CĂŞTI WIRELESS CU ANULARE DIGITALĂ A ZGOMOTULUI WF-1000XM4

Specificaţii şi funcţii complete

WF-1000XM4

Preț recomandat

1.399,00 LEI

Dimensiune şi greutate

Greutate
Aprox. 41 g

Caracteristici generale

Tip de căşti
Cu adevărat fără fir
Difuzor
6 mm
Magnet
Magneți de neodim de mare putere
Răspuns în frecvenţă (comunicație Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (frecvenţă de eşantionare de 44,1 kHz)/20 Hz - 40.000 Hz (frecvenţă de eşantionare LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Rezistent la apă
Da (IPX4)
DSEE Extreme
Da

Baterii

Timp de încărcare a bateriei
Aprox. 1,5 ore
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ DE REDARE CONTINUĂ A MUZICII)
Max. 8 ore (anulare zgomot ACTIVATĂ)/max. 12 ore (anulare zgomot DEZACTIVATĂ)
AUTONOMIA BATERIEI (DURATĂ COMUNICARE CONTINUĂ)
Max. 5,5 ore (anulare zgomot ACTIVATĂ)/max. 6,0 ore (anulare zgomot DEZACTIVATĂ)

Specificaţie Bluetooth®

Versiune Bluetooth®
Specificaţie BLUETOOTH versiunea 5.2
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Formate audio acceptate
SBC, AAC, LDAC
Protecţia conţinutului acceptată
SCMS-T

Anulare a zgomotului

Mod de sunet ambiental
Da
Quick Attention
Da

Opţiuni de culoare

silverblack

Ce este în cutie

  • Cablu USB: Cablu USB Type-C® (USB-A la USB C®)
Placeholder

Caracteristici

Femeie în bucătărie purtând căștile WF-1000XM4

Funcție de anulare a zgomotului de top în domeniu – acum chiar mai eficientă

Totul în legătură cu căștile WF-1000XM4 a fost proiectat de la zero. Ne referim la noul nostru procesor integrat V1, special dezvoltat de Sony, care anulează mai mult zgomot decât oricând, noul difuzor cu performanțe superioare, microfoanele cu funcție de detectare a zgomotului și elementele intraauriculare cu izolare fonică inovatoare, care oferă o potrivire mai stabilă.

Placă de circuite prezentând procesorul integrat V1

Procesor integrat V1

Special dezvoltat de Sony, noul nostru procesor integrat V1 moștenește performanțele de anulare a zgomotului oferite de renumitul nostru chip QN1e și le duce mai departe. Performanța îmbunătățită de anulare a zgomotului și tehnologia Bluetooth de tip „System on Chip” oferă cel mai înalt nivel de anulare a zgomotului din domeniu și, pe deasupra, consumă mai puțină energie.

Imagine cu microfoanele duale cu funcție de detectare a zgomotului

Microfoane duale cu senzor de zgomot de înaltă performanță

Două microfoane cu funcție de detectare a zgomotului (unul pentru reacție pozitivă și celălalt pentru autoreacție) de pe suprafața căștilor captează mai mult sunet ambiental, indiferent dacă este vorba despre zgomot din timpul zborului, trafic urban sau discuții la birou

Imagine decupată cu căștile WF-1000XM4 prezentând un difuzor nou de 6 mm în interior

Difuzor nou de 6 mm 

Un difuzor nou de 6 mm, cu un volum al magnetului cu 20% mai mare, iar diafragma de înaltă conformitate oferă performanțe superioare când vine vorba despre frecvențele joase. De asemenea, îmbunătățește anularea zgomotului prin generarea unui semnal de anulare de înaltă precizie în gama de frecvențe joase.

O pereche de elemente intraauriculare cu izolare fonică EP-NI1000M, una decupată pentru a dezvălui secțiunea interioară verde

Elemente intraauriculare cu izolare fonică

Noile elemente intraauriculare cu izolare fonică sunt realizate dintr-un material unic din spumă poliuretanică. Moi și elastice, acestea maximizează suprafața de contact dintre elementul intraauricular și canalul urechii, eliminând golurile pentru a izola sunetul și a reduce zgomotul. De asemenea, îmbunătățesc aderența la canalul urechii, pentru o potrivire mai stabilă, pentru ca de fiecare dată căștile WF-1000XM4 să fie ușor de purtat.

O femeie alergând în aer liber purtând căștile WF-1000XM4

Minimizează zgomotul provocat de vânt

Chiar și în zilele cu vânt veți rămâne complet cufundat în experiența de ascultare. Modul de reducere automată a zgomotului cauzat de vânt detectează când bate vântul și elimină automat zgomotul.

Un bărbat așteptând pe o bancă într-o stație, purtând căștile WF-1000XM4

Auziți mai mult din ce se petrece în jurul dvs.

În modul de sunet ambiental, căștile WF-1000XM4 captează mai mult sunet din jurul dvs. decât oricând, ceea ce înseamnă că obțineți o experiență de audiție mai naturală și rămâneți conectat la mediul dvs.

Vedere explodată cu căștile WF-1000XM4 prezentând componentele interne

Calitate excepțională a sunetului

Căștile WF-1000XM4 oferă acum sunet de înaltă rezoluţie wireless. Datorită difuzoarelor speciale de 6 mm, redau un sunet dinamic în ciuda dimensiunilor mici, iar diafragma cu nivel înalt de conformitate reproduce un bas amplu. Procesorul integrat V1 îmbunătățește calitatea sunetului, reduce distorsiunea, asigură procesarea codecului LDAC și este compatibil cu DSEE Extreme.

Siglă Sunet de înaltă rezoluţie wireless

Bucurați-vă de sunet de înaltă rezoluţie fără fire

Căștile WF-1000XM4 oferă sunet de înaltă rezoluţie wireless, prin LDAC, tehnologia noastră de codificare adoptată în întreaga industrie. LDAC transmite de 3 ori mai multe date (la o rată de transfer maximă de 990 kbps) decât semnalul Bluetooth® convențional. Vă bucurați de conținut audio de înaltă rezoluție la o calitate excepțională, apropiat de cel oferit de o conexiune dedicată prin fir.

Siglă DSEE Extreme

Restabilire în timp real a calității fișierelor comprimate

Prin utilizarea Edge-AI, procesorul DSEE Extreme™ permite conversia extinsă în timp real a fișierelor muzicale comprimate. Prin recunoașterea dinamică a instrumentației, a genurilor muzicale și a elementelor individuale ale pieselor, precum vocile sau pauzele, sunetul de înaltă calitate este restabilit, pentru o experiență de ascultare bogată și completă.

Bărbat și femeie discutând - bărbatul poartă căștile WF-1000XM4

O experienţă de audiţie inteligentă

De îndată ce vorbiți cu cineva, modul Rostire pentru conversații întrerupe automat muzica și permite intrarea sunetului ambiant, astfel încât să puteți desfășura o conversație – o funcție utilă dacă doriți să păstrați căștile pe urechi sau aveți mâinile ocupate. După ce conversația se încheie, muzica reîncepe să se redea automat. Modul Rostire pentru conversații recunoaște și reacționează la vocea dvs. Se bazează pe tehnologia de preluare precisă a vocii, care combină patru microfoane și senzori cu procesare avansată a semnalului audio.

Bărbat într-un autobuz noaptea, purtând căștile WF-1000XM4

Tehnologia de control adaptiv al sunetului permite ajustarea automată a căștilor la situația în care vă aflați.

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează locul în care vă aflați și ceea ce faceți, de exemplu, călătoriți, mergeți sau așteptați, apoi reglează setările sunetului ambiental pentru o experiență de audiție ideală.

Hartă stradală în stilul navigației prin satelit, care arată puncte de interes

Căști care vor ajunge să vă cunoască

Puteți opta ca funcția de control adaptiv al sunetului să învețe să recunoască locurile pe care le vizitați frecvent, cum ar fi biroul, sala de sport sau o cafenea preferată, și să adapteze sunetul potrivit situației. 

Femeie purtând căștile WF-1000XM4, stând la un birou, efectuând un apel video pe laptop

Calitate superioară a apelurilor

Tehnologia de preluare precisă a vocii utilizează microfoane cu funcție de formare a fasciculului și un senzor cu conducție osoasă pentru a permite căștilor WF-1000XM4 să vă capteze vocea în mod clar și precis pentru apelurile în regim „mâini libere”, acasă, într-o cafenea sau oriunde vă aflați. În plus, funcția de anulare a zgomotului vă permite să auziți mai clar interlocutorul, chiar și în condiții de zgomot.

Ilustrație a unei persoane care poartă căști WF-1000XM4, arătând cum funcționează microfoanele cu funcție de formare a undei

Microfoane cu funcție de formare a fasciculului

Microfoanele cu tehnologie de formare a fasciculului sunt calibrate pentru a prelua doar sunetele provenite din gura dvs. Cu un raport semnal-zgomot îmbunătățit, vor capta fiecare cuvânt, chiar și atunci când există mult zgomot în jurul dvs.

Ilustrație cu o persoană purtând căștile WF-1000XM4 arătând cum senzorul cu conducție osoasă detectează vibrațiile vorbirii

Senzor cu conducție osoasă

Un senzor cu conducție osoasă captează doar vibrațiile din vocea dvs. și nu înregistrează sunetul ambiental, pentru o claritate superioară atunci când efectuați apeluri.

Bărbat purtând căștile WF-1000XM4, vorbind în regim „mâini libere” la smartphone

Controlaţi prin vocea dvs.

Ajutor în regim „mâini libere”. Trebuie doar să spuneți „OK Google” sau „Alexa” pentru a activa asistentul vocal preferat. Bucurați-vă de divertisment, intrați în legătură cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri și multe altele. Controlați funcțiile căștilor, precum anularea zgomotului, cu ajutorul vocii.

Siglă Fast Pair

Găsiți căștile cu funcția Fast Pair

Căștile WF-1000XM4 sunt compatibile cu noua funcție Fast Pair oferită de Google. Cu o singură atingere, căștile WF-1000XM4 pot fi asociate prin Bluetooth cu dispozitivele dvs. Android, rapid și ușor. Puteți localiza cu ușurință locul în care v-ați lăsat căștile sunându-le sau verificând ultima locație cunoscută pe smartphone-ul dvs. Veți primi chiar o notificare atunci când bateria căștilor este aproape consumată, astfel încât să știți când să le încărcați.

Ilustrație cu un laptop care emite semnale wireless

Asociere ușoară cu computerul dvs.

Funcția Swift Pair simplifică asocierea căștilor WF-1000XM4 cu laptopul, computerul desktop sau tableta cu Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele Windows 10 din apropiere atunci când este selectat modul de asociere.

Cască WF-1000XM4 într-o ureche ilustrând designul ergonomic

Design ergonomic al suprafețelor, pentru o potrivire mai bună

Încă de la introducerea primelor căști intraauriculare din lume, în 1982 (MDR-E252), am studiat volume uriașe de date referitoare la formele urechilor din întreaga lume. Căștile WF-1000XM4 sunt produsul acestor cercetări, combinând o formă care se potrivește cavității urechii cu un nou design ergonomic al suprafețelor, pentru o potrivire mai stabilă.

Imagine arătând interfața aplicației Sony | Conectare căști

Folosiți aplicația pentru a găsi mărimea perfectă

Găsiți potrivirea perfectă pentru dvs. cu aplicația Sony | Conectare căști. Faceți câteva măsurători pentru a găsi dimensiunea ideală a elementelor intraauriculare cu izolare fonică, pentru calitate maximă a sunetului și zgomot exterior minim.

Femeie purtând căștile WF-1000XM4, urmărind conținut pe smartphone

Perfecte pentru emisiuni TV, filme și alte tipuri de conținut

Vizionați conținut video pe smartphone sau pe tabletă? Conexiunea wireless avansată oferită de căștile WF-1000XM4 asigură sincronizarea precisă a conținutului pe care-l vedeți pe ecran cu sunetul redat de căști, beneficiind astfel de o vizionare mai plăcută.

Ilustrație comparând transmisia BT prin releu de la S la D de pe căștile WF-1000X cu transmisia BT simultană S/D de pe WF-1000XM4

Un semnal Bluetooth mai clar și mai stabil

Optimizarea algoritmului de transmisie cu procesorul integrat V1 a făcut conexiunea mai stabilă și mai puțin predispusă la sacadarea sunetului, chiar și într-un mediu în care există interferențe. Aceasta permite transmiterea sunetului către ambele urechi simultan, cu o latență foarte redusă și cu o putere a semnalului mai mare ca oricând. (A) WF-1000X: transmisie BT prin releu de la S la D (B) WF-1000XM4: transmisie BT simultană S/D.

Bărbat alergând în aer liber, purtând căștile WF-1000XM

Rezistente la apă, pentru utilizare zilnică

Grație rezistenței la apă conform standardului IPX4, stropii și transpirația nu vor opri aceste căști din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Ilustrație arătând diferite durate de redare în funcție de autonomia încărcării

Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Vă puteți bucura de autonomie întreaga zi de lucru, adică 8 ore, și puteți adăuga încă 16 dacă folosiți caseta. Adică 24 de ore de ascultare de fiecare dată când ieșiți din casă. Sunteți pe grabă? O încărcare rapidă de 5 minute vă oferă până la 60 de minute de redare, iar aplicația Sony | Conectare căști vă anunță când bateria casetei dvs. de încărcare scade sub 30%.

Obiecte pe un birou, inclusiv caseta de încărcare a căștilor WF-1000XM4 pe un suport de încărcare wireless.

Încărcare wireless ușoară, cu tehnologia Qi

Nu aveți nevoie de cabluri. WF-1000XM4 oferă tehnologia Qi pentru încărcare wireless ușoară. Puteți folosi un smartphone cu tehnologie Qi, precum cel mai nou model Xperia cu funcția de partajare a bateriei, ca să încărcați căștile și caseta.

Vedere frontală cu o pereche de căști WF-1000XM4 în variante de culoare negru

Totul la îndemâna dvs.

Căștile WF-1000XM4 au setări intuitive de control tactil. Atingeți casca stângă pentru a trece de la anularea zgomotului la sunetul ambiental, atingeți lung pentru funcția Atenție rapidă, atingeți de două ori casca dreaptă pentru a trece la următoarea piesă. Puteți atribui propriile funcții fiecărei căști, cu aplicația Conectare căști.

Ilustrație cu o persoană scoțând căștile de la urechi pentru a întrerupe redarea

Pauză și redare instantanee

Doar scoateți căștile din urechi și muzica se oprește. Un senzor de proximitate știe când purtați o cască sau ambele căști. Puneți căștile la loc în urechi și muzica reîncepe.

Femeie pe o canapea purtând căștile WF-1000XM4, și privind smartphone-ul

Cum vă place să ascultați?

Folosind aplicația Sony | Conectare căști, aveți la dispoziție funcția Ambient Sound Control, care vă permite să reglați volumul sunetului de fundal și vă oferă opțiunea de a auzi exclusiv vocile. Pe de altă parte, egalizatorul vă permite să personalizați nivelurile frecvențelor acustice în funcție de muzica pe care o ascultați.

O pereche de căști WF-1000XM4 și o casetă de încărcare neagră, alături de o casetă de încărcare albă

Alegeţi-vă culoarea

Căștile WF-1000XM4 sunt disponibile în variantele de culoare negru sau argintiu.

Mână ținând o casetă deschisă, dezvăluind căștile WF-1000XM4 din interior

Dimensiuni mai mici, fără compromisuri

Am reproiectat aspectul intern pentru a face căștile WF-1000XM4 cu 10% mai mici decât generația anterioară, fără a compromite calitatea sunetului sau autonomia bateriei. La doar 7,3 g, acestea sunt suficient de ușoare pentru a fi purtate întreaga zi. Caseta de încărcare este, de asemenea, mai mică cu 40%, dar vă oferă încă 16 ore de autonomie când sunteți în mișcare.

Imagine cu ambalajul căștilor WF-1000XM4 alături de o selecție de materiale de ambalare durabile

Mai prietenos cu mediul

Nu există plastic în ambalajul căștilor WF-1000XM4, care este conceput pe baza principiilor de proiectare cu toxicitate redusă și a unei filozofii de „fabricație gândită pentru reciclare”, una mai responsabilă din punct de vedere social. 99% din ambalajele din hârtie, cu excepția etichetelor, sunt produse prin folosirea unor materiale reciclate și durabile, dezvoltate special pentru Sony.

Căști WF-1000XM4, casetă de încărcare, 3 mărimi de elemente intraauriculare cu izolare fonică și un cablu de încărcare USB-C.

Conținutul cutiei

Deschideți ambalajul căștilor dvs. WF-1000XM4 și veți găsi 3 mărimi de elemente intraauriculare cu izolare fonică, precum și un cablu de încărcare USB-C.

Sigla 360 Reality Audio pe un fundal negru

Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi acolo, la un concert live sau alături de artist în studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă, mai fidelă. Cu aceste căști vă bucurați de 360 Reality Audio.

Bărbat așezat pe canapea în sufragerie ascultând la căști folosind un transmițător wireless

360 Spatial Sound Personalizer

Sony | 360 Spatial Sound Personalizer oferă experiențe sonore optimizate. Aplicația înregistrează și analizează forma urechii dvs., permițând acestor căști să creeze propriul dvs. câmp de sunet spațial atunci când sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

Transmițătorul wireless WLA-NS7 împreună cu căști pe un dulap, conectate la un televizor BRAVIA montat pe perete

Experiența Dolby Atmos

Cu un transmițător wireless Sony WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA XR, căștile creează aranjamentul ideal de difuzoare fantomă în jurul dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o experiență Dolby Atmos. Cufundați-vă în scenă și simțiți-vă în centrul acțiunii.