 

Calitate superioară a apelurilor

Tehnologia de preluare precisă a vocii utilizează microfoane cu funcție de formare a fasciculului și un senzor cu conducție osoasă pentru a permite căștilor WF-1000XM4 să vă capteze vocea în mod clar și precis pentru apelurile în regim „mâini libere”, acasă, într-o cafenea sau oriunde vă aflați. În plus, funcția de anulare a zgomotului vă permite să auziți mai clar interlocutorul, chiar și în condiții de zgomot.

Ilustrație a unei persoane care poartă căști WF-1000XM4, arătând cum funcționează microfoanele cu funcție de formare a undei
Proiectate să preia fiecare cuvânt

Microfoanele cu tehnologie de formare a fasciculului sunt calibrate pentru a prelua doar sunetele provenite din gura dvs. Cu un raport semnal-zgomot îmbunătățit, vor capta fiecare cuvânt, chiar și atunci când există mult zgomot în jurul dvs.

Ilustrație cu o persoană purtând căștile WF-1000XM4 arătând cum senzorul cu conducție osoasă detectează vibrațiile vorbirii
Detectează vibrațiile vorbirii pentru a crește claritatea

Un senzor cu conducție osoasă captează doar vibrațiile din vocea dvs. și nu înregistrează sunetul ambiental, pentru o claritate superioară atunci când efectuați apeluri.

Controlaţi prin vocea dvs.

Ajutor în regim „mâini libere”. Spuneți „OK Google” sau „Alexa” pentru a activa asistentul vocal preferat. Bucurați-vă de divertisment, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri etc. Controlați funcțiile căștilor, precum anularea zgomotului, cu ajutorul vocii.

Bărbat purtând căștile WF-1000XM4, vorbind în regim „mâini libere” la smartphone
Siglă Fast Pair
Găsiți căștile cu funcția Fast Pair

Căștile WF-1000XM4 sunt compatibile cu noua funcție Fast Pair oferită de Google. Cu o singură atingere, căștile WF-1000XM4 pot fi asociate prin Bluetooth cu dispozitivele dvs. Android, rapid și ușor. Puteți localiza cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile sunându-le sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone-ul dvs. Veți primi chiar o notificare atunci când bateria căștilor este aproape consumată, astfel încât să știți când să le încărcați.

Ilustrație cu un laptop care emite semnale wireless
Asociere ușoară cu computerul dvs.

Funcția Swift Pair simplifică asocierea căștilor WF-1000XM4 cu laptopul, computerul desktop sau tableta cu Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele Windows 10 din apropiere atunci când este selectat modul de asociere.

Design ergonomic al suprafețelor, pentru o potrivire mai bună

Încă de la introducerea primelor căști intraauriculare din lume, în 1982 (MDR-E252), am studiat volume uriașe de date referitoare la formele urechilor din întreaga lume. Căștile WF-1000XM4 sunt produsul acestor cercetări, combinând o formă care se potrivește cavității urechii cu un nou design ergonomic al suprafețelor, pentru o potrivire mai stabilă.

Folosiți aplicația pentru a găsi mărimea perfectă

Găsiți potrivirea perfectă pentru dvs. cu aplicația Sony | Conectare căști. Faceți câteva măsurători pentru a găsi dimensiunea ideală a elementelor intraauriculare cu izolare fonică, pentru calitate maximă a sunetului și zgomot exterior minim.

Imagine arătând interfața aplicației Sony | Conectare căști
Femeie purtând căștile WF-1000XM4, urmărind conținut pe smartphone
Perfecte pentru emisiuni TV, filme și alte tipuri de conținut

Vizionați conținut video pe smartphone sau pe tabletă? Conexiunea wireless avansată oferită de căștile WF-1000XM4 asigură sincronizarea precisă a conținutului pe care-l vedeți pe ecran cu sunetul redat de căști, beneficiind astfel de o vizionare mai plăcută.

Un semnal Bluetooth mai clar și mai stabil

Optimizarea algoritmului de transmisie cu procesorul integrat V1 a făcut conexiunea mai stabilă și mai puțin predispusă la sacadarea sunetului, chiar și într-un mediu în care există interferențe. Aceasta permite transmiterea sunetului către ambele urechi simultan, cu o latență foarte redusă și cu o putere a semnalului mai mare ca oricând.

Ilustrație comparând transmisia BT prin releu de la S la D de pe căștile WF-1000X cu transmisia BT simultană S/D de pe WF-1000XM4

(A) WF-1000X: transmisie BT prin releu de la S la D
(B) WF-1000XM4: transmisie BT simultană S/D

Rezistente la apă, pentru utilizare zilnică

Grație rezistenței la apă conform standardului IPX4, stropii și transpirația nu vor opri aceste căști din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Vă puteți bucura de autonomie întreaga zi de lucru, adică 8 ore, și puteți adăuga încă 16 dacă folosiți caseta. Adică 24 de ore de ascultare de fiecare dată când ieșiți din casă. Sunteți pe grabă? O încărcare rapidă de 5 minute vă oferă până la 60 de minute de redare, iar aplicația Sony | Conectare căști vă anunță când bateria casetei dvs. de încărcare scade sub 30%.

Ilustrație cu duratele de încărcare
Obiecte pe un birou, inclusiv caseta de încărcare a căștilor WF-1000XM4 pe un suport de încărcare wireless.
Încărcare wireless ușoară, cu tehnologia Qi

Nu aveți nevoie de cabluri. WF-1000XM4 oferă tehnologia Qi pentru încărcare wireless ușoară. Puteți folosi un smartphone cu tehnologie Qi, precum cel mai nou model Xperia cu funcția de partajare a bateriei, ca să încărcați căștile și caseta.

Totul la îndemâna dvs.

Căștile WF-1000XM4 au setări intuitive de control tactil. Atingeți casca stângă pentru a trece de la anularea zgomotului la sunetul ambiental, atingeți lung pentru funcția Atenție rapidă, atingeți de două ori casca dreaptă pentru a trece la următoarea piesă. Puteți atribui propriile funcții fiecărei căști, cu aplicația Conectare căști.

Pauză instantanee. Redare instantanee.

Doar scoateți căștile din urechi și muzica se oprește. Un senzor de proximitate știe când purtați o cască sau ambele căști. Puneți căștile la loc în urechi și muzica reîncepe.

Femeie pe o canapea purtând căștile WF-1000XM4, și privind smartphone-ul
Cum vă place să ascultați?

Folosind aplicația Sony | Conectare căști, aveți la dispoziție funcția Ambient Sound Control, care vă permite să reglați volumul sunetului de fundal și vă oferă opțiunea de a auzi exclusiv vocile. Pe de altă parte, egalizatorul vă permite să personalizați nivelurile frecvențelor acustice în funcție de muzica pe care o ascultați.

Alegeţi-vă culoarea

Căștile WF-1000XM4 sunt disponibile în variantele de culoare negru sau argintiu.

O pereche de căști WF-1000XM4 și o casetă de încărcare neagră, alături de o casetă de încărcare albă
Mână ținând o casetă deschisă, dezvăluind căștile WF-1000XM4 din interior
Dimensiuni mai mici, fără compromisuri

Am reproiectat aspectul intern pentru a face căștile WF-1000XM4 cu 10% mai mici decât generația anterioară, fără a compromite calitatea sunetului sau autonomia bateriei. La doar 7,3 g, acestea sunt suficient de ușoare pentru a fi purtate întreaga zi. Caseta de încărcare este, de asemenea, mai mică cu 40%, dar vă oferă încă 16 ore de autonomie când sunteți în mișcare.

Mai prietenos cu mediul

Nu există plastic în ambalajul WF-1000XM4, creat pentru toxicitate redusă pe baza filozofiei „fabricație pentru reciclare”, responsabilă din perspectivă socială. 99% din ambalajele din hârtie, exceptând etichetele, sunt produse din materiale reciclate și durabile, dezvoltate special pentru Sony.

Imagine cu ambalajul căștilor WF-1000XM4 alături de o selecție de materiale de ambalare durabile
Căști WF-1000XM4, casetă de încărcare, 3 mărimi de elemente intraauriculare cu izolare fonică și un cablu de încărcare USB-C.
Conținutul cutiei

Deschideți ambalajul căștilor dvs. WF-1000XM4 și veți găsi 3 mărimi de elemente intraauriculare cu izolare fonică, precum și un cablu de încărcare USB-C.

Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi acolo, la un concert live sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă, mai fidelă. Cu aceste căști vă bucurați de 360 Reality Audio.

Sigla aplicației Artist Connection
Încercați muzică pe playerul demonstrativ, cu aplicația Artist Connection

Specificaţii şi funcţii

Căștile cu adevărat wireless WF-1000XM4 combină o funcție de top de anulare a zgomotului cu un sunet de înaltă calitate, funcții inteligente de audiție, rezistență la apă, autonomie a bateriei pe întreaga zi și confort datorat audițiilor prelungite.
  • Anulare digitală evoluată a zgomotului cu procesorul integrat V1

  • Calitate a sunetului cu tehnologie pentru sunet de înaltă rezoluţie wireless

  • Ascultare inteligentă și claritate superioară a apelurilor

  • Design ergonomic al suprafețelor, pentru o potrivire superioară

  • Rezistență la apă și autonomie mare a bateriei, pentru utilizare zilnică

Difuzor
6 mm
DSEE Extreme
Da
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor